Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ankiecie zaznaczasz jakie dni i w jakich godzinach Ci odpowiada.
Ankiete mam to mogę wam na maila wysłać. Pytania są np co je pies, ile razy dziennie wychodzi, jak wygląda spacer, czy są problemy z psem, czego byście chciały się nauczyć, w jakie dni i w jakich godzinach szkolenie itp.

edit:
Ja zaznaczyłam, że szkolenie od poniedziałku do piątku po 16.
W weekendy wiosna/lato zapewne na spacerach grupowych będę, a w niedzielę za miastem.

edit2:
A po szkoleniu zawsze można nad rzekę się wybrać :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

My robiliśmy szkolenie(psie przedszkole) u p.Agnieszki Janeczek więc podstawy mamy:multi: Teraz bardziej myślałam o programie "prawie grzeczny pies" choć dla Wiwiany to będzie horror. Ona chyba nawet nie stała koło grzecznego psa. A grzeczne i spokojne przywitanie dla niej nie istnieje o czym niestety miała się okazje przekonać Korenia :oops:.

Posted

Mnie przywitała bardzo przyzwoicie, całowałyśmy się nawet :)

Zobaczę do jakiej grupy zostanę przywitana. Tfu przypisana.

edit:
Twoja Wiwa, moja Ziva ;)

Posted

Ankieta wysłana ;)

Ja zaznaczyłam po 16:00, bo do 15:30 pracuję. To nie koniecznie znaczy 16:15, ale 17, 18, 19 itp ;)

edit:
Dostałam maila, że jutro gryzaki zostaną wysłane.

Posted

AnnWrc napisał(a):
My robiliśmy szkolenie(psie przedszkole) u p.Agnieszki Janeczek więc podstawy mamy:multi: Teraz bardziej myślałam o programie "prawie grzeczny pies" choć dla Wiwiany to będzie horror. Ona chyba nawet nie stała koło grzecznego psa. A grzeczne i spokojne przywitanie dla niej nie istnieje o czym niestety miała się okazje przekonać Korenia :oops:.

Oj tam Wiwka jest tak urocza, że wszystko można jej wybaczyć :loveu: moja jest mniejsza, ale też wita całą sobą tylko w mniejszej skali ;)

Posted

Ooo, jakby się udało stworzyć grupę, byłoby super :) Mogę właściwie w tygodniu dowolnie z wyjątkiem jednego tygodnia w miesiącu (praca). No i weekendy słabo, bo mam dosyć zapchany kalendarz zawodów.

Posted

Dziewczyny działajcie, ja przed chwilą dostałam maila z terminami szkoleń.

Witam,

proponuję, żeby zajęcia najbliższej edycji kursu Psiaki Rozrabiaki odbywały się w poniedziałki o 17:00 oraz czwartki o 18:00 (czas trwania ok. godziny).

Proszę o informację, czy zaproponowane terminy są dla Państwa odpowiednie. Zaczęlibyśmy od najbliższego poniedziałku.

Pozdrawiam,

Posted

terierfanka napisał(a):
takie terminy to zupełnie nie dla mnie :shake: no ale może załapię się do jakiejś innej grupy

Nam też na 17 ciężko byłoby się wyrobić:-/. Z resztą myślałam że planujecie szkolenia bardziej wiosennie. Mi najbardziej pasował by maj i pora ok godziny 18.

Posted

To ja czekam na relacje, bo też zamierzam się do jakiejś szkółki z moim suczydłem wybrać, tylko właśnie nie mam jeszcze pojęcia gdzie, a nie chciałabym tak w ciemno iść :)

Posted

Niestety wczoraj na zajęciach nie byłyśmy właśnie z powodu pogody. Gdyby Buła miała inną szatę to padający śnieg z deszczem nie bylby przeszkodą.
W czwartek mam okulistę, więc zaczynamy od następnego poniedziałku.

Posted

Cioteczki i wujkowie, mam obrożę z rączką do trzymania na baaaaaaaaaaaaaaardzo dużego psa, a własciwie z bardzo grubą szyją. Kupiłam ją na bazarku ale jest za duża na Kaję i nie da się dorobić wiecej dziurek. Jeżeli komus sie przyda, to chętnie podaruję.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jeśli nikt inny nie będzie chętny, to ja reflektuję- miewam bardzo duże tymczasy ;)

Nikt się nie zgłosił, więc jest Twoja. Jak ci ją przekazać? Ona ma 63cm (wielkość minimalna)

Posted

mila-ada napisał(a):
Nikt się nie zgłosił, więc jest Twoja. Jak ci ją przekazać? Ona ma 63cm (wielkość minimalna)

odpowiem za ulv - byłoby super, gdybyś mogła ją przekazać Nikaragui razem z fantami, które chyba będziesz odbierać od Agnieszki - ja będę swój fant odbierać to wezmę też obrożę i przekażę ulv

Posted

terierfanka napisał(a):
odpowiem za ulv - byłoby super, gdybyś mogła ją przekazać Nikaragui razem z fantami, które chyba będziesz odbierać od Agnieszki - ja będę swój fant odbierać to wezmę też obrożę i przekażę ulv

to się nazywa dobra logistyka :)