Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paniMyszo różnie, spacerki Dogomaniackie umawiamy wcześniej, właśnie tu na tym wątku :) pewnie ze mozesz sie przylączyć :) a tak a`propo jutro spotykamy sie wieczorem na pogadanki przy pivku :) zapraszamy chetne/ych Dogomaniaków z Wrocka :) namiary kilka postów wyżej :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='paniMysza']dzieki:) widziałam foty spacerkowe. macie przesliczne psiaki! wszytskie takie wielkie!:) ja to mam mikrusy: moja franka ma 4,5 kg, a lola 10:)[/QUOTE]

e e e! Jakie wielkie?? Figusia przeca kole dyszki się zakręci ;)

Posted

[quote name='paniMysza']dzieki:) widziałam foty spacerkowe. macie przesliczne psiaki! wszytskie takie wielkie!:) ja to mam mikrusy: moja franka ma 4,5 kg, a lola 10:)[/QUOTE]
E tam mikrusy, z moich na ostatnim spacerze były Piku 3,4 kg i Lala - niecałe 5 ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']E tam mikrusy, z moich na ostatnim spacerze były Piku 3,4 kg i Lala - niecałe 5 ;)[/QUOTE]

o:) widziałam na fotkach jednego mikrusa w ubranku, to piku? na nastepny spacer chetnie się wybierzemy:)

moja lola jest trochę bucowata, na spacerach bawi sie tylko patykami i piłkami. frania za to uwielbia psiaki. tylko ma nieciekawą przypadłość, jeśli nie pozwole jej do pieska podejść, strasznie sie wydziera.

Posted

[quote name='paniMysza']moja lola jest trochę bucowata, na spacerach bawi sie tylko patykami i piłkami.[/QUOTE] To zupełnie jak moja Tośka, a do tego jeszcze "strasznie się wydziera" :evil_lol:, ale jakoś reszta towarzystwa zawsze to dzielnie znosiła ;)
Z naciskiem jednak na "znosiła", bo mimo mych próśb, nikt mnie o fajurskim spacerku nie zawiadomił... :-(

Posted

[quote name='Justynak']Wiem, że trza, ale ostatnio się nie da, więc prosiłam drogie koleżanki o informacje przez SMS, ale już mnie widocznie nie lubią i/lub nie pamiętają... buuu...[/QUOTE]

Aaaa to insza sprawa :)

W takim razie może pivko dziś na włodkowica ;)

Posted

[quote name='yuki']
W takim razie może pivko dziś na włodkowica ;)[/QUOTE]

Taaaaa... jedna, co nie przyszła :D

Ze swojej strony DZIĘKI za fajowski wieczorek!!! A ten spacer jutro to ma ktoś pomysł na miejsce??

A może spotkamy się pod schronem i przejdziemy do Lasu Osobowickiego?? Tam można z psami? Wzięłabym Kefirka ;)

Posted

Oooo Koperek, życie nie bajka, dostałam telefon przed 19 , że pracy nie skończę o 20 a o 24 w nocy :shake: więc nie ma się co śmiać, bo stałam równe 14 godzin na nogach myśląc jak się świetnie bawicie.. no nic następnym razem nie odbiorę tel od szefowostwa :cool3:

Posted

W parku klecińskim jest obowiązek prowadzenia psa na smyczy i w kagańcu :shake:.
Ale jakieś 200 m na południe jest park przy ulicy Cukrowej + spory kawał nieużytków - może kiedyś tam by sobie pospacerować ????

Posted

Wieczorek wczorajszy był oczywiście cudowniutki!kto nie był niech żałuje. szczególnie miło wspominam poszukiwania czynnej stacji benzynowej w celu zjedzenia hot doga, cioci brosowej poszukiwania przypadly do gustu:D

A własnie wrócilam z mega terenów pieskowospacerowych! otóz sołtysoowice i tamtejsze laso łaki! boski teren! zero ludzia! rewelka! piesy pobiegały,tam na spacer dogo jest miejsce przednie!:)