Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ania? to ty wczoraj byłas na agility, tak?
no jaj dziśuciekam do tego szpitala. aaaaaaaaaaa! dosłownie jestem przerażona!!!!
oczywiście będę z wertem wychodzić, tyle, że o kulach:) treningi będą też, ja mu nie popuszczę. tylko agility zaczniemy od wrzesnia- niestety dopiero!

pass dziękuję ci za współczucie moj asłodka;) życze wam miłego wyjazdu, bo pewnie zbliża się wielkimi krokami- coś tak kojarzę:)

Posted

[quote name='rzaba']pass dziękuję ci za współczucie moj asłodka;) życze wam miłego wyjazdu, bo pewnie zbliża się wielkimi krokami- coś tak kojarzę:)

tak to już za tydzień :angel: :angel: :angel:
Doczekać się nie mogę :lol: 8)

:calus:

• 4 weeks later...
Posted

wrocław wrocław halo wrocław zgłoś się! chętnie wybierzemy się na spacer. siedmio miesięczny york i jego pańcia;) czy jest ktoś chętny i przyjazny? werter lubi tez duże psiaki więc zapraszamy. aha tylko nie przepada jeśli się go trzaska łapą:)

Posted

Ja jestem z okolic Wrocławia. Z 5km. mam. Mogłabym sie równiez spotkać, ale niestety bez rzadnego psiaka, bo do miasta nie przyzwyczajone. Choć namawiam rodziców , byśmy wzieli Igora(berneńczyk) na "Z Psem Za PAN Brat" koło hali ludowej, może sie uda.

Posted

Coś nie możemy się tym razem zgadać :lol: :(
Zaczęła się szkoła no i ja niestety będę mniej dostępna na spacerki :roll: A jeśli ktoś mieszka na Nowym Dworze to można się ze mną umawiać na codzienne spacerki :D :P

Pozdróffki :calus:
Izka i Figulińska

• 2 weeks later...
Posted

Nie powymierali hehe
Iza ja na wystawie we wrocku odbieram suńkę średniaka czarnego to będziemy razem chodziły i trzeba Asie namówić to powtórzymy zlocik już w szerszym sznaucerkowym gronie :D