ulvhedinn Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To kiedy w końcu ten spacer, w czwartek? P.S. Ja się szlajam po parkach, nad fosą i wogóle po różnych zakamarkach Wrocka, nieraz o nieprzytomnych godzinach i jeszcze mnie nikt nie zaczepiał... Quote
terierfanka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='ulvhedinn']To kiedy w końcu ten spacer, w czwartek? P.S. Ja się szlajam po parkach, nad fosą i wogóle po różnych zakamarkach Wrocka, nieraz o nieprzytomnych godzinach i jeszcze mnie nikt nie zaczepiał... no, bo Ty chodzisz z ochroną :D Quote
NikaEla Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 abilab napisał(a):oj przestancie rozmawiałam z panem i on mówi ze ciagle jakies kobiety z psami łaza tu i go obserwuja i on spokojnie nie moze pomedytowac :evil_lol: :D :D :D :D powaliłas mnie Quote
abilab Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ulv w czawartek spacer oczywiscie ale co sie dziwisz ze cie nie zaczepiaja jak łazisz z taka banda jedne rozjada wozkiem inne tak obszekaja ze uszy więdna:evil_lol: Quote
NikaEla Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='abilab']Ulv w czawartek spacer oczywiscie ale co sie dziwisz ze cie nie zaczepiaja jak łazisz z taka banda jedne rozjada wozkiem inne tak obszekaja ze uszy więdna:evil_lol: o której godzinie? Quote
abilab Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 a godzina nie dogadana do ustalenia pewnie Quote
Uru Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 moze 11? Abilab, serio go pytalas? on mi na medytujacego nie wyglada:D Quote
ulvhedinn Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Uru']moze 11? Abilab, serio go pytalas? on mi na medytujacego nie wyglada:D Możemy sie spotkac w dzień, a nie w środku nocy...? Quote
terierfanka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 jutro będziemy ok 14 chyba, to już dzień? :) Quote
abilab Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Uru no i mówił ze najgorsza jest taka co z taka krówka przychodzi i czai sie na niego , dobra dzis tez jakis spacer wiec spadam pierogi lepic Quote
terierfanka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 rozumiem, że nalepisz tych pierogów i przyniesiesz nam do parku? :razz: Quote
paniMysza Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 w ramach wieczornego spacer zapraszam serdecznie na koncert charytatywny na rzecz podopiecznych fundacji 2plus4 oraz ekostraży - 5.03, firlej, zagra mikromusic i przyjaciele, będzie tez aukcja. całośc zebranych pieniedzy idzie na zwierzaki, więc warto:) tutaj więcej info: http://www.dogomania.pl/threads/221627-Koncert-charytatywny-aukcja-Mikromusic-i-przyjaciele-5.03-Firlej-Wrocław-REKLAMUJCIE! reklamujcie, proszę:) im więcej ludzi przyjdzie, tym więcej kaski uzbieramy:) Quote
ulvhedinn Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No dobra, a o której jutro ten spacer...? Quote
NikaEla Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) ulvhedinn napisał(a):No dobra, a o której jutro ten spacer...? też pytam :) juz wiem, godzina 14. mi nie pasuje :( za późno Edited January 26, 2012 by Nikaragua uzyskana informacja Quote
Klauzunka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Możemy sie spotkac w dzień, a nie w środku nocy...? a chodziło o 11, ulv - jak tylko przypominam sobie Twój tekst to nie mogę śmiechu powstrzymać :) Quote
gosikf & dogs Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jak było na spacerku? Foty są ? ;) Quote
Klauzunka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Kochane zapraszam http://www.facebook.com/events/344127915612572/ Quote
ulvhedinn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Na spacerze nie dopisali ludzie :mad: Była Bros i Abilab. Fotki cykałysmy. Niestety światło do bani, więc i jakość zdjęć odbiega od tego co bym chciała- ale jak tylko komp sie "zgodzi" to powrzucam. Klauzunka, bo się nie znasz- teraz jest wczesny wieczór, o piątej-szóstej idzie się spać, a wstaje koło południa, albo później i tak powinien wyglądać porządny dzień. :cool3: Świt jest bardzo piękny, szczególnie oglądany przed snem. Quote
Klauzunka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Klauzunka, bo się nie znasz- teraz jest wczesny wieczór, o piątej-szóstej idzie się spać, a wstaje koło południa, albo później i tak powinien wyglądać porządny dzień. :cool3: Świt jest bardzo piękny, szczególnie oglądany przed snem. Ulv połóż się spać, zmuś się błagam....bo ja bazaru przez Ciebie nie skończę .... w ogóle nie mogę tu zaglądać bo potem po nocach śmieję się jak porąbana..... Quote
ulvhedinn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 A niedoczekanie, bardzo mi tu dobrze :eviltong: Quote
NikaEla Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ulvhedinn napisał(a):Na spacerze nie dopisali ludzie :mad: Była Bros i Abilab. .bo to obiadowa, a nie spacerowa godzina ;) Quote
abilab Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Spacer byl a jak ja bros i niestrudzona Ulv na spacerku była Lenka tymczasowiczka Madzi przekochana benia tradycyjnie Kraksa musiała kogos przejechac wózkiem masakra piechy poganiały .Ulv jest jedno zdjecie Zuberka Twojego kochanego jak je zobaczyłam ryknęłam smiechem no cudaczek Karola pozwoliłam sobie wstawic TO ZDJECIE ! Edited January 27, 2012 by abilab Quote
Basia1244 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='abilab']Spacer byl a jak ja bros i niestrudzona Ulv na spacerku była Lenka tymczasowiczka Madzi przekochana benia tradycyjnie Kraksa musiała kogos przejechac wózkiem masakra piechy poganiały .Ulv jest jedno zdjecie Zuberka Twojego kochanego jak je zobaczyłam ryknęłam smiechem no cudaczek Karola pozwoliłam sobie wstawic TO ZDJECIE ! :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts