Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dodunia972 napisał(a):
Witam :) Czy moge was spytać jak często wychodzicie na spacery z waszymi pupilami ?? :)

średnio 3 razy dziennie;P
:) troszke tak zaartobliwie odpowiadając. pewnie masz na mysli spotkania grupowe? a to róznie. chyba nie za często jednak.teraz sie cos znowu ruszylo po dłuższej przerwie

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koperek napisał(a):
Taaaaa... jedna, co nie przyszła :D

Ze swojej strony DZIĘKI za fajowski wieczorek!!! A ten spacer jutro to ma ktoś pomysł na miejsce??

A może spotkamy się pod schronem i przejdziemy do Lasu Osobowickiego?? Tam można z psami? Wzięłabym Kefirka ;)

Pewnie,ze można z psami.jak bylam w czwartek to zero duszyczek w tym lasku czy na łąkach. ja jutro bede ale nie wiem czy to sie uda zgrac ze wszystkimi wiec nie kombinuje;)

Posted

[quote name='Uru']Pewnie,ze można z psami.jak bylam w czwartek to zero duszyczek w tym lasku czy na łąkach. ja jutro bede ale nie wiem czy to sie uda zgrac ze wszystkimi wiec nie kombinuje;)

To ktoś jutro na ten spacer chce się wybrać na Osobiwice??????????? Niedawno wróciłam z pracy, więc proszę o telefon jutro w razie wyrażenia chęci i wspólnego pospacerowania: 605095144 :)

Powinnam tam być w godzinach między 11:30, a 13:00. ZGŁASZAJCIE SIĘ- psiaki się wybiegają !!!!!! :)

p.s. Karoluś, przepraszam, byłam w pracy, a eska zobaczyłam dopiero wieczorem...

Posted

koperek,ja bede jak mowilam z diuna o 13 spacerowac z jej psiurami.wiec zapraszamy do grupy.jakos chwile po 13... w okolicy kosciolka na szczycie kolo schronu sie mozemy spotkac.cos w ten desen. o!

Posted

Uru napisał(a):
koperek,ja bede jak mowilam z diuna o 13 spacerowac z jej psiurami.wiec zapraszamy do grupy.jakos chwile po 13... w okolicy kosciolka na szczycie kolo schronu sie mozemy spotkac.cos w ten desen. o!

No i super na początek :) ok, w takim razie koło kościółka o 13:00 ;)

Posted

Na Osobowicach, skręcasz w ulicę Lipską i jedziesz prawie do końca. Ulica ładnie zrobiona, bo jest wybudowany dojazd do schronu- można zreszta zaparkować az pod schroniskiem i wrócić się kawałek- przed zakręt, z boku jest górka a na górce kościółek. Górka taka równiutka (bo to dawne grodzisko), z przodu ma schody.....

Posted

Mruczka napisał(a):
W parku klecińskim jest obowiązek prowadzenia psa na smyczy i w kagańcu :shake:.
Ale jakieś 200 m na południe jest park przy ulicy Cukrowej + spory kawał nieużytków - może kiedyś tam by sobie pospacerować ????

haha ja od 6 lat w życiu nie trzymałam tam psa na smyczy zwykle chodzę całą gromadą z 5 psów luzem :P i jak np robimy sobie frisbee mamy liczną widownie, nikt nigdy się o nic nie czepił

Posted

cholera to Wam zazdroszczę spotkania :-? ja w pracy do wieczora. jakieś fotki tego Djunkowego dzidziusia pocyjkajcie :)

a odnośnie parku Klecińskiego toz to nie park a raczej skwerek :evil_lol: - dla nas zdecydowanie za ciasno i drzewostan lichutki :eviltong: w każdym razie połaziliśmy po tych nieuzytkach za cukrową, ale raczej w tamte rejony juz się nie zapuscimy.

Posted

paniMysza napisał(a):
dziewczyny, znacie jakies miejsce we wro, czy okolicach, gdzie piesek moze sobie popływać?

nie bede oryginalna jak powiem,ze we wsch. na lato wiosne jak woda przybierze to najszerszy nurt oławki na prawde się sprawdza:D
a można jeszcze ale to po zmroku(latem) i tam jest fajowo, chociaz troche nielegalnie;) w jelczu nad jeziorkiem. jednak bylismy i nikt nam nic nie powiedział:D
Pływamy jeszcze w odrze ale to chyba dla wytrwalców;) niektórym na skórce robią się pózniej wysypki! trzeba uwazac

Posted

Bros witaj w klubie ja też w pracy do wieczora jestem ...

Co do pływania: wczoraj z gadziną byłam na 3 godzinnym spacerze w Parku Grabiszyńskim i obie byłyśmy uwalone w błocie, tzn. ja od pasa w dół z nielicznymi nakrapianiami na ramionach, a suka generalnie cała oprócz czubka głowy. Migę strasznie ciągnęło do wody, a że było około 12 stopni C to stwierdziłam a co tam niech sobie dziewczyna popływa. Wynalazła sobie kija sru do wody :D:D:D

Posted

Dzięki za spacer! :)

Mimo pewnych niedogodności hehe było nawet, nawet, a przynajmniej te luzem się wybiegały ;) 3 konkretne samce musialy zostać na smyczach, aby cały spacer do końca był pozytywnym akcentem dzisiejszego dnia hehehe No cóż- Bruno wycelował w Maksia, Maksiu upominał inne chłopaki, a Dozio (zawieruszyło mi się imię) z góry miał margines ustalony przez diunę :) Poza tym wielki, piękny park i podejrzewam się o coraz tęstsze przybywanie i przebywanie tam :)

My się dopiero wybiegaliśmy tak na ostro, jak z boksiem przeszliśmy się po wojskowych nieużytkach obok schronu. Chłopaki dopiero wtedy zwariowały (Bruno, Kefir i Jimi) :) , a ich zapach po ów harcach w aucie BEZCENNY :D

...oby do następnego!

Posted

pospacerowalo sie zaiste miło na osobowiacach choc ja czysto towarzysko tam byłam=bez futer:diabloti: natomiast po osobowicach moja zwierzyna wyświrowala ze mna na trestno i tamtejsze łąko laso polo bagna:evil_lol: było nieziemsko-i to dosłownie! jakies 20 minut przedzieralismy sie przez podmokłe tereny i ciezko bylo o grunt pod nogami:eviltong: po 2 h szaleństw pieski udają,że nie żyją;P ps.na następny dogo przyprowadze jakiegos swego zwierza, zeby nie było!

Posted

zapaszki po bieganiu w rowach faktycznie bezcenne, Jim wyprany z góry na dół, linka i szelki też :evil_lol: spał do tej pory, nawet nie chciało mu się wcześniej jeść bo tak się zmachał :cool3: ledwo Jima zaciągnęliśmy do auta, bo dalej chciał się bawić z Brunem i Kefirem :cool3: