bros Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 niestety siedze w pracy do wieczora :( udanego spacerku a przy okazji Wszystkim naszym miłym towarzyszom spacerowym NAJLEPSZEGO w Nowym Roku - obyśmy mieli mozliwość spotykania się często i długo :) :loveu::loveu::loveu: i duuuuzo duuuuużo zdróweczka Wszystkim futrzakom Wrocławskim :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
NikaEla Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Koperek napisał(a):To może tak na szybko PARK WSCHODNI???? I nie to, że jestem wygodnicka. Po prostu nie widzę innych propozycji. Godzina 14:15 PARK WSCHODNI zbiórka za mostkiem- kto się pisze??? spróbuję zdążyć, ale nie wiem na pewno czy mi się uda Quote
mila-ada Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Jak nie będzie padało, to przyjedziemy Quote
Koperek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 mila-ada napisał(a):Jak nie będzie padało, to przyjedziemy Super :) A deszczu na żadnej z prognoz pogody nie zapowiadali! Nikaragua- będziemy czekać ;) Quote
NikaEla Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Koperek napisał(a):Super :) A deszczu na żadnej z prognoz pogody nie zapowiadali! Nikaragua- będziemy czekać ;) podaj mi proszę na PW nr tel, jakbym się wyrobiła to zadzwonię Quote
gosikf & dogs Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Przychodzę do Was z życzeniami WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2012 ROKU!!! Zdrowia dla ludzi i psów i innych czterołapnych, uśmiechu, samozaparcia w dążeniu do celu, pięknej pogody i wolnego czasu żebyśmy mogli częściej spotykać się na dogospacerach :) My właśnie po dłuższym spacerku, niestety do Was nie dołączymy :( Quote
terierfanka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 no to my się zbieramy i lecimy :) Quote
NikaEla Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 właśnie wróciłam :) 10 psów to już sfora:) Quote
marmosia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 bros napisał(a):niestety siedze w pracy do wieczora :( udanego spacerku a przy okazji Wszystkim naszym miłym towarzyszom spacerowym NAJLEPSZEGO w Nowym Roku - obyśmy mieli mozliwość spotykania się często i długo :) :loveu::loveu::loveu: i duuuuzo duuuuużo zdróweczka Wszystkim futrzakom Wrocławskim :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: No super, olesnickie to nie wrocławskie, hm... A ja życzę WSZYSTKIM naszym czworonogom i ich dwunożnym pupilom wszystkiego naj... Najpyszniejszego jedzonka, najcieplejszego kąta, największego serducha i mnóstwa miziania :) Quote
bros Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 marmosia napisał(a):No super, olesnickie to nie wrocławskie, hm... A ja życzę WSZYSTKIM naszym czworonogom i ich dwunożnym pupilom wszystkiego naj... Najpyszniejszego jedzonka, najcieplejszego kąta, największego serducha i mnóstwa miziania :) ajć tam marmosia taż Oleśnica to prawie Wrocław :) niebawem bedzie naszą dzielnica :) ściskam B mocno :) Quote
marmosia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Taaaa, tylko do tej dzielnicy ciężko się Wam wybrać :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
brzośka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ooo wypraszam sobie! naszie piękne miasteczko to może i sypialnią Wrocka już jest, ale dzielnicą na pewno nie będzie! :eviltong: zapraszamy w nasze skromne oleśnickie progi :cool3: Quote
mila-ada Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A nie boisz się, że skorzystamy z zaproszenia?:lol::lol::lol: Jak się cieplej zrobi to czemu nie-dajesz hasło i już się wszyscy zjawiamy. Tylko czy Oleśnica przeżyje taki najazd wszelkiej maści czworonożnych cudaków?:cool3: Quote
mila-ada Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Chcemy wrzucić filmik z sobotniego spacerku ale nie wiemy jak to zrobić. Pomóżcie cioteczki! Quote
zdzichmus Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Na ostatnim spacerze fascynujący widok psa powożącego rydwanem: [video]https://picasaweb.google.com/ledmus/Kaja?authkey=Gv1sRgCKWu2eb7moerswE#569275520744868 7218[/video] Quote
brzośka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 mila-ada napisał(a):A nie boisz się, że skorzystamy z zaproszenia?:lol::lol::lol: Jak się cieplej zrobi to czemu nie-dajesz hasło i już się wszyscy zjawiamy. Tylko czy Oleśnica przeżyje taki najazd wszelkiej maści czworonożnych cudaków?:cool3: Milada, zupełnie się nie boję! wprawdzie u nas nie bardzo są miejsca na taki fajny długi spacer (chyba że marmosia coś podpowie), ale my przeważnie zabieramy nasze bestyjki na stare lotnisko - duży teren, o tej porze roku z reguły pusty (w lecie niestety urządzają sobie tam wyścigi samochodowe :mad:) Quote
bros Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 czy ktoś ma ochotę jutro na spotkanie we Wschodnim około 12-tej ? potrzebuje sie odstresować, nieciekawie zaczyna mi się Nowy Rok :/ Quote
marmosia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Przyjadę, choć na troszkę wezmę moje czworonogi :) Perspektywa spędzenia troche czasu z ciotką brosikową zawsze działa motywująco :) Quote
mila-ada Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 :placz:Ja niestety dopiero w piątek mam wolne, a przydało by się Kaję przegonić po sylwestrowej telepawce w łazience. Na razie musi jej wystarczyć nasz przydomowy park zachodni. Quote
bros Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 marmosia napisał(a):Przyjadę, choć na troszkę wezmę moje czworonogi :) Perspektywa spędzenia troche czasu z ciotką brosikową zawsze działa motywująco :) SUPER :) zapraszam tez inne cioteczki/wujków :cool3: Quote
mariusz pp Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Szkoda ,że moja Figuńcia jest rozpieszczoną jedynaczką:evil_lol: Quote
Jara Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Szkoda, że dopiero teraz zobaczyłam, że się spotykacie :P Quote
Recommended Posts