Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

yuki napisał(a):
Się coś znajdzie ;) Idziecie jutro do wschodniego ?

A może dzisiaj KTUŚ????????? CHENTNY???? CUUUU????? Do wschodniego po południu, albo do południa Las Osobowicki, bo tam zamierzam ze swoimi i Kefirem się szwędać dzisiaj :)

Jakby ktoś cosik umyślił to proszę o fona: 605095144. Pozdrawiam!

Posted

iskra_wroc napisał(a):
To ja proponuje się spotkać na rondzie (Rondo Pileckiego) koło FACTORY, jeśli można ciut wcześniej - o 12.00 i pójść do parku tysiąclecia

Krakowskim targiem 12.30?

Posted

iskra_wroc napisał(a):
Dla mnie super! 12, 30 jestem na rondzie i czekam ;)

Ulv będziesz z Kraksą??

Jak Magda mówi, że będzie o 12:30 to pewnie nie zjawi się wcześniej niż 13:30-14. Ostrzegam, bo sama tego nienawidzę, jak ktoś się TYLE spóźnia. Rozumiem 10 minut, ale godziny nie zrozumiem. O albo w ogóle się nie zjawi... tysiące razy mnie Magda już tak wystawiła... ;/ W sumie nigdy nie przyjechała na czas. Najmniejsze spóźnienie to chyba 40 minut... dlatego teraz jak się z nią umawiam to wychodzę z domu dopiero jak ona przyjedzie.

Posted

Żałujcie, że was nie było- psy się wyganiały, słoneczko grzało jak głupie, ogólnie- WIOSNA!!!!

Fajnie, jest ciepło....

....dobra, wiosna i wiosna, a gdzie ona sie ukryła??

Berek!!!

Posted

Cudne foty :loveu:
A słuchajcie jest może ktoś z rejonów Koszarowa, Sołtysowicka, Czajkowskiego - ja się szwędam na terenach za szpitalem na Koszarowej, fajne miejsce:cool3: Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na wspólny spacer. Moje sucze są całkowicie bezkonfliktowe.