Jara Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 W ankiecie zaznaczasz jakie dni i w jakich godzinach Ci odpowiada. Ankiete mam to mogę wam na maila wysłać. Pytania są np co je pies, ile razy dziennie wychodzi, jak wygląda spacer, czy są problemy z psem, czego byście chciały się nauczyć, w jakie dni i w jakich godzinach szkolenie itp. edit: Ja zaznaczyłam, że szkolenie od poniedziałku do piątku po 16. W weekendy wiosna/lato zapewne na spacerach grupowych będę, a w niedzielę za miastem. edit2: A po szkoleniu zawsze można nad rzekę się wybrać :) Quote
AnnWrc Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 My robiliśmy szkolenie(psie przedszkole) u p.Agnieszki Janeczek więc podstawy mamy:multi: Teraz bardziej myślałam o programie "prawie grzeczny pies" choć dla Wiwiany to będzie horror. Ona chyba nawet nie stała koło grzecznego psa. A grzeczne i spokojne przywitanie dla niej nie istnieje o czym niestety miała się okazje przekonać Korenia :oops:. Quote
Jara Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Mnie przywitała bardzo przyzwoicie, całowałyśmy się nawet :) Zobaczę do jakiej grupy zostanę przywitana. Tfu przypisana. edit: Twoja Wiwa, moja Ziva ;) Quote
terierfanka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 jak po 16 to ew. w piątek bym dała radę może, chociaż przeraża mnie trochę ruch w mieście o tej godzinie :eek2: to daj może tę ankietę na adoptujpsa@o2.pl jeśli to nie problem, może do weekendu wypełnię Quote
Jara Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ankieta wysłana ;) Ja zaznaczyłam po 16:00, bo do 15:30 pracuję. To nie koniecznie znaczy 16:15, ale 17, 18, 19 itp ;) edit: Dostałam maila, że jutro gryzaki zostaną wysłane. Quote
Korenia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 AnnWrc napisał(a):My robiliśmy szkolenie(psie przedszkole) u p.Agnieszki Janeczek więc podstawy mamy:multi: Teraz bardziej myślałam o programie "prawie grzeczny pies" choć dla Wiwiany to będzie horror. Ona chyba nawet nie stała koło grzecznego psa. A grzeczne i spokojne przywitanie dla niej nie istnieje o czym niestety miała się okazje przekonać Korenia :oops:. Oj tam Wiwka jest tak urocza, że wszystko można jej wybaczyć :loveu: moja jest mniejsza, ale też wita całą sobą tylko w mniejszej skali ;) Quote
ulvhedinn Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ooo, jakby się udało stworzyć grupę, byłoby super :) Mogę właściwie w tygodniu dowolnie z wyjątkiem jednego tygodnia w miesiącu (praca). No i weekendy słabo, bo mam dosyć zapchany kalendarz zawodów. Quote
Jara Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dziewczyny działajcie, ja przed chwilą dostałam maila z terminami szkoleń. Witam, proponuję, żeby zajęcia najbliższej edycji kursu Psiaki Rozrabiaki odbywały się w poniedziałki o 17:00 oraz czwartki o 18:00 (czas trwania ok. godziny). Proszę o informację, czy zaproponowane terminy są dla Państwa odpowiednie. Zaczęlibyśmy od najbliższego poniedziałku. Pozdrawiam, Quote
terierfanka Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 takie terminy to zupełnie nie dla mnie :shake: no ale może załapię się do jakiejś innej grupy Quote
AnnWrc Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 terierfanka napisał(a):takie terminy to zupełnie nie dla mnie :shake: no ale może załapię się do jakiejś innej grupy Nam też na 17 ciężko byłoby się wyrobić:-/. Z resztą myślałam że planujecie szkolenia bardziej wiosennie. Mi najbardziej pasował by maj i pora ok godziny 18. Quote
Korenia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,13559399,Z_wiatrowki_do_kota__Na_Zaciszu_strzelaja_do_zwierzat.html Nawiasem mówiąc na psim polu ktoś truje psy. Amstaffka znajomego nie przeżyła :( Ktoś dał jej przynajmniej garść trutki do zjedzenia przez płot... U mnie na ND też ktoś rozsypał trutkę przy bramie, Amy zjadła, ale na szczęście obyło się bez komplikacji... Quote
Jara Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ann do maja to my przejdziemy na wyższy level i możemy chodzić razem :) Wybiera się ktoś jutro na spacer rano? 10-11? Quote
Jara Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Jak ma ktoś jutro ochotę to o 11 pod McDonaldem na Factory ;) Quote
Jara Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Dzisiaj pierwszy dzień szkolenia, napisze jakie wrażenia :diabloti: Quote
Freya . Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 To ja czekam na relacje, bo też zamierzam się do jakiejś szkółki z moim suczydłem wybrać, tylko właśnie nie mam jeszcze pojęcia gdzie, a nie chciałabym tak w ciemno iść :) Quote
Jara Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Niestety wczoraj na zajęciach nie byłyśmy właśnie z powodu pogody. Gdyby Buła miała inną szatę to padający śnieg z deszczem nie bylby przeszkodą. W czwartek mam okulistę, więc zaczynamy od następnego poniedziałku. Quote
Kredka24 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Hej :) znalazłam artykuł: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/786343,dutkiewicz-do-wydania-sa-2-mln-zl-wroclawianie-zdecyduja-na,id,t.html#komentarze wczoraj jako Kitka zaproponowałam park/wybieg dla psów, ponoć można głosować na pomysły. Może i jestem naiwna, ale wciąż mam nadzieje, że takie miejsce powstanie :) Quote
mila-ada Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Cioteczki i wujkowie, mam obrożę z rączką do trzymania na baaaaaaaaaaaaaaardzo dużego psa, a własciwie z bardzo grubą szyją. Kupiłam ją na bazarku ale jest za duża na Kaję i nie da się dorobić wiecej dziurek. Jeżeli komus sie przyda, to chętnie podaruję. Quote
ulvhedinn Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Jeśli nikt inny nie będzie chętny, to ja reflektuję- miewam bardzo duże tymczasy ;) Quote
mila-ada Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 ulvhedinn napisał(a):Jeśli nikt inny nie będzie chętny, to ja reflektuję- miewam bardzo duże tymczasy ;) Nikt się nie zgłosił, więc jest Twoja. Jak ci ją przekazać? Ona ma 63cm (wielkość minimalna) Quote
terierfanka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 mila-ada napisał(a):Nikt się nie zgłosił, więc jest Twoja. Jak ci ją przekazać? Ona ma 63cm (wielkość minimalna) odpowiem za ulv - byłoby super, gdybyś mogła ją przekazać Nikaragui razem z fantami, które chyba będziesz odbierać od Agnieszki - ja będę swój fant odbierać to wezmę też obrożę i przekażę ulv Quote
NikaEla Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 terierfanka napisał(a):odpowiem za ulv - byłoby super, gdybyś mogła ją przekazać Nikaragui razem z fantami, które chyba będziesz odbierać od Agnieszki - ja będę swój fant odbierać to wezmę też obrożę i przekażę ulv to się nazywa dobra logistyka :) Quote
Recommended Posts