Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to co kto jest chetny ??? i na którą ??? musze sobie ustawić dzień - moje dwie propozycje to albo Soltysowice tereny Klauzunki, albo Trestno

Posted

[quote name='Tusia&NN']Witam.
Mamy wolne miejsca z Wrocławia i okolic na wystawę w Zabrzu 9.10. dla jednej/dwóch osób z psem :)[/QUOTE]

Ciekawa propozycja. Tylko, o której wracacie.

Posted

[quote name='Dahlia']Ciekawa propozycja. Tylko, o której wracacie.[/QUOTE]

Np. jeśli osoby, które pojadą z nami będą miały iść na BISy, lub w ogóle będą chciały zostać do końca, to zostajemy do końca. Jeśli nie, to pojedziemy wcześniej. To wszystko jest do dogadania się :)

Posted

Faktycznie, bardzo ładnie. My byliśmy dzisiaj na wałach wzdłuż Odry. Było ślicznie, choć koło południa zrobiło się już dość gorąco i Shiluta ledwo doszła do samochodu:)

Posted

Między Jagodnem, a Ołtaszynem jest ogromne pole, idealne na psie harce :)

1) Górka po obozie koncentracyjnym (a później wysypisku) na Gaju
2) Pole między Buforową/Terenową/Granitową i Asfaltową

Posted

[quote name='justika']Ja będe, ale dopiero ok 17, także pewnie się miniemy:)[/QUOTE]

:( niestety musze na nocke dziś sie udać - poza tym Asia moja chora

Posted

Bros, i co z tym zamówieniem barfowego żarcia - zamawiasz tylko z As-Polu czy można też mieszać z BIOSKiem?

Ja dziś u lekarza byłam, zapalenie oskrzeli i antybiotyk - i siedzę w domu umierając :roll:

Posted

Ale się wszyscy pochorowali:( . Zdrowia życzę, odpoczywajcie i dbajcie o siebie.
Nawet dziś w parku było mniej ludzi, co, nie ukrywam cieszy mnie niezmiernie (nie to że ludzie chorują,ale to,że nie przychodzą do parku:)). Ostatnio były już takie tłumy, że nie można było znaleźć skrawka przestrzeni.Ale pogoda powoli się psuje i niedługo spacerować będą już tylko psiarze:)

Posted

[quote name='ladySwallow']Bros, i co z tym zamówieniem barfowego żarcia - zamawiasz tylko z As-Polu czy można też mieszać z BIOSKiem?

Ja dziś u lekarza byłam, zapalenie oskrzeli i antybiotyk - i siedzę w domu umierając :roll:

dzwoniłam mozna mieszać , podaj mi proszę swoje zamówienia na PW - a wszyscy zainteresowani dajcie znać , ostateczne zamówienia składam 10.10 - musze poczekać do wypłaty małża :) dowozą nawet na drugi dzien :)