ulvhedinn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 O Boże, umarłam ze śmiechu.... pozwolę sobie podkraść ;) Quote
paniMysza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='abilab'] muszę sie w końcu wybrac na spacer z Wami, moja Frania zakochała się w tym przystojniaku;) Quote
mila-ada Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Czy ktoś sie wybiera w sobotę ok 14.00 na spacer do Wschodniego? Quote
NikaEla Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 mila-ada napisał(a):Czy ktoś sie wybiera w sobotę ok 14.00 na spacer do Wschodniego? ja tym razem nie..... Quote
Korenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 paniMysza - jak będzie ładnie to zrobimy zlota u nas na ND - spacer mikropsowy ;) Pewnie Bogusia z Podengami się zjawi i Magda i może ktoś jeszcze :D Ja mam teraz 3 tygodnie przestoju, Amy ma cieczkę, a Dudek (jej "facet", Bogusiowy podengo) kocha ją miłością wielką i by spaceru nie było :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Spacer to może i by był, ale Amy wróciłaby łysa...... Quote
Korenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ulvhedinn napisał(a):Spacer to może i by był, ale Amy wróciłaby łysa...... Fakt :evil_lol: Ostatnio zwalałyśmy na Krę, że oskubuje Amy z włosów, a to Dudek skutecznie chciał zatrzymać Amy :evil_lol: Quote
LadyS Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 O, na mikropsowy to i ja się piszę z moim 5,5 kg olbrzymem ;) Jeśli można się wprosić, oczywiście. Quote
Korenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ladySwallow napisał(a):O, na mikropsowy to i ja się piszę z moim 5,5 kg olbrzymem ;) Jeśli można się wprosić, oczywiście. Bardzo serdecznie zapraszamy :) Moja Amy i Maniek Ulv są przeważnie najwięksi, ale Amy to 32 cm wzrostu i postura czołgu :evil_lol: no a Maniek talia osy i długie nóżki ;) Quote
LadyS Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Korenia napisał(a):Bardzo serdecznie zapraszamy :) Moja Amy i Maniek Ulv są przeważnie najwięksi, ale Amy to 32 cm wzrostu i postura czołgu :evil_lol: no a Maniek talia osy i długie nóżki ;) Hihi, to ja się mieszczę w czołówce - bo mój jest mega umięśniony, z talią osy (przynajmniej się staramy:mad:), za to niecałe 30cm w kłębie :lol: Quote
mila-ada Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 To widzę, że z naszym ,,Maleństwem"nie mamy czego tam szukać. Miłego spacerowania życzę. Quote
ulvhedinn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 To Jax? Fajny białasek :) Żubr wazy 2,4 kg, Piku 3,2 kg..... dlatego mam jeszcze Lenę, jakieś 50 kg, ale do dalszego odpasienia. ;) Quote
LadyS Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 terierfanka napisał(a):o! Jax się w avatarku pojawił :) Ano, w końcu :lol: ulvhedinn napisał(a):To Jax? Fajny białasek :) Żubr wazy 2,4 kg, Piku 3,2 kg..... dlatego mam jeszcze Lenę, jakieś 50 kg, ale do dalszego odpasienia. ;) Owszem, to własnie Jax - charakterystyczny z daleka, bo biały, mały i wariat :lol: Jax bardzo chętnie bawi się z yorkami - naszymi sąsiadami - jak i CTRką, więc rozmiar nie ma znaczenia, hihihi :lol: Quote
Korenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 mila-ada napisał(a):To widzę, że z naszym ,,Maleństwem"nie mamy czego tam szukać. Miłego spacerowania życzę. Jak niepozadeptuje małych to zapraszamy :evil_lol: Kry tylko nie bierzemy, bo ona rozjeżdża :evil_lol: Quote
NikaEla Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 mila-ada napisał(a):To widzę, że z naszym ,,Maleństwem"nie mamy czego tam szukać. Miłego spacerowania życzę. a myślałam, ze przez Terierfankę (o ile będzie na tym spacerku) podam ci książkę Quote
paniMysza Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ja bardzo chętnie wybiorę sie na spacer, ale jak będzie cieplej. teraz boję się na dłuższe chodzić, przez te częste zapalenia pęcherza u frani. w każdym razie franek to mikrusek - niecałe 5 kg i 31 cm w kłebie, ale za to zbój;) loli nie wezmę, bo ona jest aspołeczna;) Quote
mila-ada Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Korenia napisał(a):Jak niepozadeptuje małych to zapraszamy :evil_lol: Kry tylko nie bierzemy, bo ona rozjeżdża :evil_lol: Tego zagwarantować nie mogę:shake: Terierfanki też chyba nie będzie. Zostaje nam szaleństwo w Parku Zachodnim;) Quote
ulvhedinn Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ok 13 wybieram sie do Wschodniego, kto chętny? Quote
terierfanka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ulvhedinn napisał(a):Ok 13 wybieram sie do Wschodniego, kto chętny? ja!......(10 znaków) Quote
Korenia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paniMysza napisał(a):ja bardzo chętnie wybiorę sie na spacer, ale jak będzie cieplej. teraz boję się na dłuższe chodzić, przez te częste zapalenia pęcherza u frani. w każdym razie franek to mikrusek - niecałe 5 kg i 31 cm w kłebie, ale za to zbój;) loli nie wezmę, bo ona jest aspołeczna;) My też czekamy na trochę cieplejszą aurę, no i cieczka teraz to minimum za 3 tygodnie ;) Quote
mila-ada Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dzisiaj w parku Kaja zaprzyjaźniła się z pięknym amstafem, którego pan wziął tydzień temu z naszego schroniska. Miał tam imię Black Jack. Nie wiecie cioteczki, czy on ma swój wątek na Dogo? Quote
terierfanka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='mila-ada']Dzisiaj w parku Kaja zaprzyjaźniła się z pięknym amstafem, którego pan wziął tydzień temu z naszego schroniska. Miał tam imię Black Jack. Nie wiecie cioteczki, czy on ma swój wątek na Dogo? nie miał swojego wątku, było o nim trochę na wątku ogólnym amstaffów wrocławskich http://www.dogomania.pl/threads/200377-Amstaffy-i-bulle-do-adopcji-we-Wroc%C5%82awiu/page84 w każdym razie adopcja kontrolowana przez naszą wrocławską ekipę od astów :) Quote
mila-ada Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='terierfanka']nie miał swojego wątku, było o nim trochę na wątku ogólnym amstaffów wrocławskich http://www.dogomania.pl/threads/200377-Amstaffy-i-bulle-do-adopcji-we-Wroc%C5%82awiu/page84 w każdym razie adopcja kontrolowana przez naszą wrocławską ekipę od astów :) Mam wrażenie, że dobrze trafił. Pan stanowczy, ale bardzo czuły i dbający o niego. Psiak też do niego przylepiony i wygląda na szczęśliwego. Po szalonej gonitwie z Kają wrócił do swojego pana. Jeszcze chwilę rozmawialiśmy a Dżejk(bo tak się teraz nazywa), cały czas lizał Kaję po mordce. Quote
Recommended Posts