Pasavera Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ja mam wypełnić tak?! :lol: No wiecie co . . . w poniedzialek widzimy się o godzinie 11 lub 12 (niech zadecyduje większość) :lol: koło pętli autobusowej na Nowym Dworze lub na ul. Strzegomskiej na krzyżówce (będzie bliżej do parku) :wink: i idziemy albo do parku milenijnego lub na jakiś większy trawnik na osiedlu (zależy ile nas będzie). Może sprawdze jak tam trawa w tym parku, ale myślę, że nie jest wysoka, bo w końcu to park i ktoś musi o niego dbać :lol: Zadecydujcie czy odrazu idziemy do niego 8) Wstawiam linka do fotek, na których widac jaki mniej więcej jest :D LINK Nio to jak? Kto się z nami wybiera? Troche ten dojazd może wydawać się skomplikowany, ale następnym razem możemy sie spotkać w jakimś innym miejscu :P Quote
Pasavera Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 :angel: :angel: :angel: No to zobacze jutro jak tam teraz jest (bo fotki były robione dosyć dawno :roll: ) i porobie kilka zdjęć to zobaczycie jak to wszystko wygląda w tej chwili :P Ktoś jeszcze idzie? Hi hi rzabciu jak się cieszę :angel: :angel: :angel: Oby była ładna pogoda :P Quote
Pasavera Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 buuu ale pada :( I co z tym spacerkiem? Bo nie chciałabym, żeby nas w połowie burza złapała :-? Quote
Pasavera Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 przejaśnia się :angel: Matko napiszcie coś bo nie wiem co się z wami dzieje :o taka cisza siakaś :( Quote
Pasavera Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Hi hi to może ja wytłumacze gdzie nasze miejsce spotkania mniej więcej jest :wink: Nie wygląda ono jak taki prawdziwy, stary park, bo dopiero się rozkręca. Powstał bardzo niedawno :wink: No więc: Wysiadając na przystanku na ul. Strzegomskiej (krzyżówka) idzie się cały czas prosto w stronę lotniska :wink: Potem przed mostkiem na rzece Ślęza skręca się w prawo i idzie cały czas prosto :D I po jakimś czasie trafiamy do naszego parczku :wink: Mam nadzieję, że mniej więcej wiecie gdze to jest :lol: My z rzabą powinnyśmy tam być między 11:30 a 12:00 o ile nie bedzie padał deszcz :D 8) Już się nie mogę doczekać :angel: :angel: :angel: Quote
rzaba Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 ej dziewczyny ja nawalilam;( przyjezdza do mnie ciocia jutro z pakunkami i musze po nia byc na drowcu:( ale popoludniu moge (po obiedzie) i do konca tygodnia jestem wolna!!! mozna zmienic godzinke? Quote
Pasavera Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 :lol: Hi hi mi pasuje każda pora dnia 8) Nio to cio? Kolo 16-17? Rzabciu będziesz strasznie długo jechała :( Na Klecińskiej zawsze takie korki, że dojazd potrwa z 50 min :-? Oby ich nie było :roll: I żeby pogoda się nie popsuła :wink: :angel: :angel: :angel: Quote
rzaba Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 kolo 17:))) do samego wieczora!!!! pasuje mi, boze tak sie ciesze ze odczytalas te wiadomosc;) powiedz mi czy twoj psiak uwialbia psie przysmaki?:) mam nadzieje (teraz), ze popada dopoludnia a potem bedzie spokoj:))))))) przyjedziemy, o 17 bedziemy!!!! i wiemy ze dlugo sie jedzie;/:( passs moglabys mi dac swoj nr komorkowy jesli posiadasz? Quote
Pasavera Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 hi hi :angel: Powiedz tylko jakim autobusem będziesz jechała, żebym wiedziała na którym przystenku czekać o tej 17 :lol: (są 2 blisko siebie) A co do przysmaków, to Fiśka jak by mogła to zjadłaby 2 kg na raz :cunao: łakomczuch :lol: rzaba napisał(a):passs moglabys mi dac swoj nr komorkowy jesli posiadasz? Przesyłam na PW :wink: Quote
Pasavera Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Nio narazie pogoda się trzyma :angel: :angel: :angel: Quote
rzaba Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 normalnie jedziemy 126:) to na jakim mam wysiasc przystanku?:) Quote
Pasavera Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Przystaniek "nowy dwór - krzyżówka" 8) Bo jak pojedziesz dalej to on potem w prawo skręca :lol: Jest koło takiego kiosku ruchu - przed światłami :D Ja będe czekała z Fiśką to pewnie nas zobaczysz jeszcze z autobusu :wink: No i chmurzyska przybyły :-? Tylko żeby nie padało bo będzie trawa mokra :roll: Quote
rzaba Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 spoko juz wiem gdzie to trafie;) a u nas leje;(((((((((((( i wicher sie zerwal;((((( mam nadzieje, ze sie do 16 (wyruszamy autobusem o tej godzinie) przetrze i bedzie slonko. jak nie to co? 14:34 grzmi i błyska sie od strony wyscigow konnych Quote
Pasavera Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 u mnie dopiero kropi leciuchno :lol: 8) Myślę, że będzie padało jeszcze mocniej :placz: Qurde . . . . Może jutro o 11:00 ? Bo z dzisiejszego to chyba nic jednak nie będzie :cry: Niebo się zaciągnęło za bardzo . . . Quote
Pasavera Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Matko jak wszyscy pouciekali :o Jestem aż taka straszna? :oops: Quote
rzaba Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 więc straszna passavero stanęło na tym, że dziś widzimy sięo 17 w parku południowym a jutro na 11 u ciebie na nowym dworze:) kto chce niech przylezie;)))) zapraszamy!:) Quote
Pasavera Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 hi hi :angel: Już się doczekać nie mogę :angel: :angel: :angel: 8) Quote
Aisa Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Dzięki dziewczyny za fajne spotkanko :) I czekam na następne. Moje fotki strasznie mizerne (ja chce nowy aparat ;) . Pas mam prośbę. Prześlesz mi wszystkie zdjecia na maila ? Byłabym ogromnie wdzieczna :D Pozdrawiam Quote
Pasavera Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ja tez bardzo dziękuję za wspaniały spacerek :angel: :angel: Aisa moje też nie są lepsze :roll: Większość była robiona w cieniu i są strasznie poruszone :-? Ale mam kilka fajniuśkich jak Doris pływa :loveu: Ja chcę sznaucerka olbrzymka :angel: Fotki powstawiam później (jeśli oczywiście zgadzacie się wszyscy) :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Aisa Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Trzeba koniecznie jeszcze zorganizować jakiś spacerek bo było naprawdę miło :) Pas to wstawiaj fotki ;) Jak masz jakies których nie umieścisz to prześlij na maila jak byś miała czas :) Passavera i Doris Quote
Pasavera Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Hi hi :angel: Zakochałam sie w Doris :loveu: Taka spokona jest :D Aisa prześlę Ci wszystkie :wink: Ale narazie troszke powstawiam :lol: 8) Sądząc po sznureczku Falko (Falco?) i Zulus zapoznają się z Werterem :D Quote
Pasavera Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Figa i Doris :angel: Werter w galopie :lol: i Falko sobie ładniuchno stoi :P Quote
Recommended Posts