Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam wypełnić tak?! :lol: No wiecie co . . .

w poniedzialek widzimy się o godzinie 11 lub 12 (niech zadecyduje większość) :lol:

koło pętli autobusowej na Nowym Dworze lub na ul. Strzegomskiej na krzyżówce (będzie bliżej do parku) :wink:

i idziemy albo do parku milenijnego lub na jakiś większy trawnik na osiedlu (zależy ile nas będzie). Może sprawdze jak tam trawa w tym parku, ale myślę, że nie jest wysoka, bo w końcu to park i ktoś musi o niego dbać :lol:

Zadecydujcie czy odrazu idziemy do niego 8)
Wstawiam linka do fotek, na których widac jaki mniej więcej jest :D
LINK

Nio to jak? Kto się z nami wybiera? Troche ten dojazd może wydawać się skomplikowany, ale następnym razem możemy sie spotkać w jakimś innym miejscu :P

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:angel: :angel: :angel:

No to zobacze jutro jak tam teraz jest (bo fotki były robione dosyć dawno :roll: ) i porobie kilka zdjęć to zobaczycie jak to wszystko wygląda w tej chwili :P

Ktoś jeszcze idzie?

Hi hi rzabciu jak się cieszę :angel: :angel: :angel:

Oby była ładna pogoda :P

Posted

Hi hi to może ja wytłumacze gdzie nasze miejsce spotkania mniej więcej jest :wink: Nie wygląda ono jak taki prawdziwy, stary park, bo dopiero się rozkręca. Powstał bardzo niedawno :wink:

No więc:
Wysiadając na przystanku na ul. Strzegomskiej (krzyżówka) idzie się cały czas prosto w stronę lotniska :wink: Potem przed mostkiem na rzece Ślęza skręca się w prawo i idzie cały czas prosto :D
I po jakimś czasie trafiamy do naszego parczku :wink:

Mam nadzieję, że mniej więcej wiecie gdze to jest :lol:

My z rzabą powinnyśmy tam być między 11:30 a 12:00 o ile nie bedzie padał deszcz :D 8)

Już się nie mogę doczekać :angel: :angel: :angel:

Posted

ej dziewczyny ja nawalilam;( przyjezdza do mnie ciocia jutro z pakunkami i musze po nia byc na drowcu:( ale popoludniu moge (po obiedzie) i do konca tygodnia jestem wolna!!! mozna zmienic godzinke?

Posted

:lol:

Hi hi mi pasuje każda pora dnia 8)
Nio to cio? Kolo 16-17?
Rzabciu będziesz strasznie długo jechała :( Na Klecińskiej zawsze takie korki, że dojazd potrwa z 50 min :-? Oby ich nie było :roll:
I żeby pogoda się nie popsuła :wink:

:angel: :angel: :angel:

Posted

kolo 17:))) do samego wieczora!!!! pasuje mi, boze tak sie ciesze ze odczytalas te wiadomosc;) powiedz mi czy twoj psiak uwialbia psie przysmaki?:) mam nadzieje (teraz), ze popada dopoludnia a potem bedzie spokoj:))))))) przyjedziemy, o 17 bedziemy!!!! i wiemy ze dlugo sie jedzie;/:(

passs moglabys mi dac swoj nr komorkowy jesli posiadasz?

Posted

hi hi :angel:
Powiedz tylko jakim autobusem będziesz jechała, żebym wiedziała na którym przystenku czekać o tej 17 :lol: (są 2 blisko siebie)

A co do przysmaków, to Fiśka jak by mogła to zjadłaby 2 kg na raz :cunao: łakomczuch :lol:

rzaba napisał(a):
passs moglabys mi dac swoj nr komorkowy jesli posiadasz?

Przesyłam na PW :wink:

Posted

Przystaniek "nowy dwór - krzyżówka" 8) Bo jak pojedziesz dalej to on potem w prawo skręca :lol: Jest koło takiego kiosku ruchu - przed światłami :D
Ja będe czekała z Fiśką to pewnie nas zobaczysz jeszcze z autobusu :wink:

No i chmurzyska przybyły :-? Tylko żeby nie padało bo będzie trawa mokra :roll:

Posted

spoko juz wiem gdzie to trafie;)

a u nas leje;(((((((((((( i wicher sie zerwal;((((( mam nadzieje, ze sie do 16 (wyruszamy autobusem o tej godzinie) przetrze i bedzie slonko. jak nie to co?

14:34 grzmi i błyska sie od strony wyscigow konnych

Posted

u mnie dopiero kropi leciuchno :lol: 8)

Myślę, że będzie padało jeszcze mocniej :placz:

Qurde . . . .
Może jutro o 11:00 ? Bo z dzisiejszego to chyba nic jednak nie będzie :cry: Niebo się zaciągnęło za bardzo . . .

Posted

więc straszna passavero stanęło na tym, że dziś widzimy sięo 17 w parku południowym a jutro na 11 u ciebie na nowym dworze:) kto chce niech przylezie;)))) zapraszamy!:)

Posted

Dzięki dziewczyny za fajne spotkanko :) I czekam na następne.

Moje fotki strasznie mizerne (ja chce nowy aparat ;) . Pas mam prośbę. Prześlesz mi wszystkie zdjecia na maila ? Byłabym ogromnie wdzieczna :D

Pozdrawiam

Posted

Ja tez bardzo dziękuję za wspaniały spacerek :angel: :angel:

Aisa moje też nie są lepsze :roll: Większość była robiona w cieniu i są strasznie poruszone :-? Ale mam kilka fajniuśkich jak Doris pływa :loveu:

Ja chcę sznaucerka olbrzymka :angel:

Fotki powstawiam później
(jeśli oczywiście zgadzacie się wszyscy)

:angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Trzeba koniecznie jeszcze zorganizować jakiś spacerek bo było naprawdę miło :)

Pas to wstawiaj fotki ;) Jak masz jakies których nie umieścisz to prześlij na maila jak byś miała czas :)

Passavera i Doris

Posted

Hi hi :angel: Zakochałam sie w Doris :loveu: Taka spokona jest :D
Aisa prześlę Ci wszystkie :wink:
Ale narazie troszke powstawiam :lol:

8)

Sądząc po sznureczku Falko (Falco?) i Zulus zapoznają się z Werterem :D