Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie, czemu miałabym się bać :) Moja Alaś jakoś by przeżyła tym bardziej, że z psami daje sobie doskonale rade nawet starszego sobie ustawiła :) Ale mam nadzieję, że następnym razem i my przybędziemy do Parku :) Jak chcesz to możemy się w tym tygodniu umówić na spacerek w Grabiszyńskim, albo na Górce Skarbowców, byle nie jutro, bo jade po Hajsa, a później będą odwiedziny nowej Panci i Pańcia wkońcu chłopak się doczekał :))))

Posted

[quote name='Hitoshi']Nie, czemu miałabym się bać :) Moja Alaś jakoś by przeżyła tym bardziej, że z psami daje sobie doskonale rade nawet starszego sobie ustawiła :) Ale mam nadzieję, że następnym razem i my przybędziemy do Parku :) Jak chcesz to możemy się w tym tygodniu umówić na spacerek w Grabiszyńskim, albo na Górce Skarbowców, byle nie jutro, bo jade po Hajsa, a później będą odwiedziny nowej Panci i Pańcia wkońcu chłopak się doczekał :))))[/QUOTE]

Witam :) w tym tygodniu odpadam z dłuższych spacerków. Nawet w weekend pracuję po 12 godzin. :(

Posted

na spacery z brytanami najlepszy jest wchodni:) nie jest tak oblegany przez rodziny z dziećmi, starsze Panie i starszych panów, którym przeszkadza sfora psów:( skarbówka jest fajna, ale wieczorkiem, jak nie ma tylu ludzi:)

Posted

[quote name='Nikaragua']Witam :) w tym tygodniu odpadam z dłuższych spacerków. Nawet w weekend pracuję po 12 godzin. :([/QUOTE]

co się odwlecze, to nie uciecze:) kiedyś na pewno się spotkamy...

Posted

chyba propozycja Luny czyli godz. 14:00 nie została oprotestowana i nie padła inna propozycja, więc spotykamy się we Wschodnim o 14? zajrzę tu jeszcze przy porannej kawie dla pewności :)