Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='iskra_wroc']Hitoshi co powiesz na spacer w Grabiszyńskim ? :> Dziś albo jutro ? :> Sto lat minęło od ostatniego.. Może Ktoś jeszcze by dołączył? :)[/QUOTE]

My jutro niezbyt bo ruszamy na dogtrekking do Siedlca :) Ale w przyszłym tygodniu po południu bardzo chętnie :) Tylko najlepiej gdzieś bliżej niż Park Grabiszyński, bo nam trochę bardzo daleko się do niego zrobiło z Nowowiejskiej :)

Posted

[quote name='Hitoshi']My jutro niezbyt bo ruszamy na dogtrekking do Siedlca :) Ale w przyszłym tygodniu po południu bardzo chętnie :) Tylko najlepiej gdzieś bliżej niż Park Grabiszyński, bo nam trochę bardzo daleko się do niego zrobiło z Nowowiejskiej :)[/QUOTE]

Co co co co jaki dogtrekkin czemu ja o tym nie wiem?!?!?!

edit:
Aaa myślałam, że ten koło Wrocławia :D

Posted

Może ktoś by dzisiaj się wybrał na spacer nad Odre od strony Leclerca ? Ja będę ze swoimi dwoma + swoim tymczasem malutkim i napewno kolega ze swoim hasiakiem

Posted

Zapraszamy w sobotę o godz. 13 na spacer do Parku Wschodniego!
Na pewno będzie duża ilość owczarków niemieckich inne psiaki też serdecznie zapraszamy :-)
Istnieje możliwość żeby wspólnie poćwiczyć i podzielić się doświadczeniami, budować socjal :-)
ZAPRASZAMY!

Posted

A my rano w sobotę 10-11 organizujemy spacer (o ile się nie rozpada) na Osobowicach. Trasa Osobowice - Rędzin.

Dziś Park Grabiszyński :)

Posted

Jeżeli jutro nie będzie padać to zapraszamy na spacer na Osobowice/Rędzin.
Ok 11:00 w okolicach ulicy Witkowskiej (bliżej Lasu Osobowickiego).

Posted (edited)

W Parku na skrzyżowaniu Szpitalna/Tęczowa (teren 17 LO) kręci się owczarek niemiecki w kagańcu. Chyba komuś uciekł, jest płochliwy, ucieka od ludzi, ale do psów podchodzi.

edit:
Złapany, już w domu.

Edited by Jara
Posted

kalthoom a wiemy wiemy było owczareczków troche i chyba Ulv z Krą tez i widze Wirus tez sie załapał , z my dzis dopiero mogliśmy połazic oczywiscie z broskiem