Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A dzisiaj tez było Trestno, było ognisko kiełbaski dla zainteresowanych propozycja chyba bros wczesniej juz o nie pisała moze by kiedys zoorganizowac dogo spacer z ogniskiem i kiełbaskami ?

Posted

mila-ada napisał(a):
Dzisiaj byliście z dużymi psiakami?:crazyeye: Szkoda, że nie wiedzieliśmy- była taka piękna pogoda. Na ND tylko mikropsy

Kaję możemy zaliczyć do mikropsów ;)

Tylko niestety pogodę nam brzydką zapowiadają :placz:

Posted

mila-ada napisał(a):
Dzisiaj byliście z dużymi psiakami?:crazyeye: Szkoda, że nie wiedzieliśmy- była taka piękna pogoda. Na ND tylko mikropsy:placz:

zorganizowałysmy się popołudniu - jakoś tak nam spotkanie wyszło :)

a tak nawiasem to może już ustalimy datę psiowo-szkoleniowo-pogadankowo-ogniskowego spotkania ?

Posted

bros napisał(a):
zorganizowałysmy się popołudniu - jakoś tak nam spotkanie wyszło :)

a tak nawiasem to może już ustalimy datę psiowo-szkoleniowo-pogadankowo-ogniskowego spotkania ?

Super- już się cieszę!

Posted

Kochani ...... to tak REZERWUJCIE sobie NIEDZIELĘ :)

spotkanie pierwsze czas zacząć :) - TRESTNO 22 kwiecień godzina 14.00-ta

proszę zabrać ze soba kiełbaski - bedzie ognisko :) moze jakis kocyk dla tych którzy boją się piachu i natury( i mrówków) :evil_lol: do siedzenia, oraz bardzo ważne - smaczki które motywuja Wasze psy do pracy, coś tam poćwiczymy.
Jeśli któryś z psów ma problem z przebywaniem w stadzie poprosze o zabranie kagańca.

Tak myslałam nad tematem spotkania i wymysliłam ze jak na pierwszy raz to sobie podyskutujemy o roli szkolenia, jego przydatnosci, oczekiwaniach właścicieli względem szkolących, i rezultatach poszkoleniowych
Może wspolnie z własnego doświadczenia poopowiadamy o naszych "psich problemach" i jak im zaradziliśmy.
Podpowiemy tez Tym którzy bedą potrzebować pomocy :)

Przewidywany jest GOŚĆ SPECJALNY :)

nasz spacer-spotkanie może wykluczyć jedynie deszcz !!!! żadne niskie temperatury nie bedą usprawiedliwieniem nie stawienia się :)
proszę też wstępnie o paluszki w gorę zainteresowanych.

Posted

[quote name='WEIMAR']

ma może ktoś namiary na niedrogie mieszkanie/pokój do wynajęcia we Wrocku? najchętniej od dogomaniaka lub u dogomaniaków

Wiem, że Bogna od podengo szukała kogoś do mieszkania, okolice Magnolii, ale nie wiem za ile ;)

Posted

[quote name='bros']Kochani ...... to tak REZERWUJCIE sobie NIEDZIELĘ :)

spotkanie pierwsze czas zacząć :) - TRESTNO 22 kwiecień godzina 14.00-ta

proszę zabrać ze soba kiełbaski - bedzie ognisko :) moze jakis kocyk dla tych którzy boją się piachu i natury( i mrówków) :evil_lol: do siedzenia, oraz bardzo ważne - smaczki które motywuja Wasze psy do pracy, coś tam poćwiczymy.
Jeśli któryś z psów ma problem z przebywaniem w stadzie poprosze o zabranie kagańca.

Tak myslałam nad tematem spotkania i wymysliłam ze jak na pierwszy raz to sobie podyskutujemy o roli szkolenia, jego przydatnosci, oczekiwaniach właścicieli względem szkolących, i rezultatach poszkoleniowych
Może wspolnie z własnego doświadczenia poopowiadamy o naszych "psich problemach" i jak im zaradziliśmy.
Podpowiemy tez Tym którzy bedą potrzebować pomocy :)

Przewidywany jest GOŚĆ SPECJALNY :)

nasz spacer-spotkanie może wykluczyć jedynie deszcz !!!! żadne niskie temperatury nie bedą usprawiedliwieniem nie stawienia się :)
proszę też wstępnie o paluszki w gorę zainteresowanych.

podtrzymuje i poproszę SERIO SERIO o glosy KTO z Was będzie