Luna_wro Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 terierfanka napisał(a):tak widząc wał naprzeciwko - na końcu Niskich Łąk skręcamy w prawo, potem będzie właściwie jedyne rozwidlenie gdy jadąc prosto wjechalibyśmy na tereny wodonośne, więc jedziemy w lewo, lekko w dół i dalej już prooooosto do Trestna :) jakie rozwidlenie??!!! o matko! na pewno się zgubimy...:-( Quote
terierfanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Luna_wro napisał(a):jakie rozwidlenie??!!! o matko! na pewno się zgubimy...:-( nie zgubicie się, tam jest chyba zakaz wjazdu ustawiony :) jeśli się boisz to zadzwoń do mnie i się umówimy tak, żebyś od Niskich Łąk jechała za mną Quote
NikaEla Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Luna_wro napisał(a):jakie rozwidlenie??!!! o matko! na pewno się zgubimy...:-( szkoda, że nie mogę jechać z wami... no może kiedyś wreszcie mi się uda do was dopasować :) Quote
Luna_wro Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 terierfanka napisał(a):nie zgubicie się, tam jest chyba zakaz wjazdu ustawiony :) jeśli się boisz to zadzwoń do mnie i się umówimy tak, żebyś od Niskich Łąk jechała za mną o! i to jest bardzo dobry pomysł!!!:) ruszam spod domu o 11:30, więc najpóźniej o 11:45 będę przy wałach:):cool3: w razie w oczywiście będę dzwonić:) Quote
bros Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 to ja strzelam focha !!!!!! siędzę w pracy - barbarzyństwo Quote
mila-ada Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Faktycznie na tym rozwidleniu pojechałam do góry. Na szczęście tylko kilkanaście metrów, wiec wycofałam i pojechałam dołem. Dzięki za wskazówki. Było świetnie. Quote
mila-ada Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 bros napisał(a):to ja strzelam focha !!!!!! siędzę w pracy - barbarzyństwo No, bardzo Ciebie brakowało. Z niecierpliwością czekam na obiecane spacerki edukacyjne. Quote
Luna_wro Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 tak, tak było bardzo fajnie:multi: dziękujemy za miłe towarzystwo:) Luna i Vigo po prostu padli:eviltong: Quote
bros Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 mila-ada napisał(a):No, bardzo Ciebie brakowało. Z niecierpliwością czekam na obiecane spacerki edukacyjne. juz ciepło pelna para to jak tylko będę miała wolny wek zaczynamy :) aaa i farbe mam dla Ciebie Quote
rutta Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Mija i Toro również zawitali dzisiaj do Trestna :) Niestety dogo spacer akurat się kończył, jak przyjechaliśmy. Quote
mila-ada Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 bros napisał(a):juz ciepło pelna para to jak tylko będę miała wolny wek zaczynamy :) aaa i farbe mam dla Ciebie Fajnie, bo już miałam kupić. Kiedy będziesz w pracy? Quote
terierfanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 kilka fotek z dzisiejszego spacerku: najpierw był marsz przez pola aż doszłyśmy do bajorka gdzie można było się napić i trochę poszaleć Quote
terierfanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 niektóre ciotki rozdawały smakole a niektórzy próbowali się obsłużyć sami Generalnie było super, pogoda bajeczna - trzeba wkrótce powtórzyć :) Quote
justika Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 I trochę zdjęć od nas. Nasz waleczny pies przypłacił spacer kontuzją, bo oczywiście "posprzeczał" się z większą od siebie psicą. Głupia byłabym gdybym myślała, że to ją czegoś nauczy..... Quote
NikaEla Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 justika napisał(a):[ niektórzy troszkę oszukiwali na spacerze:)Po prostu Marzenka robiła sobie testy na wytrzymałość :) Quote
mila-ada Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='justika']I trochę zdjęć od nas. Nasz waleczny pies przypłacił spacer kontuzją, bo oczywiście "posprzeczał" się z większą od siebie psicą. Głupia byłabym gdybym myślała, że to ją czegoś nauczy..... Kaja też poniosła straty. Krwawiła z dziąsła i oko lekko uszkodzone. Ona nigdy nie atakuje, ale jak zostanie sprowokowana, to przygniecie do ziemi. Mam nadzieję, że Szila nie odniosła większych obrażeń. Quote
terierfanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 a w innym temacie: będę zamawiała adresówkę z allegro od tego sprzedającego: http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=90057&us_id=145112, fajne są np. kostki kolorowe :) może ktoś chce skorzystać z okazji do wspólnej przesyłki? przesyłka 1 szt to 7zł a za każdą dodatkową tylko 0,01zł - jakby co proszę o pw z linkiem do konkretnej adresówki i tekstem do wygrawerowania :) ewentualne zamówienia zbieram do wtorku do godz. 23:00 :) Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ja będę chciała, zaraz Ci napiszę na PW, co ;) Spacer był super, psy po powrocie padły (z wyjątkiem Kry niestety). Żubr z rozpaczy po odjeździe wybranki zalecał się do Pi, więc dostał wp..... :mad: Quote
Jara Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 My po sterylizacji wraz z wiosną wracamy do życia. Damian! Pakuj Oskara w pociąg przyjedź w weekend, stęskniłam się za wami! :) Quote
NikaEla Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Spacerujące ciocie zaproszę na błyskawiczny bazar dla Mańka (link w podpisie) Quote
WEIMAR Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jara napisał(a):My po sterylizacji wraz z wiosną wracamy do życia. Damian! Pakuj Oskara w pociąg przyjedź w weekend, stęskniłam się za wami! :) w tą sobotę jedziemy do hodowli z której pochodzi Oskar za dwa tygodnie jeśli będzie ciepło zapraszamy do siebie Quote
Recommended Posts