Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety siedze w pracy do wieczora :( udanego spacerku a przy okazji
Wszystkim naszym miłym towarzyszom spacerowym NAJLEPSZEGO w Nowym Roku - obyśmy mieli mozliwość spotykania się często i długo :) :loveu::loveu::loveu: i duuuuzo duuuuużo zdróweczka Wszystkim futrzakom Wrocławskim :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koperek napisał(a):
To może tak na szybko PARK WSCHODNI???? I nie to, że jestem wygodnicka. Po prostu nie widzę innych propozycji.

Godzina 14:15 PARK WSCHODNI zbiórka za mostkiem- kto się pisze???

spróbuję zdążyć, ale nie wiem na pewno czy mi się uda

Posted

Koperek napisał(a):
Super :) A deszczu na żadnej z prognoz pogody nie zapowiadali! Nikaragua- będziemy czekać ;)

podaj mi proszę na PW nr tel, jakbym się wyrobiła to zadzwonię

Posted

Przychodzę do Was z życzeniami WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2012 ROKU!!! Zdrowia dla ludzi i psów i innych czterołapnych, uśmiechu, samozaparcia w dążeniu do celu, pięknej pogody i wolnego czasu żebyśmy mogli częściej spotykać się na dogospacerach :)

My właśnie po dłuższym spacerku, niestety do Was nie dołączymy :(

Posted

bros napisał(a):
niestety siedze w pracy do wieczora :( udanego spacerku a przy okazji
Wszystkim naszym miłym towarzyszom spacerowym NAJLEPSZEGO w Nowym Roku - obyśmy mieli mozliwość spotykania się często i długo :) :loveu::loveu::loveu: i duuuuzo duuuuużo zdróweczka Wszystkim futrzakom Wrocławskim :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

No super, olesnickie to nie wrocławskie, hm...
A ja życzę WSZYSTKIM naszym czworonogom i ich dwunożnym pupilom wszystkiego naj... Najpyszniejszego jedzonka, najcieplejszego kąta, największego serducha i mnóstwa miziania :)

Posted

marmosia napisał(a):
No super, olesnickie to nie wrocławskie, hm...
A ja życzę WSZYSTKIM naszym czworonogom i ich dwunożnym pupilom wszystkiego naj... Najpyszniejszego jedzonka, najcieplejszego kąta, największego serducha i mnóstwa miziania :)

ajć tam marmosia taż Oleśnica to prawie Wrocław :) niebawem bedzie naszą dzielnica :) ściskam B mocno :)

Posted

ooo wypraszam sobie! naszie piękne miasteczko to może i sypialnią Wrocka już jest, ale dzielnicą na pewno nie będzie! :eviltong:

zapraszamy w nasze skromne oleśnickie progi :cool3:

Posted

A nie boisz się, że skorzystamy z zaproszenia?:lol::lol::lol:
Jak się cieplej zrobi to czemu nie-dajesz hasło i już się wszyscy zjawiamy. Tylko czy Oleśnica przeżyje taki najazd wszelkiej maści czworonożnych cudaków?:cool3:

Posted

mila-ada napisał(a):
A nie boisz się, że skorzystamy z zaproszenia?:lol::lol::lol:
Jak się cieplej zrobi to czemu nie-dajesz hasło i już się wszyscy zjawiamy. Tylko czy Oleśnica przeżyje taki najazd wszelkiej maści czworonożnych cudaków?:cool3:

Milada, zupełnie się nie boję!
wprawdzie u nas nie bardzo są miejsca na taki fajny długi spacer (chyba że marmosia coś podpowie), ale my przeważnie zabieramy nasze bestyjki na stare lotnisko - duży teren, o tej porze roku z reguły pusty (w lecie niestety urządzają sobie tam wyścigi samochodowe :mad:)

Posted

:placz:Ja niestety dopiero w piątek mam wolne, a przydało by się Kaję przegonić po sylwestrowej telepawce w łazience. Na razie musi jej wystarczyć nasz przydomowy park zachodni.

Posted

marmosia napisał(a):
Przyjadę, choć na troszkę wezmę moje czworonogi :) Perspektywa spędzenia troche czasu z ciotką brosikową zawsze działa motywująco :)

SUPER :)

zapraszam tez inne cioteczki/wujków :cool3: