Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terierfanka napisał(a):
cioteczki, a może któraś z Was na Oporowie mieszka? potrzebuję kogoś do pomocy w "śledztwie" w sprawie terierki szkockiej, co do schronu trafiła

Ja mieszkam przy Parku Grabiszyńskim, napisz o co chodzi ? Iskra ja moze dołącze do Was tam przy stacji :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bros']tylko DLACZEGO tego dnia ja w pracy :( idę ciąć żyły .............:grab::flaming::mdleje::ekmm: WHY WHY WHY !!!! ????
Kochana!:iloveyou: STOP!!!!!:calus:

Posted

yuki napisał(a):
Ja mieszkam przy Parku Grabiszyńskim, napisz o co chodzi ?

Chodzi mi raczej o trochę głębszy Oporów, dokładnie ul.Jana Stańki - gdyby ktoś tam mieszkał w pobliżu... Od parku to kawałek jednak, dzięki yuki za chęci :)
Więcej wyjaśnię na pw, bo tu spacerowy wątek jednak.

Posted

o, dzisiaj właśnie na spacerze z Weną go widziałyśmy na wałach. Biegł jakby ze strony Kleciny. Podbiegł do nas powąchały się(Wena była blisko mnie na smyczy) i pobiegł dalej. Przez chwilę pomyślałam, że się błąka, chciałam zwabić ciasteczkiem, ale jakaś pani wyszła ze ścieżki - stwierdziłam, że to jego pani i poszłam.
Wyglądał jakby już trochę tak biegał - chociaż po łąkach zawsze wychodzi się brudnym...

Posted

Kurde dziewczyny to ja Was widziałam obie :) stałyście przy mostku ja obok z takim chłopakiem i goldenem , moja Miga pływała ciągle za badylem w rzece, chciałam podejść i zapytać czy Wy to Wy :) jakoś odwagi zabrakło..

Posted

Błąkającego sie husky - a raczej pędzącego przed siebie - widziałam trzy dni temu na Klecinie przy działakach w okolicy szkoły. Jesli to ten, to bardzo płochliwy.

Posted

Iskra , no zadzwoniłabym jakbym miała z czego, tak leciałam z pracy do domu, że myślałam że nogi zgubie. Wzięłam smycz, psa, piłkę i rower i wybiegłam i dopiero w parku się zorientowałam, że telefon w domu został ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jak znam Koperek, to jej "rano" bedzie niemal w środku nocy......

hahahahaha Madzia- punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :)

iskra- Las Osobowicki- Osobowice- nowy schron- za cmentarzem osobowickim- tak to mogę po kolei od najważniejszego do najdalej ułożonego miejsca wyjaśnić- jeszcze bardziej wytłumaczyć? Zresztą Targeo wsio pięknie ukaże :)

A jak ktoś się zdecyduje to ja będę w schronie od samiuśkiego ranecka do ok. południa, więc kom 605095144 ;)

Posted

jefta i wszyscy zainteresowani ja będę z brosem dziś we Wschodnim miedzy 13.30 a 16.00 - kto chętny ZAPRASZAMY :) moze być sporo ludzi ale zawsze jakaś polanka sie dla nas znajdzie :)

teraz znikam z kompa , w razie draki podaje swój numer 503 74 9992, aparacik ładuje bateryjki :)