Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Uru']Codowne bieganko mieliście:loveu: i faktycznie,to super,ze przy takiej ilosci psiaków zadnych spięc. zadymiarza nie było to dlatego;)
A ... yustika- co do moich futer to one jakos dziwnie zawsze Was z daleka rozpoznają i leca w dzicz. szczescie,ze jedynie niucha zapuścic i powrot. mam nadzieje,ze sie nie nastraszyłas ostatnio zbytnio? jakby co to by mi sie :mad: nalezało

ps. ja przypominam o piatku i proponuje knajpke o nazwie "włodkowica 21" jak nazwa wskazuje miesci sie ona przy ulicy włodkowica;)
Która godzina byłaby dla cioteczek najodpowiedniejsza?[/QUOTE]

Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:).

Za to niestety w parku spaceruje pan z 3 psami (2 jakieś teriery i jedna owczarka)i ta owczarka za każdym razem rzuca się na moją Shiletę i przydusza do ziemi. A pan stoi i mówi, że nic jej nie będzie (przecież w zasadzie nie ma możliwości zrobienia jakiejkolwiek krzywdy gdy 3 razy wiekszy pies rzuca się z agresją na mniejszego). Jego też niestety muszę omijać, choć przyznam,że tych psów boję się bardziej, bo właściciej ich nie odwołuje, a wręcz uważa, że nic złego się nie dzieje.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

OT do PsioWrocławia :)

Może ktoś chciałby kupić ze mną karmę na pół?? W promocji wychodzi że 15kg za 72.50zł
Po worku na głowę :)
Pisze się Ktoś?
[url]http://www.krakvet.pl/regal-adult-lean-bites-15kg-15kg-gratis-p-13817.html[/url]

Posted

[quote name='justika']Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:).

Za to niestety w parku spaceruje pan z 3 psami (2 jakieś teriery i jedna owczarka)i ta owczarka za każdym razem rzuca się na moją Shiletę i przydusza do ziemi. A pan stoi i mówi, że nic jej nie będzie (przecież w zasadzie nie ma możliwości zrobienia jakiejkolwiek krzywdy gdy 3 razy wiekszy pies rzuca się z agresją na mniejszego). Jego też niestety muszę omijać, choć przyznam,że tych psów boję się bardziej, bo właściciej ich nie odwołuje, a wręcz uważa, że nic złego się nie dzieje.[/QUOTE]

pan od Zuzi też się bardzo skarżył na te piesy, mojego Brosa ta suka tez gania , ale on to uważa za najlepsza zabawę, facet serio zupełnie bezstresowo sobie chodzi i olewa wszelkie prośby odwolania swoich bez mała 3 psów.

Posted

[quote name='iskra_wroc']OT do PsioWrocławia :)

Może ktoś chciałby kupić ze mną karmę na pół?? W promocji wychodzi że 15kg za 72.50zł
Pisze się Ktoś?
[url]http://www.krakvet.pl/regal-adult-lean-bites-15kg-15kg-gratis-p-13817.html[/url][/QUOTE]
O jaa to jest juz niezła przebitka, na moim osiedlu jest ta karma w zoologu za około 13zł jeśli dobrze pamiętam za kg.
Zapytaj o date ważności bo moze sie konczyc w tym miesiacu dlatego taka cena.

Posted

[quote name='iskra_wroc']OT do PsioWrocławia :)

Pisze się Ktoś?
[url]http://www.krakvet.pl/regal-adult-lean-bites-15kg-15kg-gratis-p-13817.html[/url][/QUOTE]

jakby co, to ja mogę być chętna...

Posted

[quote name='justika']Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:).

Za to niestety w parku spaceruje pan z 3 psami (2 jakieś teriery i jedna owczarka)i ta owczarka za każdym razem rzuca się na moją Shiletę i przydusza do ziemi. A pan stoi i mówi, że nic jej nie będzie (przecież w zasadzie nie ma możliwości zrobienia jakiejkolwiek krzywdy gdy 3 razy wiekszy pies rzuca się z agresją na mniejszego). Jego też niestety muszę omijać, choć przyznam,że tych psów boję się bardziej, bo właściciej ich nie odwołuje, a wręcz uważa, że nic złego się nie dzieje.[/QUOTE]

Zacznie sie stresować jak trafi na równie duże, ale bardziej agresywne psy jakiegoś innego równie bestresowego właściciela, które jatkę urządzą jego suce. Co za baran :roll:

Posted

[quote name='yuki']Zacznie sie stresować jak trafi na równie duże, ale bardziej agresywne psy jakiegoś innego równie bestresowego właściciela[/QUOTE]

Czyli mnie tam jeszcze nie spotkał :D hahahaha

Posted

[quote name='yuki']No ja nie zauważyłam , żeby Buńcio latał w samopas i miętolił nieprzyjemnie inne futra ;)[/QUOTE]
Nooo bo żaden pies jeszcze w Twojej obecności do niego nie wystartował :) Tyle, że miętoleniem to ja raczej nie nazwę :diabloti:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Wystarczyłoby, żeby na Krę się te "wesołe pieski" natkneły...... niestety może być i tak, że w końcu trafia na psa, który sprawy załatwia "zasadniczo".[/QUOTE]

Dokladnie i wtedy dopiero będzie płacz, zgrzytanie zębów i straszenie policją...

Posted

o w morde. to ja nie wiedzialam ze ta gromadka tyle ambarasu moze narobic. sucz wydawala mi sie spoko. na nas nie reaguje. moze dlatego ze omijam ich z daleka:evil_lol:
z mysla oczywiscie taka żeby moj słodki piesio:eviltong: nie pozarł biednej sunieczki:diabloti:

Posted

[quote name='justika']Ja zawsze cała jestem zestresowana jak te Twoje "kilery"do nas lecą, a staram się mijać je, jak tylko mogę (co najczęściej powoduje ,że i tak się na siebie natkniemy:)). Ale one faktycznie chyba nas "lubią", bo podlatują z impetem, ja zesztywniała, a one powoąchają i lecą dalej:).[/QUOTE]

Zwyczajnie trzeba przełamać strach i może kiedyś razem przspacerowac? moje psy juz neutralnie na Was reagują. Ja mam teorie, że One mylą Ciebie z Brosowa:D bo do nich to oczywiscie prędusiem obydwa z daleka w te pędy!:) no wiec podbiegna, widza ze pomyłka i hop do mamusi:D

Posted

[quote name='Koperek']Czyli mnie tam jeszcze nie spotkał :D hahahaha[/QUOTE]

No własnie mojej Shiletce to przydałby się taki obrońca:). Ona biedna ma w sobie chyba "syndrom ofiary", bo rzuca sie na nia spora część psów (już 2 razy została dość porządnie pogryziona). Także chyba będziemy musiały "zakolegować" się z jakimś dużym, groźnym psem, który będzie chodził z nami i odstraszał potencjalnych napastników:)

Posted

[quote name='Uru']Zwyczajnie trzeba przełamać strach i może kiedyś razem przspacerowac? moje psy juz neutralnie na Was reagują. Ja mam teorie, że One mylą Ciebie z Brosowa:D bo do nich to oczywiscie prędusiem obydwa z daleka w te pędy!:) no wiec podbiegna, widza ze pomyłka i hop do mamusi:D[/QUOTE]

Zdaje się ,ze kiedyś próbowałysmy już razem spacerować i Twój Krokus nie polubił mojej Shilety (dał wtedy temu wyraz w sposób dość dobrze widoczny:)). Także chyba nie będziemy prowokować losu:)

Posted

hahha wiec pan nie tylo mi podpadł kiedys suki tez sztuk 3 napadły na Abi i oczywiscie slowa nie one jej niec nie zrobia myslałam ze go zezre powiedzialam stanowczo panu ze nie zycze sobie takich zachowan i ma natychmiast zabrac psy i polazł cos mruczac po nosem.

Posted

[quote name='Uru']
ps. ja przypominam o piatku i proponuje knajpke o nazwie "włodkowica 21" jak nazwa wskazuje miesci sie ona przy ulicy włodkowica;)
Która godzina byłaby dla cioteczek najodpowiedniejsza?[/QUOTE]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=5]PIĄTEK godzina 20.00 knajpa na Włodkowica !!!! Proszę potwierdzic obecność (obowiazkową) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][B]Uru
abilab
Koperek
justika
greynew
Ulv
yuki
terierfanka[/B][/SIZE]
???????????????????

Posted

[quote name='terierfanka']hmmm, skoro na liście jestem to znaczy mogę przyjść? no to przyjdę :lol:[/QUOTE]

nie moge a MUSZĘ :) zapisz sobie kochana mój numer w razie W - 503 74 9992 :) to do piatku :)