Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a mnie się jakoś zamarzyła "wycieczka" bo to może już nie spacer od Trestna do Kotowic, fajnie to wygląda (tereny) na Google Earth - ktoś byłby chętny, ale kanapki trzebaby było zabrać bo zeszło by kilka godzinek :) tak myślę o niedzieli

Posted

jutro jeszcze zrobię "oględziny" trasy i się domówimy, Ulv wejdż jutro pod wieczór na wątek - to ustalimy szczególy

edit: właściwie to już dziś wieczorem :)

Posted

Tak jak sobie obiecałam prawie zrealizowałam :) Wyprawa Trestno-Kotowice - Ulv coś dla Ciebie , Ty lubisz takie akcje :)
Odkryłam fantastyczne miejsca :) a nóżki wlazły mi do doopki :) warto było - polecam się jako przewodnika. Piszę prawie bo do samiutkiego konca nie doszlam :) zabraklo 2 godzinki.

https://picasaweb.google.com/115009895026842236542/WYPRAWA?authkey=Gv1sRgCIKO0ffD_6zpNQ#

doszliśmy od Trestna do czerwonej linii

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A może jutro bysmy się zorganizowali na jakis porządny spacer? Póki jest ładna pogoda....

jesteśmy wstępnie umówione na jutro o godz. 12 w Trestnie, pochodzimy z 1,5-2 godz, jeśli ktoś ma ochotę dołączyć, to zapraszamy :)

Posted

ja się szykuje, potrzebny mi dziś szybki, fajny spacer dla kudłatego :) potem idziemy na wizytę rodzinna :)

Jara kurcze te tereny same nas wzywają :) są bezludne :) to jest ich jeden wielki plus.

Posted

Czy ktoś byłby chętny do zrobienia na spółkę zamówienia gryzakowego, np. z gryzaki.pl? Muszę zamówić parę twardych kości, bo kupno w zoologu zupełnie ma się odwrotnie do moich finansów, a za tą samą cenę można by kupić więcej gryzoli i przesyłka by się rozłożyła choćby na dwie osoby.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Czy ktoś byłby chętny do zrobienia na spółkę zamówienia gryzakowego, np. z gryzaki.pl? Muszę zamówić parę twardych kości, bo kupno w zoologu zupełnie ma się odwrotnie do moich finansów, a za tą samą cenę można by kupić więcej gryzoli i przesyłka by się rozłożyła choćby na dwie osoby.

My (w sensie dogomaniacy z Wrocławia) robimy zawsze wspólne zamówienie, zamawiamy na allegro, bo przy 250 zł przesyłka jest już darmowa. Nie wiem czy teraz ktoś z 'naszej ekipy' potrzebuje, bo niedawno zamawialiśmy ;) Zamówienie przeważnie przekracza 500 zł:evil_lol:
Ja obecnie mam taki zapas, że nie potrzebuję. Nie wiem jak inni ;)

Posted

Korenia napisał(a):
My (w sensie dogomaniacy z Wrocławia) robimy zawsze wspólne zamówienie, zamawiamy na allegro, bo przy 250 zł przesyłka jest już darmowa. Nie wiem czy teraz ktoś z 'naszej ekipy' potrzebuje, bo niedawno zamawialiśmy ;) Zamówienie przeważnie przekracza 500 zł:evil_lol:
Ja obecnie mam taki zapas, że nie potrzebuję. Nie wiem jak inni ;)

Mhm, dzięki za info ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):

Jeżeli będzie więcej chętnych, to ja się chętnie dołączę.

Posted

Potrzebuję na piątek ok. 18 transportu samochodem, najpierw z dworca tymczasowego PKP na Pleszewską (Psie Pole), a potem z Pleszewskiej na Nowy Świat, za zwrot kosztów of course, dla dwóch osób i małego, starszego pieska (w kontenerku). Czy ktoś dałby radę pomóc?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Potrzebuję na piątek ok. 18 transportu samochodem, najpierw z dworca tymczasowego PKP na Pleszewską (Psie Pole), a potem z Pleszewskiej na Nowy Świat, za zwrot kosztów of course, dla dwóch osób i małego, starszego pieska (w kontenerku). Czy ktoś dałby radę pomóc?

Czy to na pewno chodzi o Nowy Świat? Może o Nowy Dwór?

Posted

mila-ada napisał(a):
Czy to na pewno chodzi o Nowy Świat? Może o Nowy Dwór?

Na pewno chodzi o Nowy Świat.

Nikaragua napisał(a):
dlaczego??? we Wrocławiu jest ulica Nowy Świat przecież.

Co ciekawe, wiele osób z Wrocławia o tym nie wie ;) Nowy Świat znajduje się tuż przy Rynku, jest to ulica-przedłużenie Kazimierza Wielkiego, boczną Nowego Światu jest Cieszyńskiego (tam jest arsenał) - właśnie pod arsenałem kończy się nasza trasa.