Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

terierfanka napisał(a):
17-30 :) i wiek dziecka, który podajesz dobrze gdyby był 4-7 lat :)

możesz trochę odmłodzić dziecko :) albo zamówić ten drugi rozmiar, ponoć też ok a jest do 15 lat (do 57kg) :)

Posted

Basia1244 napisał(a):
a co wpisujecie w polu "data urodzenia dziecka"? bo właśnie wypełniam i zwątpiłam, moje ciut stare jest, no i jeszcze jaki rozmiar?

ja wpisałam rocznik2005 :)

Posted

Mam ogromną prośbę do Was....

Kra potrzebuje znów pieluszek, a idealne dla niej są drynites Huggies. Niestety- upiornie drogie.

Tutaj:
http://www.suchenoce.pl/

mozna zamówić bezpłatne próbki (tzn jedną pieluszkę). Gdyby ktoś miał ochotę nam pomóc, to proszę o zamówienie, a np na spacerze mogłabym odebrać :oops: Gdyby każda wrocławska cioteczka zamówiła po pieluszce to byłaby to duża pomoc dla Krakulca... :oops:

zamówiłam :)
Madzia a mleczka nie chcesz? :) Bo mi zostało coś takiego Gimborn, Puppy Milk 150 g.

Posted

Klauzunka napisał(a):
jak ulv zasypiemy pamperami i mając zapasy to i jej samej nie będzie się chciało w nocy wstawać do ubikacji:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To może jednak trza było zamawiać te większe? :evil_lol:

Posted

Ja w nocy nie sikam :eviltong: - za mocno śpię (nie wiem, czy by mnie trzecia wojna światowa obudziła) ..... ale większe też moga być one sie ładnie dopasowują :)

Uru, jakby Ci się coś z mojej tfuczości foto spodobało, to oczywiście wykorzystuj dowolnie.

Posted

my jak zwykle nad odra z rana i popoludniu, ale przed chwila towarzystwo bylo na sikaniu i wrocilo cale mokre...a dzis jeszcze duze plywalo za kaczkami, a male bobrowalo w trzcinach:)) koniec dobrych czasow...