bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ciemnaczekolada napisał(a): Poza tym zapomniałam dodać, że ona boi się tramwajów, autobusów i każdego środka komunikacji i muszę mieć min. jeden, bezpośredni dojazd do celu :) to trzeba koniecznie z psinką popracować i odczulić Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 bros napisał(a):to trzeba koniecznie z psinką popracować i odczulić Tak wieeeeem ... Ona ma dużo takich bojaźni ... Niestety. Ale ciągle pracujemy i jest lepiej. Quote
bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):Tak wieeeeem ... Ona ma dużo takich bojaźni ... Niestety. Ale ciągle pracujemy i jest lepiej. pracujesz z sunia sama ? czy pod okiem fachowca ? ćwiczcie ćwiczcie :) i dołączcie do nas spacerowo , bedziemy pomagać :) Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Nie, pracujemy z sunią sami. Już wiele bojaźni przeszło - np. wchodzenie po schodach, wejście na łóżko, obawa przed psami, zostanie samej w domu, spanie w aucie, przebywanie na balkonie i wiele, wiele innych :) Wiem, że to może dla kogoś drobnostka, ale dla niej był to koszmar ... Poraziliśmy sobie z tym w 2 miesiące i sądzę, że z resztą również sobie poradzimy :) Nie mamy fachowca, ponieważ nas na niego nie stać. Jesteśmy młodymi ludźmi, w chwili obecnej pracuje tylko partner, więc parcujemy z nią sami :) To mój pierwszy pies, mimo, że opiekowałam się już paroma. Myślę, że dużo mi daje cierpliwość i taka ogólna wiedza psychologiczna kiedy pracuje się z istotą żywą, ponieważ studiuję tematy związane z dzieciakami ... Będzie dobrze, musi być. Ogólnie ona już mniej się boi, ale ma większe ADHD. Nie usiedzi w tramwaju spokojnie, chce wszstkie widzieć, a tak się przecież nie da ... Quote
bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ulvhedinn napisał(a):Może byśmy się umówili na niedzielę? DOGOSPACER w niedzielę ?????????????:cool3::cool3::cool3: Quote
ulvhedinn Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 No, ja i tak w niedzielę muszę wybiegać stado.... Quote
bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 OKI w obec tego ustawiamy DOGOSPACER na NIEDZIELĘ 30.01 na godzinę - 11.00 !!!!!!!!!!!!! Magda dla Ciebie 10.00 :evil_lol: Magda podaj mi w końcu swoje gg !!!! :diabloti: Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ulvhedinn - stado ? Ile sztuk :) ? Quote
yuki Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 No to jak wszyscy w niedziele do Wschodniego to i może ja się dokulam :) Ulv ma spore stadko :D Quote
yuki Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Mam 134 bezpośrednio do W, sucz bez problemu jeździ komunikacją, więc raczej będę na pewno, ustalmy tylko godzinę, dla mnie im wcześniej tym lepiej :) Quote
bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Koperek napisał(a):Też się piszę ze swoimi ;) juz się cieszę :) Kasia , napisałam godzina 11.00 - dajcie pospać trochę :) potem idę na nockę do pracy :) Quote
ulvhedinn Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):ulvhedinn - stado ? Ile sztuk :) ? No Słowicy chyba nie wezmę, bo musiałbym ją nosić (uszkodzona łapka i brak mięśni), ale Lalę przegonić warto, coby sadło spalała, Piku też, Kraksa, a i Maćka też zabiorę, niech się facet uczy i socjalizuje... ;) Quote
terierfanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 kurczę, ale bym przyszła zobaczyć te wszystkie psiury wasze :lol: tylko moja taka już nie bardzo na dłuższe spacery...no i nie za bardzo towarzyska :shake:, chociaż teraz z racji nie najlepszej kondycji zdrowotnej trochę spuściła z tonu może na chwilkę byśmy wpadły tylko... pomyślimy :cool3: Quote
ulvhedinn Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jeszcze nie. Ostatnie dwa tygodnie mam upiorny młyn... Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 To jak Dziewczyny z tym spacerem, będzie coś, można się przyłączyć :) ? Tylko nie wiem, czy macie ochotę się spotkać z mało kulturalną sunią i 22 latnią Panną ;) Quote
bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):To jak Dziewczyny z tym spacerem, będzie coś, można się przyłączyć :) ? Tylko nie wiem, czy macie ochotę się spotkać z mało kulturalną sunią i 22 latnią Panną ;) no tez pytanie PEWNIE ze można, TRZEBA bym rzekła :) Quote
bros Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 bros napisał(a):OKI w obec tego ustawiamy DOGOSPACER na NIEDZIELĘ 30.01 na godzinę - 11.00 !!!!!!!!!!!!! Magda dla Ciebie 10.00 :evil_lol: Park Wschodni :) Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dobrze, postaram się być :) Jak się pojawię to hmmmm ... jak zobaczycie coś co lata gdzie chce za wszystkim albo ciągnie na smyczy to ona ;) Quote
yuki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ciemnaczekolado, przyjdź przyjdź :) Karolina damy pospać :P Jakby miał być ochotę wcześniej to ja zapraszam ! Quote
Recommended Posts