Klauzunka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 zapraszam na bazarrrroooo :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227790-Psie-i-kocie-rzeczy-na-Fruzi%C4%99-12-06-2012 A tak w ogóle to mam na sprzedaż puszkę - dużą, metalową, nową, solidne wykonanie, żaden badziew - mieści 18 max 20 kg karmy - jakby ktoś reflektował wstawię fotki albo wyślę na pw. Odbiór osobisty we Wrocku. Quote
marmosia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='Klauzunka']zapraszam na bazarrrroooo :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227790-Psie-i-kocie-rzeczy-na-Fruzię-12-06-2012 A tak w ogóle to mam na sprzedaż puszkę - dużą, metalową, nową, solidne wykonanie, żaden badziew - mieści 18 max 20 kg karmy - jakby ktoś reflektował wstawię fotki albo wyślę na pw. Odbiór osobisty we Wrocku. Ja poproszę :) Quote
Klauzunka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 marmosia napisał(a):Ja poproszę :) Marmosia jutro wstawię fotki to sobie obejrzysz tą puchę. Póki co wymiary: wysokość 50 cm. Owal 39 x 30. Metalowa. Max na 20 kg karmy. Quote
Jara Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Piszę tu, bo nie wiem czy w wątku o wolontariuszach ktoś coś pisze, a strona wrocławskiego schroniska nie działa. Koleżanka chce zostać wolontariuszką, najlepiej u nas w schronisku. Jak to wszystko wygląda, przyjmują wolontariuszy? Quote
paulina23 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Jego Pan nie poddaje się i cały czas go szuka. Może akurat ktoś go widział i wie co się dzieje z pieskiem. Możliwe, że pies zanjduje się w jakimś azylu. Edited June 6, 2012 by paulina23 Quote
paulina23 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Pozwolę sobie jeszcze wkleić link: http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/4731/ Quote
abilab Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 mialam okazje porozmawiac z panem od Rodana w schronie kurcze juz tyle czasu od jego zaginecia Quote
iskra_wroc Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 W okolicach Kunickiego błąka się beżowa suka labka z cieczką. Może słyszeliście, ze komuś nawiała. Quote
Klauzunka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 iskra_wroc napisał(a):W okolicach Kunickiego błąka się beżowa suka labka z cieczką. Może słyszeliście, ze komuś nawiała. o mamuniu bidula....na labkowych nikt jej póki co nie szuka. Może ja złapać i wezwać schron? Długo już się błąka? Quote
iskra_wroc Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Chciałam, ale moje 60 kg psów na smyczach zrobiłoby borutę, a jak wróciłam bez psów to suni nie było.. Zaraz tam idę znowu.. Wczoraj ją widziałam pierwszy raz. Quote
paulina23 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 My go spotkaliśmy w Parku Południowym w niedzielę jak były zawody we frisbee. Podchodził prawie do każdego rozdawał ulotki i się pytał czy ktoś go nie widział. Było bardzo dużo psów w tym czasie, więc pewnie liczył, że może ktoś się przypadkiem z nim pojawi. Ja już wcześniej na facebooku widziałam, że piesek ma swoje ogłoszenie o zaginięciu. Kurcze... pan jest bardzo zdeterminowany i się nie poddaje. Powiedział, że nie traci nadziei, bo dzięki poszukiwaniom udało się odnaleźć innego owczarka szwajcarskiego, który zaginął w styczniu. Był bodajże w schronisku w Namysłowie i tam ponoć zlekceważyli, że pies ma tatuaż w uchu. Bardzo bym chciała, żeby się odnalazł. Quote
justika Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Dlatego ja własnie dziś zrezygnowałam z parku, na rzecz bliższych działek:) Quote
abilab Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Oj dzis deszczyk nam doopki zmoczył ale minka Zojki mówiła wszystko ale Emirowi Brosowi i Abusi wcale ulewa nie przeszkadzała Quote
Klauzunka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 abilab napisał(a):Oj dzis deszczyk nam doopki zmoczył ale minka Zojki mówiła wszystko ale Emirowi Brosowi i Abusi wcale ulewa nie przeszkadzała Moje też - im bardziej mokro tym lepiej - nieważne, że ja przemoczona do suchej nitki - ehhh zero empatii w tych moich suczach :shake: Quote
justika Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Oj to ja mam bardzo empatycznego psa, bo jak pada, to nawet łapy nie chce wystawić na dwór:) Quote
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 justika napisał(a):Oj to ja mam bardzo empatycznego psa, bo jak pada, to nawet łapy nie chce wystawić na dwór:) Zupełnie jak mój terier od siedmiu boleści :lol: Quote
abilab Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 A jak wracałam autobusem to sie tylko modlilam zeby sie psica w autobusie nie zaczeła otrzepywac .Justynko bo ty masz w domu królwene a ja prosiaka :) Quote
Klauzunka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 abilab napisał(a):A jak wracałam autobusem to sie tylko modlilam zeby sie psica w autobusie nie zaczeła otrzepywac .Justynko bo ty masz w domu królwene a ja prosiaka :) prosiak :evil_lol: dobrze napisane - pasjami uwielbiam jak nagle któraś z moich suk robi leżeć w mętnej kałuży po czym obraca się w niej i schładza boczki:angryy: Quote
Koperek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Taki pies jest w schronie (albo już był). To chyba nie ten sam, ale mógłby ktoś przedzwonić???, bo ja aktualnie nie mam głosu w ogóle. 864-12 Wulkan 2 lata, owczarek szwajcarski (ma stojące uszy choć nie widać tego na zdjęciu). Piękny i duży pies. Prawdziwy wulkan radości. Tryskający energią i bardzo przyjazny. Będzie wspaniałym towarzyszem dla aktywnych osób. Może mieszkać w domu z ogrodem. Jest pojętny i bystry. Quote
bros Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Koperek']Taki pies jest w schronie (albo już był). To chyba nie ten sam, ale mógłby ktoś przedzwonić???, bo ja aktualnie nie mam głosu w ogóle. rzeczywiście był kochany i taki wesoły w kontakcie z ludziem ale to na pewno nie Rodan :( Quote
ulvhedinn Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Klauzunka napisał(a):prosiak :evil_lol: dobrze napisane - pasjami uwielbiam jak nagle któraś z moich suk robi leżeć w mętnej kałuży po czym obraca się w niej i schładza boczki:angryy: Nie narzekaj ;) Na rajdzie widziałam, jak dokładnie taki myk w BARDZO mętnym i gliniastym potoczku zrobił piękny borzoj...... Efekt był.... zastanawiający ;) Quote
WEIMAR Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 w jakich okolicznościach i gdzie dokładnie zaginął Rodan? Quote
Recommended Posts