Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='brzośka']my jednak nie dojedziemy
12 to dla nas zdecydowanie za szybko, dopiero niedawno się z wyrka zwlekliśmy :oops: :cool3:

udanego spacerowania!!![/QUOTE]
Nie róbcie nam tego:shake::shake::shake:

Posted

Moja Belka pożarła w całości mysz...! Wiedziałam, że ma takie zapędy, bo już kiedyś jedną dorwała, ale po moich krzykach ją wypuściła. Tym razem nic sobie z nich nie zrobiła i ją połknęła. Zabrałam ją do weterynarza na kliniki i tam po dawce wody z solą Beluta zwymiotowała i śniadanie, i mysz. Teraz leży padnięta. Nie licząc tego zajścia spacer uważam ze bardzo udany:)

Posted

Dobrze, że wszystko szczęśliwie się skończyło:).Shiluta po wniesieniu przeze mnie na rękach do parku, zamulała dość mocno (czyli wszystko w normie:)). A teraz śpi zmęczona, jakby przebiegła maraton, a nie stała przez pół spaceru ze zbolałą miną.

Posted

Moja Belka pożarła w całości mysz...! Wiedziałam, że ma takie zapędy, bo już kiedyś jedną dorwała, ale po moich krzykach ją wypuściła. Tym razem nic sobie z nich nie zrobiła i ją połknęła. Zabrałam ją do weterynarza na kliniki i tam po dawce wody z solą Beluta zwymiotowała i śniadanie, i mysz. Teraz leży padnięta. Nie licząc tego zajścia spacer uważam ze bardzo udany:smile:

o mamuniu...super, że wszystko dobrze się skończyło :)

Posted

tez dzis nad tym myslalam, bo moj mlodszy pies jest chyba socjopata, ale sama z dwiema dziewczynami nie przyjade nawet autem, bo mala rzyga:)

edytuje to-ja tez bede dzis z mala w szczytnickim. rozdzielenie rodziny.

Posted

[quote name='a_niusia']tez dzis nad tym myslalam, bo moj mlodszy pies jest chyba socjopata, ale sama z dwiema dziewczynami nie przyjade nawet autem, bo mala rzyga:)

edytuje to-ja tez bede dzis z mala w szczytnickim. rozdzielenie rodziny.[/QUOTE]

O, to może akurat się spotkamy - podchodź, jak nas poznasz, dwoje dużych różnej płci z małym białym JRT w miodowych szelkach, trudno nas pomylić :lol:

Posted

[quote name='a_niusia']ej nas tez trudno przeoczyc-maly puchaty czarny piesek w rozu i duzy czlowiek tez w rozu:)[/QUOTE]

A jednak się nie spotkaliśmy, szkoda - ale dziś zatrzęsienie psów :) Ktoś wie, czy jakaś szkoła psia ma zajęcia w Szczytnickim? Tak to dziś wyglądało.

Posted

[quote name='a_niusia']widzialam was kolo tej szkoly!!!!! waszemu psu malo nie odpadl ogonek. ale was nie doonilysmy:)))[/QUOTE]

Aaaa widzisz, trzeba było krzyczeć :evil_lol: Następnym razem umówimy się konkretnie ;)

Posted

W najbliższym czasie (w ciągu jakiś max. 2m-cy) zmieniamy miejsce zamieszkania - z okolic ulicy Nowowiejskiej i Wyszyńskiego przenosimy się w okolice ulicy Czekoladowej i Wałbrzyskiej ;)

Czy jest ktoś z tamtych okolic? Czy są tam w ogóle miejsca, gdzie można wystarczająco dużo spacerować i spuścić psa ze smyczy?

Posted

[quote name='Ania i Salma']W najbliższym czasie (w ciągu jakiś max. 2m-cy) zmieniamy miejsce zamieszkania - z okolic ulicy Nowowiejskiej i Wyszyńskiego przenosimy się w okolice ulicy Czekoladowej i Wałbrzyskiej ;)

Czy jest ktoś z tamtych okolic? Czy są tam w ogóle miejsca, gdzie można wystarczająco dużo spacerować i spuścić psa ze smyczy?[/QUOTE]

Czekoladowa to chyba tam, gdzie IKEA jest, nie? A Wałbrzyska to niedaleko Toru Wyścigów Konnych? Nie jestem stamtąd, ale byłam kilka razy i tam jest masa pól dookoła ;)