Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja już dziś nie dam rady. Mój pies jest wykończony - dzisiaj pierwszy raz skakała przez przeszkody :) a potem jeszcze była nagła sytuacja i dopiero niedawno wróciłam do domu...

Posted

bros napisał(a):
właśnie zbieram doopsko i ruszam na Wschodni, połażę sobie ze 3 godzinki :) Koper wpadaj !!!!!!!!!!!!!!!!

Nooo niestety- o tej porze co dostałam eska od Ciebie, już po cmentarzach szarżowałam...

Posted

[quote name='bros']...............................................................

to hektary ode mnie. No a;e opis sie nie zgadza ze zdjeciem :P piekna i mloda :D sorry za zlosliwosc. Ale jak jest kundel bury to sie powinno tak napisac ;) co wcale nie umniejsza jej wartosci. Ja tez mowie o mojej ze kundel z niej jest przekochan, ale nie udaje ze mam ONka :D

Posted

no i tak sie z Wami umawiac. My bylysmy Bora troche zmokla. wygladala na zdziwiona ze tylko my dwie jestesmy i czekamy i nic i same chodzimy. Chyba byla zawiedziona. No i jak sie z Wami konkretniej umowicbylo kiedy o ktorej i gdzie.
Terazw weekend nas nie ma. A tydzien pozniej zaczynam kolejna podyplomowke wiec bede uziemiona. Trudno my mozemy sie umowic nastepbyn razem w maju :)

Szkoda bo myslalam ze Was jeszcze w tym roku zobaczymy.

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

O godz. 15 lub chwilę po, umówilyśmy się z brosową na spacerek z naszymi "brytanami"- JEŻELI TYLKO KOMUŚ PRZEJDZIE PRZEZ MYŚL DOŁĄCZYĆ TO...

...ZAPRASZAMY SERDECZNIE :) :) :)

• 3 weeks later...
Posted

Kochane, chyba nie przeczytam wszystkich Waszych postów, więc napiszę sama coś od siebie :)

Mam sunię, która ma okołu roku, waga 26 kg, wygląd to mieszanka: akity, husky, owczarka niemieckiego i (tylko umaszczenie) amstaffa.
Jest u nas krótko, bo dopiero od listopada tego roku, ale już świetnie ją poznaliśmy.

Milda jest cudowną sunią, która bardzo kocha wszystkie zwierzęta, dzieci i ludzi. Jest energiczna, żywiołowa i spontaniczna. Ładnie się bawi, ale woli kiedy pies bawi się z nią niżeli zabawką ;) Słucha się już trzy po trzy, czasem gdzieś poleci, czasem coś zje, ale jest dobra. Nie jest agresywna, kiedy ktoś chce jej zrobić krzywdę, odejdzie sama. Uwielbia biegać i szaleć, jak i brudzić się ... niestety ;)

Mieszkamy na Powstańców Śląskich, ma tu już dużą grupę swoich kolegów i koleżanek, ale niestety dość szybko wszystko jej się nudzi.
Jak na razie jest puszczana ze smyczy tylko tu na swoim podwórku, Parku Andersa i Parku Skowroni, ponieważ ma napady ucieczki.

Może ktoś kiedy będzie w pobliżu i chciałby ją poznać :) ?

Już nie chodzi o mnie, ja jestem mało interesująca ... ;)

Posted

mało interesująca :eviltong: ciemnaczekolado zapraszam zatem do Parku Wschodniego :) poszalejemy z psiurami. Park Skowroni jest dla nas zupełnie za ciasny :)

Posted

Dziękuję za zainteresowanie, chętnie skorzystam.
Co do Parku Skowroni - mamy blisko, a i mam niezłą obserwację, czy mi nie ucieknie :) Poza tym zapomniałam dodać, że ona boi się tramwajów, autobusów i każdego środka komunikacji i muszę mieć min. jeden, bezpośredni dojazd do celu :)

I na Park Wschodni i na Grabiszyński godzę się z chęcią :) Posprawdzam co i jak i dam znać :)