Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Angelka napisał(a):
Pas dochodzą do ciebie Privy? Bo mi czasami wracają, dziwne :o

Właśnie czasami nie wyświetlają mi się powiadomienia :roll: :-?

No to pozostaje nam czekać te 2 tygodnie i zebrać się większą gromadą :P

:wink:

Posted

heheh to moge dorzycic jeszce dwa albo 4 kulka :P no niestety narazie rodzice nie cha mi kupic takiego psiaka jakiego bym chial :/ wiec podajcie jakis yermin spacerku i miejsce :D a ja postaram sie dopasowac :P

Posted

Ten spacer to super pomysł...tylko powiedzcie to mojej jamiczce.Właśnie przed chwilą ubrałam się porządnie i wyciagnęłąm ja na spacer,miał być przynajmniej 15 min ,a ona zrobiłą siusiu i do domu! Koniec spaceru!! :wink:

Posted

My mieszkamy na Krzykach w okolicach Poltegoru.Dziś jeszce gorsza pogoda,nie ma mowy o chodzeniu...wogóle Guśki z łóżka nie mozna wyciagnąc.Ponoć jamniki tak mają :wink:

Posted

A moje zwierze dostało kubraczek i ma pozwolenie na bieganie po błocku i śniegu :lol:
Powoli zaczyna się przyzwyczajać do nowego stroju i biega jak zając :wink:
Jak coś to ja jestem gotowy na spacerek w każdych warunkach :oops:
czekam czekam ...

• 1 month later...
Posted

To witam Wrocławian w nowym roku :calus: Jako, że mamy ferie może znajdą się chętne osoby na spacerek? Figa lada dzień kończy cieczkę, więc będziemy do Waszej dyspozycji przez ten tydzień :) w następną środę jedziemy poszaleć w góry więc nie będzie okazji do spaceru :roll: :lol:

:cunao:

• 3 weeks later...
Posted

podnoszę ;)

Wprawdzie ja dopiero za około 2-3 miesiące mogłabym się wybrać na spacerek (dopiero wtedy psinka do nas trafi), ale szkoda, żeby wątek obrósł kurzem... nooo dogomaniacy z Wrocławia! Łączcie się :cool3: