Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To kiedy w końcu ten spacer, w czwartek?

P.S. Ja się szlajam po parkach, nad fosą i wogóle po różnych zakamarkach Wrocka, nieraz o nieprzytomnych godzinach i jeszcze mnie nikt nie zaczepiał...

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ulvhedinn']To kiedy w końcu ten spacer, w czwartek?

P.S. Ja się szlajam po parkach, nad fosą i wogóle po różnych zakamarkach Wrocka, nieraz o nieprzytomnych godzinach i jeszcze mnie nikt nie zaczepiał...
no, bo Ty chodzisz z ochroną :D

Posted

abilab napisał(a):
oj przestancie rozmawiałam z panem i on mówi ze ciagle jakies kobiety z psami łaza tu i go obserwuja i on spokojnie nie moze pomedytowac :evil_lol:

:D :D :D :D
powaliłas mnie

Posted

Ulv w czawartek spacer oczywiscie ale co sie dziwisz ze cie nie zaczepiaja jak łazisz z taka banda jedne rozjada wozkiem inne tak obszekaja ze uszy więdna:evil_lol:

Posted

[quote name='abilab']Ulv w czawartek spacer oczywiscie ale co sie dziwisz ze cie nie zaczepiaja jak łazisz z taka banda jedne rozjada wozkiem inne tak obszekaja ze uszy więdna:evil_lol:
o której godzinie?

Posted

w ramach wieczornego spacer zapraszam serdecznie na koncert charytatywny na rzecz podopiecznych fundacji 2plus4 oraz ekostraży - 5.03, firlej, zagra mikromusic i przyjaciele, będzie tez aukcja. całośc zebranych pieniedzy idzie na zwierzaki, więc warto:)
tutaj więcej info: http://www.dogomania.pl/threads/221627-Koncert-charytatywny-aukcja-Mikromusic-i-przyjaciele-5.03-Firlej-Wrocław-REKLAMUJCIE!
reklamujcie, proszę:)
im więcej ludzi przyjdzie, tym więcej kaski uzbieramy:)

Posted (edited)

ulvhedinn napisał(a):
No dobra, a o której jutro ten spacer...?

też pytam :)
juz wiem, godzina 14.
mi nie pasuje :( za późno

Edited by Nikaragua
uzyskana informacja
Posted

Na spacerze nie dopisali ludzie :mad: Była Bros i Abilab.
Fotki cykałysmy. Niestety światło do bani, więc i jakość zdjęć odbiega od tego co bym chciała- ale jak tylko komp sie "zgodzi" to powrzucam.

Klauzunka, bo się nie znasz- teraz jest wczesny wieczór, o piątej-szóstej idzie się spać, a wstaje koło południa, albo później i tak powinien wyglądać porządny dzień. :cool3: Świt jest bardzo piękny, szczególnie oglądany przed snem.

Posted

Klauzunka, bo się nie znasz- teraz jest wczesny wieczór, o piątej-szóstej idzie się spać, a wstaje koło południa, albo później i tak powinien wyglądać porządny dzień. :cool3: Świt jest bardzo piękny, szczególnie oglądany przed snem.

Ulv połóż się spać, zmuś się błagam....bo ja bazaru przez Ciebie nie skończę .... w ogóle nie mogę tu zaglądać bo potem po nocach śmieję się jak porąbana.....

Posted (edited)

Spacer byl a jak ja bros i niestrudzona Ulv na spacerku była Lenka tymczasowiczka Madzi przekochana benia tradycyjnie Kraksa musiała kogos przejechac wózkiem masakra piechy poganiały .Ulv jest jedno zdjecie Zuberka Twojego kochanego jak je zobaczyłam ryknęłam smiechem no cudaczek
Karola pozwoliłam sobie wstawic TO ZDJECIE !

Edited by abilab
Posted

[quote name='abilab']Spacer byl a jak ja bros i niestrudzona Ulv na spacerku była Lenka tymczasowiczka Madzi przekochana benia tradycyjnie Kraksa musiała kogos przejechac wózkiem masakra piechy poganiały .Ulv jest jedno zdjecie Zuberka Twojego kochanego jak je zobaczyłam ryknęłam smiechem no cudaczek
Karola pozwoliłam sobie wstawic TO ZDJECIE !

:mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: