Pasavera Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Achia :( No trudno . . . Umówimy się większą 'gromadą' na przyszły tydzień :D :wink: Quote
Angelka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Pas dochodzą do ciebie Privy? Bo mi czasami wracają, dziwne :o My najszybciej to bedziemy mogli sie umówić za 2 tyg na spacer :-? Quote
Pasavera Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Angelka napisał(a):Pas dochodzą do ciebie Privy? Bo mi czasami wracają, dziwne :o Właśnie czasami nie wyświetlają mi się powiadomienia :roll: :-? No to pozostaje nam czekać te 2 tygodnie i zebrać się większą gromadą :P :wink: Quote
Pasavera Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No to czas się umówić, żeby więcej osób wiedziało o spacerku :wink: :roll: Quote
Pasavera Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Na to wygląda :( I już pogoda się popsuła :roll: :-? Quote
orzech Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Z pogodą to jeszcze można wytrzymać;) Najgorzej to zebrać tych wszystkich leni o tej samej porze w tym samym miejscu :lol: Quote
Pasavera Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 orzech napisał(a):Najgorzej to zebrać tych wszystkich leni o tej samej porze w tym samym miejscu :lol: Oj taaak :-? :( :roll: Quote
orzech Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Widze, że dalej nie ma chętnych :roll: Mimo wszystko jak ktoś bedzie zainteresowany wspólnym spacerkiem to jestem do usług;) Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Nom ja też do usług :roll: Tylko nie wiem jak długo będę dostępna, bo Fiśka lada dzień może się zacieczkować :-? :wink: Quote
orzech Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Fajnie by było jakby sie uzbierało przynajmiej 5 osób :roll: Szybko leniuchy! bo sie bidulka zacieczkuje i bedzie po jabłkach :lol: Quote
misiekesa Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 spoko to ja sie moge dolaczyc do waszego wroclawskiego spacerku ale niesttety bez pieska :P Quote
orzech Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Fakt, że tylko dwie łapy a nie 6 ale....zawsze to coś :lol: Quote
misiekesa Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 heheh to moge dorzycic jeszce dwa albo 4 kulka :P no niestety narazie rodzice nie cha mi kupic takiego psiaka jakiego bym chial :/ wiec podajcie jakis yermin spacerku i miejsce :D a ja postaram sie dopasowac :P Quote
Pasavera Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Miśku jak narazie nie ma chętnych na spacerek (oprócz oczywiście nas) więc poczekamy na więcej chętnych :roll: Może uda się kodoś namówić :wink: Quote
gayka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ten spacer to super pomysł...tylko powiedzcie to mojej jamiczce.Właśnie przed chwilą ubrałam się porządnie i wyciagnęłąm ja na spacer,miał być przynajmniej 15 min ,a ona zrobiłą siusiu i do domu! Koniec spaceru!! :wink: Quote
Pasavera Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Hi hi szpryciula :lol: Moja Figa to by godzine chodziła (i zjadała wszystkie kości z trawników ...) :roll: Gayko w jakiej dzielnicy mieszkasz? :wink: Quote
gayka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 My mieszkamy na Krzykach w okolicach Poltegoru.Dziś jeszce gorsza pogoda,nie ma mowy o chodzeniu...wogóle Guśki z łóżka nie mozna wyciagnąc.Ponoć jamniki tak mają :wink: Quote
Pasavera Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 :roflt: Leniuch z Guśki, ale nie dziwie się :wink: Kto by chciał po takim błocku szaleć :-? No ... może moja Figa ... :lol: Quote
orzech Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 A moje zwierze dostało kubraczek i ma pozwolenie na bieganie po błocku i śniegu :lol: Powoli zaczyna się przyzwyczajać do nowego stroju i biega jak zając :wink: Jak coś to ja jestem gotowy na spacerek w każdych warunkach :oops: czekam czekam ... Quote
Pasavera Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 To witam Wrocławian w nowym roku :calus: Jako, że mamy ferie może znajdą się chętne osoby na spacerek? Figa lada dzień kończy cieczkę, więc będziemy do Waszej dyspozycji przez ten tydzień :) w następną środę jedziemy poszaleć w góry więc nie będzie okazji do spaceru :roll: :lol: :cunao: Quote
ela_1986 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 podnoszę ;) Wprawdzie ja dopiero za około 2-3 miesiące mogłabym się wybrać na spacerek (dopiero wtedy psinka do nas trafi), ale szkoda, żeby wątek obrósł kurzem... nooo dogomaniacy z Wrocławia! Łączcie się :cool3: Quote
Recommended Posts