justika Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Uru']Codowne bieganko mieliście:loveu: i faktycznie,to super,ze przy takiej ilosci psiaków zadnych spięc. zadymiarza nie było to dlatego;) A ... yustika- co do moich futer to one jakos dziwnie zawsze Was z daleka rozpoznają i leca w dzicz. szczescie,ze jedynie niucha zapuścic i powrot. mam nadzieje,ze sie nie nastraszyłas ostatnio zbytnio? jakby co to by mi sie :mad: nalezało ps. ja przypominam o piatku i proponuje knajpke o nazwie "włodkowica 21" jak nazwa wskazuje miesci sie ona przy ulicy włodkowica;) Która godzina byłaby dla cioteczek najodpowiedniejsza?[/QUOTE] Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:). Za to niestety w parku spaceruje pan z 3 psami (2 jakieś teriery i jedna owczarka)i ta owczarka za każdym razem rzuca się na moją Shiletę i przydusza do ziemi. A pan stoi i mówi, że nic jej nie będzie (przecież w zasadzie nie ma możliwości zrobienia jakiejkolwiek krzywdy gdy 3 razy wiekszy pies rzuca się z agresją na mniejszego). Jego też niestety muszę omijać, choć przyznam,że tych psów boję się bardziej, bo właściciej ich nie odwołuje, a wręcz uważa, że nic złego się nie dzieje. Quote
iskra_wroc Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 OT do PsioWrocławia :) Może ktoś chciałby kupić ze mną karmę na pół?? W promocji wychodzi że 15kg za 72.50zł Po worku na głowę :) Pisze się Ktoś? [url]http://www.krakvet.pl/regal-adult-lean-bites-15kg-15kg-gratis-p-13817.html[/url] Quote
bros Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='justika']Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:). Za to niestety w parku spaceruje pan z 3 psami (2 jakieś teriery i jedna owczarka)i ta owczarka za każdym razem rzuca się na moją Shiletę i przydusza do ziemi. A pan stoi i mówi, że nic jej nie będzie (przecież w zasadzie nie ma możliwości zrobienia jakiejkolwiek krzywdy gdy 3 razy wiekszy pies rzuca się z agresją na mniejszego). Jego też niestety muszę omijać, choć przyznam,że tych psów boję się bardziej, bo właściciej ich nie odwołuje, a wręcz uważa, że nic złego się nie dzieje.[/QUOTE] pan od Zuzi też się bardzo skarżył na te piesy, mojego Brosa ta suka tez gania , ale on to uważa za najlepsza zabawę, facet serio zupełnie bezstresowo sobie chodzi i olewa wszelkie prośby odwolania swoich bez mała 3 psów. Quote
Angelka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='iskra_wroc']OT do PsioWrocławia :) Może ktoś chciałby kupić ze mną karmę na pół?? W promocji wychodzi że 15kg za 72.50zł Po worku na głowę :) Pisze się Ktoś? [url]http://www.krakvet.pl/regal-adult-lean-bites-15kg-15kg-gratis-p-13817.html[/url][/QUOTE] O jaa to jest juz niezła przebitka, na moim osiedlu jest ta karma w zoologu za około 13zł jeśli dobrze pamiętam za kg. Zapytaj o date ważności bo moze sie konczyc w tym miesiacu dlatego taka cena. Quote
terierfanka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='iskra_wroc']OT do PsioWrocławia :) Może ktoś chciałby kupić ze mną karmę na pół?? W promocji wychodzi że 15kg za 72.50zł Po worku na głowę :) Pisze się Ktoś? [url]http://www.krakvet.pl/regal-adult-lean-bites-15kg-15kg-gratis-p-13817.html[/url][/QUOTE] jakby co, to ja mogę być chętna... Quote
yuki Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='justika']Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:). Za to niestety w parku spaceruje pan z 3 psami (2 jakieś teriery i jedna owczarka)i ta owczarka za każdym razem rzuca się na moją Shiletę i przydusza do ziemi. A pan stoi i mówi, że nic jej nie będzie (przecież w zasadzie nie ma możliwości zrobienia jakiejkolwiek krzywdy gdy 3 razy wiekszy pies rzuca się z agresją na mniejszego). Jego też niestety muszę omijać, choć przyznam,że tych psów boję się bardziej, bo właściciej ich nie odwołuje, a wręcz uważa, że nic złego się nie dzieje.[/QUOTE] Zacznie sie stresować jak trafi na równie duże, ale bardziej agresywne psy jakiegoś innego równie bestresowego właściciela, które jatkę urządzą jego suce. Co za baran :roll: Quote
Koperek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='yuki']Zacznie sie stresować jak trafi na równie duże, ale bardziej agresywne psy jakiegoś innego równie bestresowego właściciela[/QUOTE] Czyli mnie tam jeszcze nie spotkał :D hahahaha Quote
Magdina Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 witam wszystkich po dlugiej nieobecności-spowodowanje sprawami rodzinno-ciążowymi:) znowu jestesmy z Teddym chetni na spacery,kiedy kolejny? Quote
yuki Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No ja nie zauważyłam , żeby Buńcio latał w samopas i miętolił nieprzyjemnie inne futra ;) Quote
Koperek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='yuki']No ja nie zauważyłam , żeby Buńcio latał w samopas i miętolił nieprzyjemnie inne futra ;)[/QUOTE] Nooo bo żaden pies jeszcze w Twojej obecności do niego nie wystartował :) Tyle, że miętoleniem to ja raczej nie nazwę :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Wystarczyłoby, żeby na Krę się te "wesołe pieski" natkneły...... niestety może być i tak, że w końcu trafia na psa, który sprawy załatwia "zasadniczo". Quote
Koperek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='ulvhedinn']Wystarczyłoby, żeby na Krę się te "wesołe pieski" natkneły...... niestety może być i tak, że w końcu trafia na psa, który sprawy załatwia "zasadniczo".[/QUOTE] Dokladnie i wtedy dopiero będzie płacz, zgrzytanie zębów i straszenie policją... Quote
Uru Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 o w morde. to ja nie wiedzialam ze ta gromadka tyle ambarasu moze narobic. sucz wydawala mi sie spoko. na nas nie reaguje. moze dlatego ze omijam ich z daleka:evil_lol: z mysla oczywiscie taka żeby moj słodki piesio:eviltong: nie pozarł biednej sunieczki:diabloti: Quote
Uru Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='justika']Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:).[/QUOTE] Zwyczajnie trzeba przełamać strach i może kiedyś razem przspacerowac? moje psy juz neutralnie na Was reagują. Ja mam teorie, że One mylą Ciebie z Brosowa:D bo do nich to oczywiscie prędusiem obydwa z daleka w te pędy!:) no wiec podbiegna, widza ze pomyłka i hop do mamusi:D Quote
justika Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Koperek']Czyli mnie tam jeszcze nie spotkał :D hahahaha[/QUOTE] No własnie mojej Shiletce to przydałby się taki obrońca:). Ona biedna ma w sobie chyba "syndrom ofiary", bo rzuca sie na nia spora część psów (już 2 razy została dość porządnie pogryziona). Także chyba będziemy musiały "zakolegować" się z jakimś dużym, groźnym psem, który będzie chodził z nami i odstraszał potencjalnych napastników:) Quote
justika Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Uru']Zwyczajnie trzeba przełamać strach i może kiedyś razem przspacerowac? moje psy juz neutralnie na Was reagują. Ja mam teorie, że One mylą Ciebie z Brosowa:D bo do nich to oczywiscie prędusiem obydwa z daleka w te pędy!:) no wiec podbiegna, widza ze pomyłka i hop do mamusi:D[/QUOTE] Zdaje się ,ze kiedyś próbowałysmy już razem spacerować i Twój Krokus nie polubił mojej Shilety (dał wtedy temu wyraz w sposób dość dobrze widoczny:)). Także chyba nie będziemy prowokować losu:) Quote
abilab Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 hahha wiec pan nie tylo mi podpadł kiedys suki tez sztuk 3 napadły na Abi i oczywiscie slowa nie one jej niec nie zrobia myslałam ze go zezre powiedzialam stanowczo panu ze nie zycze sobie takich zachowan i ma natychmiast zabrac psy i polazł cos mruczac po nosem. Quote
bros Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Uru'] ps. ja przypominam o piatku i proponuje knajpke o nazwie "włodkowica 21" jak nazwa wskazuje miesci sie ona przy ulicy włodkowica;) Która godzina byłaby dla cioteczek najodpowiedniejsza?[/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=5]PIĄTEK godzina 20.00 knajpa na Włodkowica !!!! Proszę potwierdzic obecność (obowiazkową) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][B]Uru abilab Koperek justika greynew Ulv yuki terierfanka[/B][/SIZE] ??????????????????? Quote
bros Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='yuki']No i może ja się dokulam :)[/QUOTE] tylko nie moze :mad::mad::mad: Quote
yuki Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nie bij cioteczko nie bij, przybędę zatem, żem strachliwe dziewczę jest :D:D:D Quote
bros Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 radam w takim razie i kontenta :):evil_lol: Quote
terierfanka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 hmmm, skoro na liście jestem to znaczy mogę przyjść? no to przyjdę :lol: Quote
bros Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='terierfanka']hmmm, skoro na liście jestem to znaczy mogę przyjść? no to przyjdę :lol:[/QUOTE] nie moge a MUSZĘ :) zapisz sobie kochana mój numer w razie W - 503 74 9992 :) to do piatku :) Quote
paniMysza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 witam:) gdzie wy na spacerki chodzicie? moge sie czasem przyłączyć? Quote
Recommended Posts