Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie jakiś babsztyl z leśnicy nawrzeszczał na mojego siedmiomiesięcznego foksika, że ten z radością podleciał do jej strachliwego jajnika:) No nie mogę ludzie psa mają do trzymania za szybkami chyba....A tak na marginesie Leśnicki nicpoń się melduje z ogromną chęcią spotkania z innymi czworonożnymi jeszcze nie kumplami z zamiarem połączenia sił i rozniesienia wrocławskich łąk:) w ten weekend byłoby suuper.
Czekam na propo. jutro już piątek czas nagli nagli:) Dla zachęty załączam foto psiucha mojego

Posted

ale fajny psiak! :lol: kiedys trzeba bedzie sie jakos umowic, ale ten weekend odpada. no i musicie sie z foxem przygotowac na to ,ze moj grzywacz to rozbójnik, york olewus,ale za to kundelka lola jak najbardziej zabawowa 8)
niedaleko masz na kuzniki, prawda? tam duzo zieleni jest i łąka :D

Posted

hi hi :lol: Śliczniasty :angel: :angel: :angel:
Koło mnie są fajowe tereny 8)
Ten weekend odpada i najbliższe 2 tygodnie niestety też :-? No chyba, że zjawię się bez Figi :roll:

Posted

Pas zjawiaj się bez Figi jak Ona nie może :D

Ja będę z dwoma sznaucerkami 8) Doris i małym Zulusem 8) Więc raczej nie trudno będzie nas zauważyć :D

Do zobaczonka na WTWK :]

Posted

ka_rolca chodzi Ci o namiart na WTWK- Partnice ?? :)

Zulus dzisia po raz 1szy zobaczył konia i nawet nie szczeknął ;) za to obszczekał psa, który nie chciał się z nim bawic ;)

Posted

ka_rolca napisał(a):
Wiem , gdzieą partynice, chodziło mi o to dlaczego jezdzicie tam z pieskami 8)

Ja chodze tam na wyscigi i przy okazji zabieram Azje ze soba 8)

• 2 weeks later...
Posted

odnawiam topik.

bardzo chętnie spotkamy się z miłymi psiakami, które nie zjedzą małego yorka (5 miesięcy). on lubi bawić się z dużymi psiakami, pod warunkiem, że nie trącają go łapą, nie podszczypuja i nie skaczą na niego. jeśli są chetni (małe / duże psiaki) to bardzo poprosimy o kontakt, może być na e-mail albo przez dogo-wiadomość;)