Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej:) Mam 4 miesięczną suczkę rasy posokowiec bawarski. Uwielbia zabawę z psiakami. Chodzimy do parku popołudniami od poniedziałku do piątku

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej:smile: Mam 4 miesięczną suczkę rasy posokowiec bawarski. Uwielbia zabawę z psiakami. Chodzimy do parku popołudniami od poniedziałku do piątku

Posted (edited)

Wiem, że nie w temacie ale
Pilnie poszukuję osoby z Wrocławia do pomocy w opiece nad starsza osobą. 3-4 razy w tygodniu na 2-4godziny w porze obiadowej .(podgotować obiad, przygotować kanapki na kolację)

Znaleźliśmy Panią ' na próbę' więc na razie zawieszam poszukiwania

Edited by Nikaragua
nieaktualne
Posted

A ja mam małą prywatę ;)
Czy ktoś z Was/Waszych TZów/znajomych nie prowadzi/nie pracuje w biurze projektowym? Przyjaciółka (Daga od beagli, niektórzy znają :)) potrzebuje odbyć 2 tygodniowe praktyki w biurze projektowym przy inwentaryzacji obiektu.

Posted

Czy ktos może mieszka w poblizu Długołęki/Szczodrego? Od jakiegoś czasu błąka sie tam nieufna, prawdopodobnie wywalona z auta sunia, na której złapaniu by mi zależało... (w razie czego ma DT u mnie). Najbliżej mieszka Paulina (Diesel), ale to za mało- potrzebne jest więcej ludzi do namierzenia i ew złapania psicy.

Posted

amacariel napisał(a):
szukam hotelu z behawiorysta dla spanielka. okolice Wałbrzycha i Wrocławia

napisałam już na jednym bazarku, ale napiszę i tu
jeśli w drugą stronę Wałbrzycha wchodzi też w grę, to podobno ten w Jeleniej Górze jest dobry:
http://www.psicholog.eu/

Posted

iskra_wroc napisał(a):

brzośka napisał(a):
Rosja jest u nas
jest cudnym, nie sprawiającym kłopotu psem :)
trzeba tylko chować jedzenie, po nie przepuści niczego :D

to nie jest tak, że Rosja musi od nas natychmiast odejść, choć na zawsze jej raczej nie zostawimy :shake:
ale w niedzielę jadę na 3-dniowe szkolenie, a tż wolnego wziąć nie może...
Nie wiemy co zrobimy z własną suką, a już z dwoma to w ogóle :(
Czy ktoś by mógł przez te 3 dni przetrzymać suczkę? jest na prawdę super miłym psiakiem :)

Posted

Ja trochę z innej strony ale mam pytanie przy tych upałach,gdzie jeździcie ze swoimi psiakami nad jakieś akweny wodne w okolicach Wrocławia żeby i człowiek i pies mógł się ochłodzić?Na sobotę planowałabym jakiś wypad ale nie mam kompletnie pojęcia gdzie tu w okolicy są takie miejsca:/Z góry dzięki za info:)