bros Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 paniMyszo różnie, spacerki Dogomaniackie umawiamy wcześniej, właśnie tu na tym wątku :) pewnie ze mozesz sie przylączyć :) a tak a`propo jutro spotykamy sie wieczorem na pogadanki przy pivku :) zapraszamy chetne/ych Dogomaniaków z Wrocka :) namiary kilka postów wyżej :) Quote
paniMysza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dzieki:) widziałam foty spacerkowe. macie przesliczne psiaki! wszytskie takie wielkie!:) ja to mam mikrusy: moja franka ma 4,5 kg, a lola 10:) Quote
Koperek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='paniMysza']dzieki:) widziałam foty spacerkowe. macie przesliczne psiaki! wszytskie takie wielkie!:) ja to mam mikrusy: moja franka ma 4,5 kg, a lola 10:)[/QUOTE] e e e! Jakie wielkie?? Figusia przeca kole dyszki się zakręci ;) Quote
Koperek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ...niech będzie na tego Włodkowica... Nie chcecie do mojej, gdzie z psami można przyjść to trudno ;) Quote
Koperek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='yuki']Do Twojej czyli gdzie Koperku ?[/QUOTE] Odpowiem jutro przu piwku ;) Quote
bros Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Koperek']Odpowiem jutro przu piwku ;)[/QUOTE] ha ha ha miałam Cie przy tym pivku własnie o to zapytać :) Quote
ulvhedinn Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='paniMysza']dzieki:) widziałam foty spacerkowe. macie przesliczne psiaki! wszytskie takie wielkie!:) ja to mam mikrusy: moja franka ma 4,5 kg, a lola 10:)[/QUOTE] E tam mikrusy, z moich na ostatnim spacerze były Piku 3,4 kg i Lala - niecałe 5 ;) Quote
paniMysza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='ulvhedinn']E tam mikrusy, z moich na ostatnim spacerze były Piku 3,4 kg i Lala - niecałe 5 ;)[/QUOTE] o:) widziałam na fotkach jednego mikrusa w ubranku, to piku? na nastepny spacer chetnie się wybierzemy:) moja lola jest trochę bucowata, na spacerach bawi sie tylko patykami i piłkami. frania za to uwielbia psiaki. tylko ma nieciekawą przypadłość, jeśli nie pozwole jej do pieska podejść, strasznie sie wydziera. Quote
terierfanka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 można zrobić osobny spacer mikrusów :evil_lol: zostawię moje 45kg w domu, a wezmę rude 11kg od rodziców - panicznie się boi większych piesów Quote
paniMysza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 dobry pomysł:) chociaz na spacer z wielkoludami tez bysmy sie pisali:) Quote
Justynak Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='paniMysza']moja lola jest trochę bucowata, na spacerach bawi sie tylko patykami i piłkami.[/QUOTE] To zupełnie jak moja Tośka, a do tego jeszcze "strasznie się wydziera" :evil_lol:, ale jakoś reszta towarzystwa zawsze to dzielnie znosiła ;) Z naciskiem jednak na "znosiła", bo mimo mych próśb, nikt mnie o fajurskim spacerku nie zawiadomił... :-( Quote
Justynak Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wiem, że trza, ale ostatnio się nie da, więc prosiłam drogie koleżanki o informacje przez SMS, ale już mnie widocznie nie lubią i/lub nie pamiętają... buuu... Quote
yuki Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Justynak']Wiem, że trza, ale ostatnio się nie da, więc prosiłam drogie koleżanki o informacje przez SMS, ale już mnie widocznie nie lubią i/lub nie pamiętają... buuu...[/QUOTE] Aaaa to insza sprawa :) W takim razie może pivko dziś na włodkowica ;) Quote
Koperek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='yuki'] W takim razie może pivko dziś na włodkowica ;)[/QUOTE] Taaaaa... jedna, co nie przyszła :D Ze swojej strony DZIĘKI za fajowski wieczorek!!! A ten spacer jutro to ma ktoś pomysł na miejsce?? A może spotkamy się pod schronem i przejdziemy do Lasu Osobowickiego?? Tam można z psami? Wzięłabym Kefirka ;) Quote
yuki Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Oooo Koperek, życie nie bajka, dostałam telefon przed 19 , że pracy nie skończę o 20 a o 24 w nocy :shake: więc nie ma się co śmiać, bo stałam równe 14 godzin na nogach myśląc jak się świetnie bawicie.. no nic następnym razem nie odbiorę tel od szefowostwa :cool3: Quote
paniMysza Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 o której planujecie jutrzejszy spacer?:) Quote
JuliaPiotrJim Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 jeśli też mozemy to jesteśmy chętni na spacer z naszym boksiem :) każda godzina nam pasuje. pozdrawiamy, Julia i Piotr Quote
akira Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 O której jutro spacer i gdzie? Ja być może pojawię się z tymi dwoma :diabloti: Quote
bros Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 jadę za 15 minut wybadać park Kleciński :) moze jest ktos z okolicy ??? Quote
Mruczka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 W parku klecińskim jest obowiązek prowadzenia psa na smyczy i w kagańcu :shake:. Ale jakieś 200 m na południe jest park przy ulicy Cukrowej + spory kawał nieużytków - może kiedyś tam by sobie pospacerować ???? Quote
justika Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Gdyby jutro spacer odbywał się w parku Wschodnim, to my oczywiście z przyjemnością się przyłączymy:) Quote
Uru Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wieczorek wczorajszy był oczywiście cudowniutki!kto nie był niech żałuje. szczególnie miło wspominam poszukiwania czynnej stacji benzynowej w celu zjedzenia hot doga, cioci brosowej poszukiwania przypadly do gustu:D A własnie wrócilam z mega terenów pieskowospacerowych! otóz sołtysoowice i tamtejsze laso łaki! boski teren! zero ludzia! rewelka! piesy pobiegały,tam na spacer dogo jest miejsce przednie!:) Quote
dodunia972 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Witam :) Czy moge was spytać jak często wychodzicie na spacery z waszymi pupilami ?? :) Quote
Recommended Posts