Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Korenia']Ja obecnie mam taki zapas, że nie potrzebuję. Nie wiem jak inni ;)
Mnie się już skończyły tak daaaaaawno temu, że nie pamiętam hehehe

Chętnie się dołączę do zamówienia, jeżeli ktoś robi. Na okres świąteczny potrzebuję :) Proszę info na PW!!!!

Posted

anka11 napisał(a):
a mam pytanie, może ktoś będzie wiedział - te paski miesne, np. z kurczaka i indyka są miekkie czy twade?

One nie są tak miękkie, że się np. zwijają, łatwo jest je łamać, są raczej kruche, niż miękkie - u nas sprawdziły się jako smaki.

Posted

bros napisał(a):
jest jakaś stronka gdzie można sobie oglądnać te śmierdziele ? skad zamawiacie ?

Myślałam o gryzaki.pl, bo to sprawdzony dostawca, przynajmniej dla mnie. Mogę zrobić zamówienie do siebie, tylko musimy wcześniej się zrzucić i zapłacić przelewem, bo ja nawet nie mam, żeby założyć ;)

Posted

One nie są tak miękkie, że się np. zwijają, łatwo jest je łamać, są raczej kruche, niż miękkie - u nas sprawdziły się jako smaki.

o, właśnie chodziło mi czy można je połamać i użyć jako smaczki :) dzięki

Posted

[quote name='Koperek']Mnie się już skończyły tak daaaaaawno temu, że nie pamiętam hehehe

Chętnie się dołączę do zamówienia, jeżeli ktoś robi. Na okres świąteczny potrzebuję :) Proszę info na PW!!!!

Moja droga, bo my w międzyczasie zamawiałyśmy kolejną turę :P:P

My zawsze zamawiamy stąd: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7211591 tak jak już mówiłam od 250 zł przesyłka gratis ;) nie miałyśmy nigdy żadnych problemów ;)

Posted

Dziewczyny mam prośbę, macie może namiary na Reksiu21?
Pamiętam, że kiedyś pomagała w wyadoptowaniu spanielka jak dobrze pamiętam z Wrocławia właśnie, był czarny, trochę problemowy, to było już dość dawno temu, wzięła go na tymczas do Niemiec i znalazła domek. Potrzebuję pomocy kogoś, kto mieszka w Niemczech i pomaga w adopcjach. A może znacie jeszcze kogoś innego, kto mógłby pomóc?

Posted

Koperek napisał(a):
No Kochana :) za duży rozstrzał- sprecyzuj mi proszę sms'kiem, bom gotowa na 9 się zjawić :) Właśnie jestem po nocce i raczej już nie zasnę do spacerku ;)

no i trzeba było na 9:00 się zjawić :) bo 9-11 znaczy, że w tych godzinach jesteśmy w parku :)

Posted

Dobra, to możemy zamówić stąd w sumie, mnie jest obojętne: http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=7211591&p=2

Czy ktoś będzie w końcu zamawiał? Zależy mi na czasie, bo mój pies właściwie nie ma obecnie gryzaków i zaczyna świrować. Możemy zrobić tak, żeby każdy spisał, co chce zamówić - ja mogę to zamówić ze swojego konta i na swój adres, bo na pewno odbiorę, i tak siedzę w domu przez najbliższy czas (jak zamówimy np. dziś, to jutro by już było). Każdy podliczy kwotę, za jaką będzie jego zamówienie, podam Wam konto na PW i jak dostanę wpłaty, to całość wyślę przez płacę z allegro, żeby doszło od razu. Ode mnie odebrać sobie będziecie mogły kiedy chcecie (mieszkam przy Rynku), a jak zamówimy, to zobaczymy, ile wyjdzie i czy załapiemy się na darmową wysyłkę.

Posted

Mamy ponad 250 zł, więc nie będzie kosztów wysyłki - czy ktoś może skontaktować się z Koperek poza dogo? Wiem, że chciała zrobić zapasy, a ja chciałam dziś ok 22-23 zrobić ostateczne podsumowanie juz.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Super, dzięki :) A Ty na nic nie reflektujesz? :)

nie ja bardzo dziekuję :) mój futrzak ma ograniczone z koniecznosci takie rarytasy

Posted

bros napisał(a):
nie ja bardzo dziekuję :) mój futrzak ma ograniczone z koniecznosci takie rarytasy

No u nas pojawiło się ograniczenie ze względu na alergię na drób, musieliśmy zrezygnować nie tylko ze smaków i gryzaków drobiowych, ale i z BARFa, niestety...