Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czy ktoś z Wrocławia reflektuje na ciuchy na bazarek? Robię remont i muszę je komuś oddać, były wystawiane chyba z raz, ale teraz nie mam na to już czasu i możliwości. Są tego chyba ze dwie czy trzy nawet reklamówki, używane, ale wszystko w dobrym stanie. Chcę się pozbyć jak najszybciej, nie mam komu oddać, więc pomyślałam, że może ktoś zechce na bazar - ciuszki są różnych rozmiarów, dla młodszych i dla starszych. Jeśli ktoś reflektuje, musiałby jedynie załatwić sobie transport (mieszkam w okolicy Rynku). Bardzo zależy mi na czasie. Z racji, ze dogo mi nie działa jak powinno, zostawiam swój nr: 606 582 497, maila: psyipsiaki@gmail.com i gg: 15894479 Nieprzelogowana ladyS z niedziałającą funkcją pisania postów...

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
będę we Wrocławiu od jutra do niedzieli i mam pytanie, czy byłby ktoś chętny na spacer z dwoma seterkami?
Nie mam kompletnie pojęcia gdzie warto iść we Wrocławiu gdzieś z psem, gdzie mógłby się wyszaleć, ponieważ będę tu na wakacjach.
Jeżeli byłby ktoś chętny na wspólny spacer to proszę o kontakt, najlepiej na PW :)

Posted

Wczoraj pierwszy raz byłysmy w lasku Świebodzkim. Natomiast nasze stałe miejsca spacerowania to: tor wyścigów konnych na Partynicach, Ołtaszyn, Jagodno, Tarnogaj, Park Grabiszyński i tereny nad Ślęzą. W weekendy czasem Park Wschodni, Zachodni, Tysiąclecia.

W planie mam też Las Osobowicki i Rędziński :)

edit:
Rutta, tak. To Asti sunia Ani :)

Posted

Moje tereny to park Zachodni, tysiąclecia, las osobowicki i park grabiszyński :-)
I wyprawy piesze do Wilkszyna, ale to ze starszym psem :-)
Czasami też wyprawy do lasu i nad zalew koło miejscowości Prężyce :-)