brzośka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='PsiaSzkoła']Może to nie Wrocław ale calkiem niedaleko Zapraszam do Oleśnicy http://imageshack.us/a/img152/402/96093684.png" class="ipsImage" alt=""> o, fajny pomysł, wreszcie coś się u nas dzieje :) ale nasz Merlin już się nie nadaje na rajdy niestety :shake: Quote
terierfanka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 o, blisko i pewnie trasa lekka :) coś dla mnie :) Quote
brzośka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='terierfanka']o, blisko i pewnie trasa lekka :) coś dla mnie :)[/QUOTE] to przywieź jakiegoś psiaka dla mnie, wtedy też się wybiorę ;) Quote
terierfanka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='brzośka']to przywieź jakiegoś psiaka dla mnie, wtedy też się wybiorę ;)[/QUOTE] ulv ma całe stado, na pewno chętnie się podzieli :) Quote
brzośka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 w takim razie trzeba ją namówić na przyjazd :) zresztą ktoś (niestety nie pamiętam kto, chyba mila-ada) obiecywał, że przyjedzie do O-cy na spacer, teraz jest ku temu dobra okazja ;) Quote
mila-ada Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A powiedzcie cioteczki ile wynosi trasa tego rajdu? Wchodzę na podany adres ale tylko informacje o szkole dla ogonów mi się wyświetlają. Quote
terierfanka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='mila-ada']A powiedzcie cioteczki ile wynosi trasa tego rajdu? Wchodzę na podany adres ale tylko informacje o szkole dla ogonów mi się wyświetlają.[/QUOTE] dowiedziałam się od organizatorów, że trasa wynosi 8-9km :) Quote
ulvhedinn Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja będę o ile nie pojadę na "poważniejsze" zawody do Zbychowa ;) Oczywiście z Krą i Żubrem, chętnie wypożyczę Mańka, on na taką trasę idealny ;) Fil (o ile nie pójdzie do DS ) też się nada. Quote
iskra_wroc Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Czy Ktoś ma ochotę dzisiaj na spacer??? Park Grabiszynski/Tysiąclecia ??? Quote
AnnWrc Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nawiązując jeszcze do niedzielnego rajdu to jeszcze My będziemy reprezentować Wrocław:)Mam nadzieję,że pogoda dopisze! Do zobaczenia więc w weekend:) Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 My się na pewno wybieramy, to komu pożyczyć Mańka? Quote
bros Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ulvhedinn napisał(a):My się na pewno wybieramy, to komu pożyczyć Mańka? prawdopodobnie my z abilab będziemy więc Manio może iśc z nami naturalnie w skład naszej "druzyny" włączamy też terierfanke z Emirem :) Quote
brzośka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ulvhedinn napisał(a):My się na pewno wybieramy, to komu pożyczyć Mańka? ja mnie przeziębienie nie pokona (a na razie dzielnie walczę) to ja poproszę ;) Quote
mila-ada Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Bardzo bym chciała, ale po sierpniowej operacji kolana chyba jeszcze nie podołam:painting::painting::painting: Cóż, starość nie radość:placz: Quote
LadyS Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 My nie damy rady, bo mamy gości, a nie mamy transportu. kalthoom, my się chyba znamy :lol: Quote
NikaEla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 mila-ada napisał(a):Bardzo bym chciała, ale po sierpniowej operacji kolana chyba jeszcze nie podołam:painting::painting::painting: Cóż, starość nie radość:placz:wyjechałaś z tą starością.... daj spokój :) Quote
Hitoshi Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Wybiera się może ktoś dzisiaj nad Odrę? Koło Mostów Warszawskich? Quote
brzośka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 mila-ada napisał(a):Bardzo bym chciała, ale po sierpniowej operacji kolana chyba jeszcze nie podołam:painting::painting::painting: Cóż, starość nie radość:placz: oj, to szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę :) Quote
abilab Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Może kogos zainteresuje ! Dzisiaj w wielu gazetach, miała być zamieszczona informacja o manifestacji (redakcje obiecały zrobić to nieodpłatnie – dla koni). Niestety, temat okazał się zbyt mało ważny. Informacje się nie pojawiły. Quote
bros Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='terierfanka']o, blisko i pewnie trasa lekka :) coś dla mnie :) Oleśnico szykuj sie :) przybedziemy jutro w licznej wroclawskiej grupie :) Quote
brzośka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 mam nadzieję, że Ulv nie zapomni o Mańku dla mnie ;) o której będziecie? Quote
bros Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 ja i abilab-ka pewnie punktualnie na 10.00 :) terierfanka z Ulv pewnie spóźnione, moze naet przed sama 11.00 :evil_lol: Quote
brzośka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 bros napisał(a):ja i abilab-ka pewnie punktualnie na 10.00 :) terierfanka z Ulv pewnie spóźnione, moze naet przed sama 11.00 :evil_lol: to ja może tak po środku, o 10.30 się zjawię :cool3: tylko jak ja Was poznam... znaczy Ulv po Kraksie ;), terierfankę też powinnam poznać, ale niestety Ciebie i abilab nie miałam okazji... Quote
rutta Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 bros napisał(a):oleśnico szykuj sie :) przybedziemy jutro w licznej wroclawskiej grupie :) powodzenia :) Quote
Recommended Posts