Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sado macho :evil_lol::cool3: bronio uwielbia zostać wyszarpany przez Abusię :) wytłamszony, wygryziony, zdeptany.... i wiele innych natomiast on abusię zawsze omela na max :) gdyby miłość liczyć miarą wydzielonej ślinki bronio byłby lovelasem pierwszego stopnia :)

Posted

[FONT=lucida grande]UWAGA WAŻNE!!!! dla psiarzy z Psiego Pola i Kiełczowa!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=lucida grande]na terenie działek pomiędzy Psim Polem a Kiełczowem dokonane zostały jakies opryski (niestety nie wiemy co dokładnie czy było to cos do zwalczania ślimaków czy chwastów) ale na pewno bardzo toksyczne dla psów. 3 psy uległy bardzo poważnemu zatruciu. Jeden nie przeżył, jeden prawdopodobnie nieodwracalnie stracił wzrok, i jeden powaznie zatruty.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Unikajcie tego miejsca!!!! Powiadomcie kogo się da!!![/FONT]

Podaj dalej ;)

Posted

Wproszę się z prywatą, ale może ktoś akurat szuka i chce oszczędzić na przesyłce:

Sprzedam klatkę kennelową (czas sprzedaży: ok. 2 tygodnie, muszę to zgrać z kupnem nowej klatki). Klatka to Double Door S, czyli rozmiar: 63 x 55 x 61 (dł x szer x wys). Jest cała metalowa - ma metalową tacę, dwoje drzwi zamykanych na dwie zasuwy. Do tego plastikowa rączka do noszenia - klatka składa się do rozmiarów walizki. Odległość między kratami - 4 cm. Używana ok. 5 miesięcy, zupełnie niezniszczona, zero rdzy, wygięć, wgnieceń itd. - zupełnie jak nówka. Sprzedaż pewnie za ok. 90 zł + przesyłka, chyba że ktoś z okolicy albo odbierze przy okazji czy będzie miał dogo-transport. Kupiona jakiś czas temu za ponad stówkę. Odbiór osobisty - Wrocław. Fotki dla zainteresowanych (a nawet filmiki :lol: ). Fotka poglądowa:

Posted

ja z prywatą
sprzedam używane ale w dobrym stanie kaganiec, legowisko, obrożę i miski na stojaki takie jak poniżej na zdjęciach

[FONT=Tahoma]Długość - 11,5cm[/FONT]
[FONT=Tahoma]Szerokość - 9,5cm[/FONT]
[FONT=Tahoma]Wysokość - 12,5cm odpowiedni dla ras w typie dobermana ich cena 47; moja 27 złotych

120x85 cm ich cena 140 moja cena 70 złotych

regulacja 46,5-52,5 cm szerokość 4cm ich cena 65; moja 30 złotych

2 razy 4,5 litra srednica 28cm wysokosc do 60 cm; ich cena 89; moja cena 45 złotych
[/FONT]