Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bros zdjęcia ze spacerku rewelejszyn :)

kto to????????? bo wzdycham po nocach :iloveyou:

Moja Teq ma cieczkę, ale jak już wszystko będzie pod kontrolą to Wam nie odpuszę, póki co Brosowa i Abilab mają do mnie 1764, 23 km.... - lekko łobrażona jezdem :-(

Posted

Klauza to OSKAR weimarczyk :smile: fajny szczylek

a cieczka nam nie grozna bo my bezjajeczni :eviltong:

Oskar...to już wiem jak nazwać swoją namiętność :) Dosłownie cudo !!!
Teq cieczki są już policzone :)
Ale i tak Cię nie lubię, bo spacerujecie wszędzie tylko nie na moich terenach a ja teraz bez auta...czuję się odrzucona :(:-(:-(

• 2 weeks later...
Posted

bardzo prosimy o pomoc...dziś ok 18 zaginęła na spacerze sunia chiński grzywacz o imieniu Rysia :-(.. może ktoś z Was spotka albo to Wasza okolica spacerowa...prosze przekażcie dalej i rozglądajcie się uważnie :modla:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

A w temacie, miałby ktoś ochote trochę sadełka poświątecznego zrzucic? Jakiś dłuższy spacerek?

Myślę, że przed Sylwkiem WARTO psiaki mocno wybiegać, żeby tak nie przeżywały ;) Ktoś chętny na jutro np???? Albo sobota do popołudnia oczywiście :)

Posted

Fajny pomysł. Gdzie proponujesz w sobotę? Kaja strasznie się boi strzelania. Chyba faktycznie trzeba ja mocno zmęczyć. Fajne miejsce jest w lasku osobowickim. Trochę sie boję, że jak usłyszy strzał, to pogoni na oślep przerażona.

Posted

mila-ada napisał(a):
Fajny pomysł. Gdzie proponujesz w sobotę? Kaja strasznie się boi strzelania. Chyba faktycznie trzeba ja mocno zmęczyć. Fajne miejsce jest w lasku osobowickim. Trochę sie boję, że jak usłyszy strzał, to pogoni na oślep przerażona.

Przyniosę dla Kai specjalnie linkę, żebyśmy nie musieli później Jej poszukiwać, bo doby humor sylwestrowy pęknie jak bańka mydlana ;)

Może być LAS OSOBOWICKI- co prawda mam calusieńki Wrocek do przejechania, ale czego się nie robi.... ;)

Posted

Pogoda trochę wredna ale jak nie będzie padać to podjedziemy do lasku( bo nie widzę innych propozycji) ok 14.00. Stajemy na drugim parkingu tym po lewej stronie. Za parkingiem jest zejście z wału i już łąka. Zapraszamy
Na wszelki wypadek zostawiam tel: 792 31 01 59
Pozdrawiam

Posted

Bardzo mi przykro, ale po takiej ilości opadów w lasku osobowickim woda stoi. Nasze zwierzaki zapadałyby sie po brzuch w wodę i błoto.
W tej sytuacji musimy sobie odpuścić dzisiejsze gonitwy- przynajmniej w tym miejscu.

Posted

To może tak na szybko PARK WSCHODNI???? I nie to, że jestem wygodnicka. Po prostu nie widzę innych propozycji.

Godzina 14:15 PARK WSCHODNI zbiórka za mostkiem- kto się pisze???