agacia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Jesli termin bedzie mi pasowal to chetnie przyjde z Azja 8) Ona uwielbia kapiele w Odrze :wink: Quote
Pasavera Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No ja niestety odpadam :( To stanowczo za daleko jak na moją Figę - źle znosi jazdę :roll: No niestety :wink: Ale życzę udanego spacerku :angel: Quote
rzaba Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 kochane moje, ja również odpadam. operacja kolana na dniach. udanego!:) Quote
Pasavera Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 rzaba napisał(a):operacja kolana na dniach. :o :o :o coś się stalo? To :kciuki: żeby wszystko było dobrze :wink: Quote
rzaba Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 bedą mi cos wycinać. ale spoko majonez, jak już mi wytną i wypuszczą to o kulach przyczłapie na spacer:) :lol: Quote
Ania i Salma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 W takim razie wracaj szybko do zdrowia :wink: Ja dwa lata temu miałam operację łękotki i wiem jak boli świadomość, że przez jakiś czas nie można wychodzić z psem :-? Quote
rzaba Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 ania? to ty wczoraj byłas na agility, tak? no jaj dziśuciekam do tego szpitala. aaaaaaaaaaa! dosłownie jestem przerażona!!!! oczywiście będę z wertem wychodzić, tyle, że o kulach:) treningi będą też, ja mu nie popuszczę. tylko agility zaczniemy od wrzesnia- niestety dopiero! pass dziękuję ci za współczucie moj asłodka;) życze wam miłego wyjazdu, bo pewnie zbliża się wielkimi krokami- coś tak kojarzę:) Quote
Pasavera Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='rzaba']pass dziękuję ci za współczucie moj asłodka;) życze wam miłego wyjazdu, bo pewnie zbliża się wielkimi krokami- coś tak kojarzę:) tak to już za tydzień :angel: :angel: :angel: Doczekać się nie mogę :lol: 8) :calus: Quote
rzaba Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 wrocław wrocław halo wrocław zgłoś się! chętnie wybierzemy się na spacer. siedmio miesięczny york i jego pańcia;) czy jest ktoś chętny i przyjazny? werter lubi tez duże psiaki więc zapraszamy. aha tylko nie przepada jeśli się go trzaska łapą:) Quote
la_pegaza Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 werter lubi tez duże psiaki więc zapraszamy. aha tylko nie przepada jeśli się go trzaska łapą no to moj 11-miesieczny bokserek raczej odpada ;) Quote
Atena Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ja jestem z okolic Wrocławia. Z 5km. mam. Mogłabym sie równiez spotkać, ale niestety bez rzadnego psiaka, bo do miasta nie przyzwyczajone. Choć namawiam rodziców , byśmy wzieli Igora(berneńczyk) na "Z Psem Za PAN Brat" koło hali ludowej, może sie uda. Quote
la_pegaza Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 ja technicznie tez spod Wrocławia, od niedawna mieszkamy w Św. Katarzynie. Polecam Park Wschodni, duzy, przestronny, mało ludzi 8) Quote
Atena Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A ja mieszkam w Szymanówie gmina Wisznia Mała, heh Quote
Aisa Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Może jakieś spotkanko ? :lol: Trzeba jakoś fajnie wakacje zakończyć ;) Quote
Aisa Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Pas kiedy CI pasuję ? Ja proponuję ten tydzień ;) Quote
Pasavera Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Coś nie możemy się tym razem zgadać :lol: :( Zaczęła się szkoła no i ja niestety będę mniej dostępna na spacerki :roll: A jeśli ktoś mieszka na Nowym Dworze to można się ze mną umawiać na codzienne spacerki :D :P Pozdróffki :calus: Izka i Figulińska Quote
Angelka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nie powymierali hehe Iza ja na wystawie we wrocku odbieram suńkę średniaka czarnego to będziemy razem chodziły i trzeba Asie namówić to powtórzymy zlocik już w szerszym sznaucerkowym gronie :D Quote
Pasavera Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 łiiiii jak superowo :angel: :angel: Mam nadzieję, że na wystawie się spotkamy i zobaczę to cudeńko :loveu: Żeby tylko nie padało . . . . :angel: :angel: :angel: Quote
Angelka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Nio ja też mam nadzieję , że nie będzie padało i że się spotkamy :) Quote
Pasavera Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Oczywiście z aparacikiem będę :lol: :evilbat: 8) Więc przygotuj się na sesję szczeniakową :P A cio to za suńka? :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts