Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

marmosia napisał(a):
Ja poproszę :)

Marmosia jutro wstawię fotki to sobie obejrzysz tą puchę. Póki co wymiary: wysokość 50 cm.
Owal 39 x 30. Metalowa. Max na 20 kg karmy.

Posted

Piszę tu, bo nie wiem czy w wątku o wolontariuszach ktoś coś pisze, a strona wrocławskiego schroniska nie działa.
Koleżanka chce zostać wolontariuszką, najlepiej u nas w schronisku. Jak to wszystko wygląda, przyjmują wolontariuszy?

Posted (edited)

Jego Pan nie poddaje się i cały czas go szuka. Może akurat ktoś go widział i wie co się dzieje z pieskiem. Możliwe, że pies zanjduje się w jakimś azylu.

Edited by paulina23
Posted

iskra_wroc napisał(a):
W okolicach Kunickiego błąka się beżowa suka labka z cieczką. Może słyszeliście, ze komuś nawiała.

o mamuniu bidula....na labkowych nikt jej póki co nie szuka.
Może ja złapać i wezwać schron? Długo już się błąka?

Posted

My go spotkaliśmy w Parku Południowym w niedzielę jak były zawody we frisbee. Podchodził prawie do każdego rozdawał ulotki i się pytał czy ktoś go nie widział. Było bardzo dużo psów w tym czasie, więc pewnie liczył, że może ktoś się przypadkiem z nim pojawi. Ja już wcześniej na facebooku widziałam, że piesek ma swoje ogłoszenie o zaginięciu. Kurcze... pan jest bardzo zdeterminowany i się nie poddaje. Powiedział, że nie traci nadziei, bo dzięki poszukiwaniom udało się odnaleźć innego owczarka szwajcarskiego, który zaginął w styczniu. Był bodajże w schronisku w Namysłowie i tam ponoć zlekceważyli, że pies ma tatuaż w uchu. Bardzo bym chciała, żeby się odnalazł.

Posted

abilab napisał(a):
Oj dzis deszczyk nam doopki zmoczył ale minka Zojki mówiła wszystko ale Emirowi Brosowi i Abusi wcale ulewa nie przeszkadzała

Moje też - im bardziej mokro tym lepiej - nieważne, że ja przemoczona do suchej nitki - ehhh zero empatii w tych moich suczach :shake:

Posted

justika napisał(a):
Oj to ja mam bardzo empatycznego psa, bo jak pada, to nawet łapy nie chce wystawić na dwór:)

Zupełnie jak mój terier od siedmiu boleści :lol:

Posted

A jak wracałam autobusem to sie tylko modlilam zeby sie psica w autobusie nie zaczeła otrzepywac .Justynko bo ty masz w domu królwene a ja prosiaka :)

Posted

abilab napisał(a):
A jak wracałam autobusem to sie tylko modlilam zeby sie psica w autobusie nie zaczeła otrzepywac .Justynko bo ty masz w domu królwene a ja prosiaka :)

prosiak :evil_lol: dobrze napisane - pasjami uwielbiam jak nagle któraś z moich suk robi leżeć w mętnej kałuży po czym obraca się w niej i schładza boczki:angryy:

Posted

Taki pies jest w schronie (albo już był). To chyba nie ten sam, ale mógłby ktoś przedzwonić???, bo ja aktualnie nie mam głosu w ogóle.

864-12
Wulkan
2 lata, owczarek szwajcarski (ma stojące uszy choć nie widać tego na zdjęciu). Piękny i duży pies. Prawdziwy wulkan radości. Tryskający energią i bardzo przyjazny. Będzie wspaniałym towarzyszem dla aktywnych osób. Może mieszkać w domu z ogrodem. Jest pojętny i bystry.

Posted

[quote name='Koperek']Taki pies jest w schronie (albo już był). To chyba nie ten sam, ale mógłby ktoś przedzwonić???, bo ja aktualnie nie mam głosu w ogóle.

rzeczywiście był kochany i taki wesoły w kontakcie z ludziem ale to na pewno nie Rodan :(

Posted

Klauzunka napisał(a):
prosiak :evil_lol: dobrze napisane - pasjami uwielbiam jak nagle któraś z moich suk robi leżeć w mętnej kałuży po czym obraca się w niej i schładza boczki:angryy:

Nie narzekaj ;) Na rajdzie widziałam, jak dokładnie taki myk w BARDZO mętnym i gliniastym potoczku zrobił piękny borzoj...... Efekt był.... zastanawiający ;)