Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brzośka napisał(a):
to ja może tak po środku, o 10.30 się zjawię :cool3:
tylko jak ja Was poznam...
znaczy Ulv po Kraksie ;), terierfankę też powinnam poznać, ale niestety Ciebie i abilab nie miałam okazji...

z całą pewnościa usłyszysz brosa :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bros napisał(a):
to był udany dzień :) psy wróciły kompletnie padnięte a mnie nie wiedzieć czemu bolą dziś wszystkie mięśnie :)
fotki wieczorem :)

a jak wyglądała trasa?
też byłem nastawiony na przyjazd, ale jak przeczytałem punkt regulaminu mówiący, że przez całą trasę pies powinien być zapięty na smyczy to odpuściłem
czekam na fotki

Posted

Damian :roll: na tym ma polegać "miejski dogtrekking", poza tym z taką ilością psów nie trudno o sprzeczką. A to miała być też zabawa, a nie turystyczny spacer żeby pies sam się wybiegał. Leniwy się zaczynasz robić ;)

Posted

Rajd bardzo udany pogoda super dopisała , piechy bardzo fajne .No w regulaminie jest ze pies musi byc na smyczy choc przyznam sie szczerze ze Abusia troszke pobiegła luzno psssyyy! frajda dla włascicieli i psow obyło sie bez zgrzytów i to najwazniejsze ! No powiem Ci Karola ze jak dzis zsiadłam z rowerku to troszke nogi czuje ale co to dla nas ,, starych traperek''.brzośka my tez dziekujemy za towarzystwo i transport wymiziaj swojego siersciucha dużo zdrówka dla niego , relacja extra i fajne zdjecia. No i imprezka w polach bardzo udana Madziu czy używałas trzepaczki do dywanów dla Emira ?

Posted

Damian Oskar tak ciągnie na smyczy, że byś był z nim pierwszy na mecie :eviltong: tu by się dobrze spisał na dogtrekkingu. Ja mam cichy plan wystartować w przyszłym sezonie to może wybierzesz się z nami? :p

Posted

Jara napisał(a):
Damian Oskar tak ciągnie na smyczy, że byś był z nim pierwszy na mecie :eviltong: tu by się dobrze spisał na dogtrekkingu. Ja mam cichy plan wystartować w przyszłym sezonie to może wybierzesz się z nami? :p

no własnie wszyscy którzy znają Oskara tak mówili, że będziemy pierwsi na mecie
a co do poprzedniego postu, to nie jestem leniwy tylko myśl, że całą drogę mam być ciągnięty, skutecznie mnie odstraszyła

Posted

terierfanka napisał(a):
Weimar, trzeba było przyjechać - po rajdzie poszliśmy w pola - psy się mogły do woli wyszaleć luzem a my piekliśmy kiełbaski i ziemniaczki :) było bardzo sympatycznie :)

no teraz żałuję, mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja
albo wpadajcie do mnie na wieś

Posted (edited)

a to już nasz wspólny spacerek po Rajdzie :) uczestnicy

Żubi

Kraksa

Bros

Abi i Merlin :)

Emirek

Siu :)

Manio :)

Edited by bros