Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bdom napisał(a):
Jeśli można dołączyć to my (ja i szczyl) piszemy się na niedzielny spacer. :D

o świetnie :)
nie wiem czy dobrze myślę ale chyba mam coś Waszego z bazarku ?

Posted

jesooooo gdzie wszystkich wywiało ??? jak tak mozna zostawić tych co pracują na pastwe zanudzenia ...... ;)

przecierając z przepracowania :evil_lol: oczy opowiem Wam bajke .........

babciu a dlaczego masz taaaakie wielkie zęby .......????

Posted

bros napisał(a):
jesooooo gdzie wszystkich wywiało ??? jak tak mozna zostawić tych co pracują na pastwe zanudzenia ...... ;)
a ja bazar stworzyłam :) zapraszam (w podpisie)

Posted

No, masz talent literacki- nie da sie ukryć. A aktor bardzo realistyczny:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Jakbym wiedziała, że sie tak nudzisz, to bym poprosiła o pomoc w robieniu bazarku:razz:.

Posted

kochani dla tych którzy jeszcze nie byli w naszym sekretnym miejscu dwie fotki:

punkt parkowania aut to BARANY , ja będę już na miejscu w punkcie oznaczonym kółkiem o 14 Was oczekuję , wiec przyjechać musicie około 13.30 żeby do mnie dojść :)

To jest przy przystanku autobusu 120 - przystanek ulica ZALEWOWA koło kościółka
potem juz wałem przy Odrze

mój numer kom : 503 74 9992

Posted

a Bros niedosc ze z pusta butelka piwa to jeszcze nie moze zjesc tych pieknie wygladajacych kielbasek....:) piekny spacer tylko pozazdroscic....

Posted

z tego co oglądam to grillowanko na maxa - a Abuni tylko ślinka ciekła :(

próbowała zdobyć kiełbaskę żebrząc:

a jak już nic nie podziałało to naiwnie łudziła się, że jej kiełbaskę zakopali :)

Posted

Dzięki wielkie za miłe spotkanie. Dużo się nauczyliśmy i zobaczyliśmy jak wiele jeszcze przed nami pracy:crazyeye:Okazało się, że nasz:lilangel:to taki :turn-l:jednak :cooldevi:. Nie wiem, kto wrócił bardziej padnięty:eviltong:. My czy Kaja?
Bros-organizacja SUPER:B-fly:

Posted

a ja Wam osobiście zazdroszczę - niestety z dwoma psami każda komunikacja miejska mi odpada - jeden opiekun-jeden pies - a ja nie wybiorę :( W zeszłym tygodniu miałam transport, w tym nie - taka ruletka.
No i mam pytanko - może akurat - ale przy następnym spotkaniu może ktoś miałby miejsce w aucie na mnie i moje dwa psiaki, za zwrotem kosztów oczywiście !

Posted (edited)

Mogę sobie capnąć kilka fotek?

Kra wyprodukowała dziś koo złozoną z piasku i trawy, co ten świr robił na spacerze?!! Poza tym w ramach pocieszania zdołowanej pańci rąbnęła mnie w nos swoją ulubioną zabawką czyli kongiem, chyba chciała, żebym się też pobawiła.

Pi ma sie dobrze, ani sladu po ataku. Pan doktor pochwalił szybkie podanie sterydu ;)

Edited by ulvhedinn
Posted

A bierz ile dusza zapragnie ! Abi tez koo.... wczoraj zrobiła z trawy złożona i doprawiona piaskiem powiem Ci ze jak zobaczyłam ta strzykawke która wyczarowałas w mgnieniu oka z torby to kopara mi opadła i pomyslałam czy aby to dobre ? jednak za chwile widac było po Pi ze pomoglo jej bo juz mordeczke darła ganiała , robiła pokazy tych swoich tanców

Posted

Z Pi trzeba być przygotowanym na różne ewentualności- od czasu, jak ją osa dziabnęła i mało mi psica nie umarła, zawsze mam steryd- Pi poza wszystkim innym jest upiornym alergikiem i z takiego Trestna w życiu byśmy nie zdążyły do weta. Zresztą to tez mogła być jakaś reakcja alergiczna, a mogło być jakieś zaburzenie neurologiczne. Zresztą Kra też niekiedy potrzebuje kopa sterydowego, bo z racji paralizu ma skołonność do obrzęków zastoinowych- np w drodze z wakacji w zeszłym roku spuchła jej łapa. Gdyby nie leki podane od razu, mogłoby dojść do porobienia się ran, a nawet martwicy (miała juz raz, na szczęście niezbyt rozległe).
Zresztą u mnie to z reguły są takie zdechlaki, wiesz jak fajnie się idzie na spacer z zestawem paralitek, "dziecko specjalnej troski", padaczkowiec, cukrzyk? Pół apteki człowiek ma w plecaku....