Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chętnie bym sie spotkała z moja Lucy 10kg, ale Nowy Dwór daleko ode mnie :( A moze w parku Grabiszynskim? Zawsze to ciut blizej :D Ja mieszkam na Wojnowie.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mam do Was pytanie nieco z innej beczki.
Na innych forach często widzę, że ludzie organizują w miastach grupy szkoleniowe. Taka samopomoc przy ćwiczeniach w rozproszeniu. Pisałby się ktoś żeby zorganizować takie spotkanie stricte szkoleniowe?

Posted

[quote name='iskra_wroc']Mam do Was pytanie nieco z innej beczki.
Na innych forach często widzę, że ludzie organizują w miastach grupy szkoleniowe. Taka samopomoc przy ćwiczeniach w rozproszeniu. Pisałby się ktoś żeby zorganizować takie spotkanie stricte szkoleniowe?[/QUOTE]

ano :) pewnie

Posted

Fajny pomysł z grupą szkoleniową- po pierwsze zawsze można się wymienić sposobami, po drugie, pies uczy się pracować w grupie, no i mozna zrobić takie ćwiczenia, jakich się nie da zrobić w jednego ludzia :)

To o której ten spacer w sobotę i gdzie????!!!!! :mad:

Posted

Justika nigdy nie będzie tak , że wszystkim pasuje ;) ja bym osobiście jednak wolała tą sobotę , no zobaczymy jak w końcu wyjdzie :P

Posted

Ja w sobote tez nie moge :) najpierw kurs pewnie do 13 a potem goscie. W niedziele maja juz jechac wiec jakby tak po 14 to moze sie umowimy?? Koper co Ty na to??? Proponuję na Grobli koło kładki i iść w stronę ZHPowskiego Rancza i Stadniny.
Co Wy na to???

Posted

[quote name='graynew']Ja w sobote tez nie moge :) najpierw kurs pewnie do 13 a potem goscie. W niedziele maja juz jechac wiec jakby tak po 14 to moze sie umowimy?? Koper co Ty na to??? Proponuję na Grobli koło kładki i iść w stronę ZHPowskiego Rancza i Stadniny.
Co Wy na to???[/QUOTE]
Tyle, że ja w niedzielę kończę o 16:30, więc najprędzej jakoś 17:15... Ale jeszcze będzie jasno :)

Posted

Merime napisał(a):
Nie ma tu może kogoś z Muchoboru Wielkiego? Chętnie pospacerujemy razem, bo na Osobowice to nam troszkę za daleko jednak.

A ja chyba kojarzę psa :-) Czy Twoja bokserka chodzi w czarnych szelkach i przechodzicie często w stronę "jeziora" na Kunickiego? ;)

Posted

szmaja napisał(a):
A ja chyba kojarzę psa :-) Czy Twoja bokserka chodzi w czarnych szelkach i przechodzicie często w stronę "jeziora" na Kunickiego? ;)

Tak, tak, tak! To my! To my!

To my się chętnie umówimy na spacer, napiszcie na pw, o której wychodzicie to może się zgadamy na jutro ;-]

Posted

Poszukuje właścicieli szczeniąt małych ras na spotkanie "przedszkolne" w celu socjalizacji tak za około 3-4 tygodnie :) Może tez być dorosły spokojny pies to już obojętne jakiej wielkości.
Jakby ktoś znał takie osoby to dajcie znać.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
W razie czego dajcie znać, mi jest wszędzie jednakowo daleko ;)

hahaha Z ust mi to wyjęłaś ulv :) Także DAJCIE ZNAĆ, JAK COŚ USTALICIE!

Posted

Ja bardzo chętnie wybiorę się na wspólny spacer w niedziele ok godz. 13/14. Najchętniej na Kunickiego, ale ostatecznie mogę też gdzieś nieopodal podjechać.

Posted

Angelka napisał(a):
Poszukuje właścicieli szczeniąt małych ras na spotkanie "przedszkolne" w celu socjalizacji tak za około 3-4 tygodnie :) Może tez być dorosły spokojny pies to już obojętne jakiej wielkości.
Jakby ktoś znał takie osoby to dajcie znać.

Ja bardzo chętnie się spotkam z moim suczydłem ;)

Posted

kochane ciotki z Wrocławia , mam do Was gorąca prośbe - jeśli macie na zbyciu zapiecia kliki (takie jak w obróżkach) wszelkie rozmiary i kolory - ja bardzo chetnie je od Was wezmę, jeśli bedziecie gdzieś w lumpeksach, moze znajdziecie takie za grosze proszę kupcie (kaskę oddam), czasem przy starych niepotrzebnych plecakach takie dyndaja , zwróćcie uwagę - mogę porobić kilka obroży, bazarkowych, dla naszych wroclawskich bid, obiecalam kilka demi do schroniska do wyprowadzania psów, paski kupuje sama i kliki też ale taki jeden klik w pasmanteri kosztuje prawie 4 zl to troche drogo jakbym chciała wiecej :( - bardzo Was proszę poszperajcie w rzeczach moze cosik sie znajdzie :)