Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dałybyście mi raz na ruski rok znać, że organizujecie jakiś spacer, co?? Czy to tajemnica?

Nie zazdroszczę tym razem, bo wybiegałam kilka piesków ze schronu- też mieliśmy fajnie :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[FONT=Palatino Linotype]cioteczki kochane na ostatniej wystawie kupiłam swojemu sierściuchowi na próbę mięsko mrożone, surowe - powiem Wam że jestem bardzo zadowolona, a mój pies był wniebowziety, chcialabym zamówić więcej - poczytajcie i dajcie mi znać na pw jeśli ktoś byłby zainteresowany podłączeniem sie do zamówienia - możemy jednorazowo do 30 kg :)[/FONT]

http://www.sklep.miesodlapsow.pl/category/BIOSK,b.html

http://www.miesodlapsow.pl/

Posted

[quote name='bros'][FONT=Palatino Linotype]cioteczki kochane na ostatniej wystawie kupiłam swojemu sierściuchowi na próbę mięsko mrożone, surowe - powiem Wam że jestem bardzo zadowolona, a mój pies był wniebowziety, chcialabym zamówić więcej - poczytajcie i dajcie mi znać na pw jeśli ktoś byłby zainteresowany podłączeniem sie do zamówienia - możemy jednorazowo do 30 kg :)[/FONT]

http://www.sklep.miesodlapsow.pl/category/BIOSK,b.html

http://www.miesodlapsow.pl/

Ja chętnie zamówię- brałaś z BIOSKa czy z AS-POLa? I jakie będziesz zamawiać teraz? Zorientuję się tylko, co może jeść mój podrostek. Wiele tego nie będzie, ale pewnie ok. 3 kg zamówię.

Posted

lady teraz to mnie zagięłaś :) wiesz , że nie wiem które to było, wywalilam opakowanie ale raczej Aspol-owe:) brałam sarninę - pies mi kręcił piruety przed miską, ogolnie nastawiony jest negatywnie do jedzenia :)

musimy ustalić z której serii zamawiamy , żeby było jednolicie

Posted

[quote name='bros']lady teraz to mnie zagięłaś :) wiesz , że nie wiem które to było, wywalilam opakowanie ale raczej Aspol-owe:) brałam sarninę - pies mi kręcił piruety przed miską, ogolnie nastawiony jest negatywnie do jedzenia :)

musimy ustalić z której serii zamawiamy , żeby było jednolicie

Ja bym wolała z tej, gdzie jest więcej produktów z koścmi - zależy mi szczególnie na wołowinie, indyku i zającu. Ale oczywiscie pójdę na ustępstwa ;) My karmimy BARFem, dlatego szukam takich rzeczy :)

Posted

bros napisał(a):
dzięki Korenia :loveu: - ja sem juz w takim wieku że musze pomysleć o łykaniu lecytyny :):evil_lol:

Ta.... jasne :) mi się kojarzy jakiś zoosklep internetowy gdzie właśnie był dostępny biosk... i właśnie nie pamiętam teraz nazwy...

Posted

[FONT=Palatino Linotype]słuchajcie, wobec tego poczytajcie sobie, a ja zamówienia zbieram do 9-tego pażdziernika do 22.00 a w poniedziałek 10-tego zamawiam ostatecznie. Zamawiamy z AS-POL -a [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Po dowiezieniu do mnie towaru, będziecie musiały szybko odebrać, ponieważ mam ograniczona pojemność zamrażalki[/FONT]

Posted

ladySwallow napisał(a):
Oj oj, jak z As-pola-a, to ja tylko wołowinę z chrząstką bym chciała, a to tylko pół kilo... To się muszę zastanowić jeszcze, do 9tego dam znać.

no chyba że pomieszamy zamówienia :) jutro zadzwonie i zapytam jak to wyglada :)

Posted

Co do spacerku był udany zreszta jak zawsze Koperku Ciebie i innych tez zapraszamy ! Co do miesa bros ty juz wiesz ze ja sie tez pisze na pare kilo Abi to obojętne czy sarnina czy wół moga byc mrozrone nornice myszy , mysle ze tez 30 kg szybko znajdzie tu nabywców .

Posted

Czy jest ktoś chętny na niedzielny, poranny spacerek? Miejsce obojętne, może być park wschodni, grabiszyński, czy wały wzdłuż Odry. godzina raczej poranna, bo pogoda ma być świetna i pewnie wszędzie będzie dużo ludzi i psów:)

Posted

justika napisał(a):
Czy jest ktoś chętny na niedzielny, poranny spacerek? Miejsce obojętne, może być park wschodni, grabiszyński, czy wały wzdłuż Odry. godzina raczej poranna, bo pogoda ma być świetna i pewnie wszędzie będzie dużo ludzi i psów:)

ja może zaproponuje spotkanie dogo u Klauzunki, ponoc tereny Super-fajne, ale nie tak wczesnie rano cooooo ? :) :roll: