Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
Agaa, a jutro? bo my wlasnie wrocilysmy, a tak sobie myslalam, ze dawno sie nie widzialysmy i fajnie byloby sie spotkac :)

Będę dzwonić :) Chętnie wybrudzimy Ci psa:diabloti:

kalthoom napisał(a):
Ja zaraz idę z Joopem i Demonem na pola koło factory tzn będę tam na polach za stacją benzynową za ok. godzinę :-)

Ooo to się nie widziałyśmy. Byłam w parku ponad 4 godziny, tylko od strony Factory, przy mostku długo trenowałyśmy. Następnym razem się uda :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej jest może tu ktoś z ND, Leśnicy do parku zachodniego też mogę dojechać z burkami. Przydałby im się spacer z psami bo dziczeją.

Posted (edited)

Wybiera się ktoś dzisiaj na spacer na ND ?

Hej, ja jestem z parku zachodniego i ND :-) Jednego psa mam na ND drugiego przy zachodnim:-) oba owczarki, chętnie pospaceruję- praca nad socjalem na smyczy- bez smyczy młody (8mies.) pięknie się bawi lecz na smyczy wariuje nie potrafi opanować ekscytacji.

plpk napisał(a):
Hej jest może tu ktoś z ND, Leśnicy do parku zachodniego też mogę dojechać z burkami. Przydałby im się spacer z psami bo dziczeją.

Edited by kalthoom
Posted

Witajcie Drodzy wrocławscy spacerowicze.
Chciałabym Was zaprosić do wspólnego zamówienia naturalnych gryzaków poprzez allegro u użytkownika Lordzeton http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7211591 . Jak zawsze po złożeniu zamówienia na 250zł wysyłka jest gratis. I do tej kwoty będziemy starali się dozbierać zamówienia. Z odbiorem we Wrocławiu raczej nie ma problemu - zawsze możemy się umówić na wspólny spacer - ND, Trestno, Park Wschodni, Park Grabiszyński czy jakiekolwiek miejsce w centrum. Co do samego zamówienia - możemy się umówić na płatność od razu lub przy odbiorze - dla mnie nie ma to większego znaczenia. Mam już zakupy na 125zł czyli równą połowę wymaganej kwoty. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam. Chciałabym zamknąć zamówienie najpóźniej do niedzieli żeby paczka dotarła w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.

Posted (edited)

Korenia, a Ty nie będziesz robić zamówienia kosmetyków? :)

Ja chętnie zamówię też coś, ale już nie w takich ilościach jak ostatnim razem, bo psy nie zdążyły zjeść, a robaki się zalęgły.

edit:
Odbiór by był na Krzemienieckiej ?

Edited by Jara
Posted

Korenia napisał(a):
Już zjedliście wszystko :O u mnie może jedna dwudziesta zeszła :P

No u Nas większa mordka do wykarmienia jest więc było wiadomo że długo to u Nas nie postoi:-P
Wolę takie rzeczy jej dawać niż jakieś ciacha z Pedigree, przynajmniej na dłużej ją zajmują:eviltong:

Posted

Ja bym wolała poszukać jakiegoś rzeźnika we Wrocławiu lub okolicach i kupować mięso nawet grupowo. W tym paczkach to nie wiadomo co jest.
Mogę spróbować też ścinki dziczyzny załatwić ze skupu. A może ktoś z Wrocławia ma dojście do jakiejś ubojni, rzeźnika, masarni lub przetwórstwa mięsnego. Jak widzę jak dziewczyny kupują wołowinę 3zł/kg albo nogi indycze 20kg za 60zł to płakać mi się chce, że to tak daleko od nas albo, że mój pies alergik na drób.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jakbyście coć takiego znalazły w okolicy, to ja jestem bardzo chetna na wspólne zamawianie...

I ja bym się dopisała do takiego zamówienia:)

Posted

Kalthoom, ale mimo wszystko jest to mielone. Nie wiem czy próbowałaś to dać swoim psom? Ja kupiłam tego 20kg rok temu na wystawie, podczas gotowania cuchnęło niesamowicie, wciągały nosem, a potem miały okropną biegunkę. Oddalam 15kg koleżance.

Podobno w miejscowości Malin jest jakaś firma przetwórstwa mięsnego, muszę wysłać tam brata albo poszukać numeru telefonu i zadzwonić. Na bafowym wątku tu na forum ktoś pisał, że podobno w hali targowej można kupić mięso taniej i w większych ilościach. Mój kuzyn w okolicach Jemiołowej ma mięsny z bardzo fajnym właścicielem, może pogadam z nim czy był by w stanie kupować duże ilości mięsa w fajnej cenie.

Ulv Ty znasz chyba z DK Olkę (Blow) co ma blabladora Fado (?). Ona kupuje właśnie wołowinę za 3zł i dziczyznę za 3,7/kg. Skoro tak daleko można to i pewnie u nas można.

Posted

Jara napisał(a):
Kalthoom, ale mimo wszystko jest to mielone. Nie wiem czy próbowałaś to dać swoim psom? Ja kupiłam tego 20kg rok temu na wystawie, podczas gotowania cuchnęło niesamowicie, wciągały nosem, a potem miały okropną biegunkę. Oddalam 15kg koleżance.

Podobno w miejscowości Malin jest jakaś firma przetwórstwa mięsnego, muszę wysłać tam brata albo poszukać numeru telefonu i zadzwonić. Na bafowym wątku tu na forum ktoś pisał, że podobno w hali targowej można kupić mięso taniej i w większych ilościach. Mój kuzyn w okolicach Jemiołowej ma mięsny z bardzo fajnym właścicielem, może pogadam z nim czy był by w stanie kupować duże ilości mięsa w fajnej cenie.

Ulv Ty znasz chyba z DK Olkę (Blow) co ma blabladora Fado (?). Ona kupuje właśnie wołowinę za 3zł i dziczyznę za 3,7/kg. Skoro tak daleko można to i pewnie u nas można.

Ja nie gotuję-podaję surowe, nigdy nie mieliśmy żadnych rewolucji, znajomi psiarze też kupują i nic nam się nie przydarzyło złego do tej pory po tym mięsie. Po rozmrożeniu i otwarciu zapach normalnego mięsa. Akurat planuję zamawiać więc pytam czy ktoś z wrocławia nie chce- wtedy przesyłka taniej wychodzi :-)