Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciemnaczekolada napisał(a):

Poza tym zapomniałam dodać, że ona boi się tramwajów, autobusów i każdego środka komunikacji i muszę mieć min. jeden, bezpośredni dojazd do celu :)

to trzeba koniecznie z psinką popracować i odczulić

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak wieeeeem ... Ona ma dużo takich bojaźni ... Niestety. Ale ciągle pracujemy i jest lepiej.

pracujesz z sunia sama ? czy pod okiem fachowca ? ćwiczcie ćwiczcie :) i dołączcie do nas spacerowo , bedziemy pomagać :)

Posted

Nie, pracujemy z sunią sami. Już wiele bojaźni przeszło - np. wchodzenie po schodach, wejście na łóżko, obawa przed psami, zostanie samej w domu, spanie w aucie, przebywanie na balkonie i wiele, wiele innych :) Wiem, że to może dla kogoś drobnostka, ale dla niej był to koszmar ... Poraziliśmy sobie z tym w 2 miesiące i sądzę, że z resztą również sobie poradzimy :)

Nie mamy fachowca, ponieważ nas na niego nie stać. Jesteśmy młodymi ludźmi, w chwili obecnej pracuje tylko partner, więc parcujemy z nią sami :) To mój pierwszy pies, mimo, że opiekowałam się już paroma. Myślę, że dużo mi daje cierpliwość i taka ogólna wiedza psychologiczna kiedy pracuje się z istotą żywą, ponieważ studiuję tematy związane z dzieciakami ...

Będzie dobrze, musi być. Ogólnie ona już mniej się boi, ale ma większe ADHD. Nie usiedzi w tramwaju spokojnie, chce wszstkie widzieć, a tak się przecież nie da ...

Posted

OKI w obec tego ustawiamy DOGOSPACER na NIEDZIELĘ 30.01 na godzinę - 11.00 !!!!!!!!!!!!!

Magda dla Ciebie 10.00 :evil_lol:

Magda podaj mi w końcu swoje gg !!!! :diabloti:

Posted

Mam 134 bezpośrednio do W, sucz bez problemu jeździ komunikacją, więc raczej będę na pewno, ustalmy tylko godzinę, dla mnie im wcześniej tym lepiej :)

Posted

Koperek napisał(a):
Też się piszę ze swoimi ;)

juz się cieszę :)

Kasia , napisałam godzina 11.00 - dajcie pospać trochę :) potem idę na nockę do pracy :)

Posted

ulvhedinn - stado ? Ile sztuk :) ?

No Słowicy chyba nie wezmę, bo musiałbym ją nosić (uszkodzona łapka i brak mięśni), ale Lalę przegonić warto, coby sadło spalała, Piku też, Kraksa, a i Maćka też zabiorę, niech się facet uczy i socjalizuje... ;)

Posted

kurczę, ale bym przyszła zobaczyć te wszystkie psiury wasze :lol: tylko moja taka już nie bardzo na dłuższe spacery...no i nie za bardzo towarzyska :shake:, chociaż teraz z racji nie najlepszej kondycji zdrowotnej trochę spuściła z tonu
może na chwilkę byśmy wpadły tylko... pomyślimy :cool3:

Posted

To jak Dziewczyny z tym spacerem, będzie coś, można się przyłączyć :) ?
Tylko nie wiem, czy macie ochotę się spotkać z mało kulturalną sunią i 22 latnią Panną ;)

no tez pytanie PEWNIE ze można, TRZEBA bym rzekła :)

Posted

bros napisał(a):
OKI w obec tego ustawiamy DOGOSPACER na NIEDZIELĘ 30.01 na godzinę - 11.00 !!!!!!!!!!!!!

Magda dla Ciebie 10.00 :evil_lol:

Park Wschodni :)