Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o widzę że się spóźniłam ze zdjęciami ;-) dzieki bros za wstawienie fotorelacji z rajdu. wklejam jeszcze swój https://picasaweb.google.com/109714543114349678098/14102012PierwszyOlesnickiRajdZPsem?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNGb06yvrrvi2gE&feat=directlink
Dziękujemy za przybycie, mam nadzieję że się dobrze bawiliście, na przyszły rok też zapraszamy. Wszystkie uwagi z tegorocznego rajdu zostaną wzięte pod uwagę no i oczywiście wszyscy chętnie zakończymy przyszłoroczny rajd ognichem ;-)). Pozdrawiam

Posted

Dzisiaj znaleziono labradorke bez ogonka we Wrocławiu kolo ronda Powstańców -Helera sunia ma lysetke szczepiania na wscieklizne ul.Ratuszowa ? jest taka we Wrocławiu? nr tel do weta ludzie ktorzy ja znalezli maja sprawdzic chipa moze dzis lub w poniedziałek moze ktos szuka w razie w nr do mnie 505902759

Posted

rutta dodzwonili sie ludzie do weta w niedziele wetka podała namiary na włascicieli i wiesz co powiedzieli ze tak sunia uciekla w piatek (bardzo czysta zadbana znaleziona w niedziele ) i sie zastanowia czy przyjada bo nie wiedza czy to ich pies masakra jutro cos sie dowiem wiecej
Jara a ten doktrekking to w Miedzyrzeczu koło Gorzowa Wlkp.? bo tam raczej tylko bunkry chyba

Posted

Jara napisał(a):
Nie wybiera się nikt do Międzyrzecza 10 listopada na dogtrekking po bunkrach?

Ja się wybieram. Bo to jest w ramach Pucharu Kujawsko- Pomorskiego, gdzie walczę o podium w generalce ;)

Posted

Bardzo przepraszam,że się wcinam na zupełnie inny temat ale mam informację dla
pani Marmosi właścicielki Siu:
Jaszcze raz przepraszam za wcinanie :roll:

[FONT=Lucida Grande]Serdecznie zapraszamy na spotkanie założycielskie Stowarzyszenia "Lepsze Relacje Pomiedzy Ludźmi i Psami", które odbędzie się[/FONT]
[FONT=Lucida Grande]w dniu 26.10.2012 roku o godz. 18:30 MOKiS-ie adres:Oleśnica ul. Kochanowskiego 4[/FONT]