Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

czy znacie kogos kto wyprowadza pieski na spacer za pieniazki lub moze wziac pieska na kilka dni do siebie za jakas kwote????
chodzi o psa sredniego..podczas gdy moja mama wyjedzie na wakacje..istnieje ktos taki??:-)

Posted

Kamila troche za malo szczegolow podalas. Moze nawet ktos z nas by sie zdecydowal. Napisz jaki pies jak do innych zwierzakow dzieci. No i np gdzie mama mieszka w jakiej dzielnicy jesli chodzi o wyprowadzanie

Posted

graynew napisał(a):
Kamila troche za malo szczegolow podalas. Moze nawet ktos z nas by sie zdecydowal. Napisz jaki pies jak do innych zwierzakow dzieci. No i np gdzie mama mieszka w jakiej dzielnicy jesli chodzi o wyprowadzanie

i kiedy by to miało być

Posted

napisalam tylko ogolnie gdyz moja mama od czasu do czasu wyjezdza na 2-3 dni..nie wiecej....nie mamy dokladnej daty...chcialam sie zapytac tak informacyjnie by potem jak kogos znajde mogla skontaktowac:-)...Max jest psem sredniej wielkosci...nie toleruje innych psow...w domu mamy kota,z ktorym sie dogaduje:-)...do dzieci jest super...corka mojego brata przychodzi do nas..jest zalizana na amen:-)
na spacerze trzeba go mocno trzymac bo jak zobaczy psiura to lubi sie postawic...do ludzi jest super miziak!!!...
my mieszkamy na osiedlu Polanka...ulica Obornicka....
nie chodzi nawet o zabranie go do domu,ale byc moze ktos moglby po prostu przyjezdzac i wyprowadzic go...dac mu jedzenie i tyle:-)

• 1 month later...
Posted

czy ktoś kiedyś miałby ochotę przejść się na spacerek? :razz: w najbliższym czasie ponoć ma być troszkę chłodniej, więc idealnie na psie szaleństwa :)

Posted

anka11 napisał(a):
czy ktoś kiedyś miałby ochotę przejść się na spacerek? :razz: w najbliższym czasie ponoć ma być troszkę chłodniej, więc idealnie na psie szaleństwa :)

My możemy :) i to z miłą chęcią.

Posted

Potrzebna krew od regularnie szczepionego psawłasnie Ulv do mnie dzwoniła, ale Amy nawet 15 kg nie waży, a dawca powinien 25 kg ważyc. Idealnie by było jakby znalazł się ozdrowieniec z parwo... ale od psa regularnie transfuzja też może byc!

Krew potrzebna dla szczeniaka!

Wiem, że akira, hitoshi, anka11 mają duże piesy, ale niestety nie mamy telefonów :(

Posted

[quote name='terierfanka']Bros ma piesa dawcę, ale oni na urlopie teraz...[/QUOTE]

Nie mogłyśmy nikogo znaleźc, więc Amy pojechała, ale i tak było już za późno :(

• 2 weeks later...