LadyS Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 bdom napisał(a):Ja jutro w Szytnickim będę ok. 12-13, w tygodniu zazwyczaj chodzimy na wały, bo bliżej ale do parku też daleko nie mamy a i czas jest (chociaż sesja się zbliża ) :) To być może się spotkamy, bo niedługo jedziemy i trochę tam będizemy ;) Poznacie nas po białym, niegrzecznym JRT w jasnych szelkach :lol: Quote
a_niusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ja strasznie nie lubie lazic do tego parku, bo jest duzo bachorow i musze pilnowac obu psow. a nad odra musze pilnowac tylko jednego, bo u mnie tylko jedno male czarne jest niegrzeczne hehehe i jest tam czarna woda, w ktorej moja starasza suka kocha sie kapac i nie mam serca jej tego odmawiac:))) Quote
mila-ada Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 To jakkie jest ostateczne miejsce i godzina spotkania? Pogoda nawet fajna. Mogą ogony poszaleć. Quote
bros Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 jeśli sie dziś umowicie we Wschodnim chętnie dołączę (tak za 2 godzinki? ) proszę o sms-a na kom 503749992 nie moge czekać przy kompie. Pogoda piekna. Quote
terierfanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 czyli 13:30-14:00? może się "wyrobię" ;) Quote
mila-ada Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mam pytanko: Czy Magda będzie dzisiaj na spacerze? Quote
zdzichmus Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Poprawka! Będziemy jednak na 14-stą !!! Quote
LadyS Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a_niusia napisał(a):ja strasznie nie lubie lazic do tego parku, bo jest duzo bachorow i musze pilnowac obu psow. a nad odra musze pilnowac tylko jednego, bo u mnie tylko jedno male czarne jest niegrzeczne hehehe i jest tam czarna woda, w ktorej moja starasza suka kocha sie kapac i nie mam serca jej tego odmawiac:))) Byliśmy dziś od 10 do 12.30, spotkaliśmy w sumie jedno dziecko ;) To zależy, o której - rano jest ich jeszcze mało ;) Quote
a_niusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 no bo teraz nie sezon na bachory:))) ja jestem w miare kulturalna i mam dwa psy, ktore dla przecietnego dziecka sa duze i czarne. do tego dla moich psow spacer na smyczy to nie jest spacer. a dodatkowo duza rozwija predkosci godne charta-dzis jej nie mogl dogonic whippet:))) dlatego srednio lubie parkowe klimaty. chociaz z mala moze bym sie przejechala do szczytnickiego, bo ona nigdy nie byla:))) Quote
LadyS Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a_niusia napisał(a):no bo teraz nie sezon na bachory:))) ja jestem w miare kulturalna i mam dwa psy, ktore dla przecietnego dziecka sa duze i czarne. do tego dla moich psow spacer na smyczy to nie jest spacer. a dodatkowo duza rozwija predkosci godne charta-dzis jej nie mogl dogonic whippet:))) dlatego srednio lubie parkowe klimaty. chociaz z mala moze bym sie przejechala do szczytnickiego, bo ona nigdy nie byla:))) Uważajcie tylko na panie z yorczką bez smyczy, dziś miałam z nią przygodę - na chamstwie psiarzy zresztą opisałam :roll: Quote
bdom Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a_niusia napisał(a):ja jestem z dziewczynami dwa razy dziennie na polach za walem na biskupinie i nie zauwazylysmy braku psiego towarzystwa. no chyba ze jest pogoda dla twardzieli, to wtedy jestesmy tylko my. Nad odrę chodzę widocznie w godzinach takich, że wiele psów nie widuję (czasem jakiś się trafi, raz nawet Mango bawił się z małym czarnym kundelkiem), my chodzimy zazwyczaj od cmentarza na sępolnie do śluzy, czasem przez śluzę do lasku. Quote
bdom Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ladySwallow napisał(a):Byliśmy dziś od 10 do 12.30, spotkaliśmy w sumie jedno dziecko ;) To zależy, o której - rano jest ich jeszcze mało ;) Szkoda, że Was nie widzieliśmy - byliśmy od 12, dzieci rzeczywiście za wiele nie było :) Quote
LadyS Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 bdom napisał(a):Szkoda, że Was nie widzieliśmy - byliśmy od 12, dzieci rzeczywiście za wiele nie było :) Minęliśmy się widocznie, bo myśmy potem chodzili przy Stadionie bardziej i wzdłuż torów. Ale będzie jeszcze okazja, raz w tygodniu zawsze jesteśmy :) Quote
NikaEla Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 zdzichmus napisał(a):Poprawka! Będziemy jednak na 14-stą !!!Nikaragua napisał(a):ja najwcześniej 14,30 dam radę zdążyłam :) Quote
Uru Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 moi mili dogomaniacy spacerowicze;) Zwracam sie do Was z prośba. otóz... jako wolontariusze Fundacji 2plus4 staramy sie jak mozemy by pozyskac jakies środki na pomaganie psiakom. obecnie jestesmy w trakcie realizacji mini projektu. robimy cegielki w postaci pocztówek, na nich widniec maja zdjecia psiakow. ogladam wasze spacerowe zdjecia. są piękne i idealnie nadawałyby sie właśnie na takie cegielki. oczywiscie będą sie tez na nich znajdowały psiaki bezdomne. moje pytanie jest nastepujace: czy zgadzacie sie by sylwety Waszych psiaków widniały na naszych cegielkach? licze na pozytywna odpowiedz;) Quote
NikaEla Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Uru napisał(a):moi mili dogomaniacy spacerowicze;) Zwracam sie do Was z prośba. otóz... jako wolontariusze Fundacji 2plus4 staramy sie jak mozemy by pozyskac jakies środki na pomaganie psiakom. obecnie jestesmy w trakcie realizacji mini projektu. robimy cegielki w postaci pocztówek, na nich widniec maja zdjecia psiakow. ogladam wasze spacerowe zdjecia. są piękne i idealnie nadawałyby sie właśnie na takie cegielki. oczywiscie będą sie tez na nich znajdowały psiaki bezdomne. moje pytanie jest nastepujace: czy zgadzacie sie by sylwety Waszych psiaków widniały na naszych cegielkach? licze na pozytywna odpowiedz;) jeśli Nika wam pasuje to oczywiście bierzcie ją :) Quote
terierfanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 no my się zgadzamy, psy też :) jeszcze musisz z autorkami zdjęć pogadać, bo prawa autorskie bywają kosztowne :cool3: Quote
mila-ada Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jeżeli Kaja Wam pasuje to proszę bardzo- świetny pomysł. Pozdrawiam Quote
Hitoshi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A może jutro jakiś spacer nad Odrą koło Mostów Warszawskich? Quote
bros Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) [quote name='justika']Będzie ktoś jutro spacerował w Trestnie? niestety :( cały dzionek w pracy wczorajsze :) oooo a tutaj dalsza cześć takich sobie fotek https://picasaweb.google.com/115009895026842236542/7Stycznia2012?authkey=Gv1sRgCPOwxIzkrM3pSQ# Edited January 8, 2012 by bros Quote
Jara Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jeśli Buliona ktoś wyłoni ze zdjęć Bross to ja się zgadzam :P Quote
mila-ada Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Bros, Ty jesteś niesamowita! Foty po prostu cudne! Bardzo, bardzo dziękujemy. Zastanawiałaś się nad propozycją Uru? Wszystko zależy od Ciebie- autorki. Pozdrawiam serdecznie PS Dzisiaj już nie byłoby tak fajnie- błoto po kolana Quote
Recommended Posts