Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

albatros napisał(a):
Też chętnie bym się wybrał ze swoim mopsem.
Nie wiecie czy są organizowane jakieś spotkania psów młodszych około 4-6miesięcy ? Chciałbym aby mój pies pobawił się trochę i pobiegał z rówieśnikiem , 4 miesiące mops i dorosły owczarek czy labrador to troszkę utrudnione połączenie do zabawy :)

Jeżeli psiątko jest rasowe (tzn. ma rodowód ZKwP) to jest darmowe psie przedszkole na niskich łąkach :) Aha i Ty musisz byc zapisana do związku :)

Posted

M az do konca sierpnia mamy juz zajete weekendy :) ale we wrzesniu jak tylko namowie rodzicow zeby przyjechali zostac z malm to spacer jak za dawnych dni obowiazkowy ;) pewnie wypadnie na wschodni bo inaczej Brosowa du....ci nie ruszy :) reszta jakos bardziej mobilna jest. Mam nadzieje, ze was wszystkich zobacze!!!!!! A narazie bede tlko czasami podczytywac. Buzioki dla Was na wakacje
( aaa Koperek ma fajne zdjecie z Brunciem na NK zobaczcie sobie :D )

Posted

graynew napisał(a):

( aaa Koperek ma fajne zdjecie z Brunciem na NK zobaczcie sobie :D )

hahahahaha ciekawostka :P

SAMOTNIE SZWĘDAM SIĘ PO WROCKU Z BUŃCUSZKIEM I KURVA NIE MAM Z KIM PSA WYBIEGAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może ktoś dołączy i samotnie połazimy razem? :D

Posted

[quote name='bros']Koper a w poniedziałek rano dasz radę ???? potrzebuje tak od 8-9 rano , może być długo...
OCZYWISTA!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Najlepiej od 8 do 10 najpóźniej, bo na 11 mam do pracy :) Tylko gdzie??? Bo może ktoś jeszcze zabłądzi w tamte okolice.... ;)

• 1 month later...
Posted

W okolicach Marino błąka się zapchlony i zakleszczony szczylek. Z wywiadu wiem ze było ich pięć ale reszta nie żyje bo cyganie je pozabijali!:placz: Potrzeba pomocy dla tego który został, trzeba go stamtąd zabrać tylko gdzie? Wiecie coś może o domku tymczasowym który wziął by szczeniaka? Sunia boi się podniesionej ręki, chodzi głodna, brzuch ma wzdęty pewnie od robali... Ma pewnie z 6 miesięcy, jest nieduża. POMOCY!!!

Posted

Wiesz Olinaf jak jest z tym, zeczasem trzeba cos komus przekazac. Czasem mnie to tez wnerwia jak przez 8 postow jest o odbiorze znaczkow ( wkoncu jest pw) ale czasem warto cos wrzucic jak reszta tego tutaj nie roztrzasa tylko pisze potem na pw.

Co do spaceru to my chetnie ale w weekend 8 pazdziernik. To co umawiamy sie??????
Jest troche czasu zeby dograc szczegoly miejsce dzien itd. Moze sie uda wieksza ekipa jak za starych dobrych czasow :D

• 2 weeks later...
Posted

Witam.
Mam małą suczkę -Lunę, która nie miała matki i rodzeństwa - była odrzucona. Nie bawiła się więc z rówiesnikami... Teraz ma 4 miesiące, waży 14kg. Poszukuję ludzi z psami, szczeniakami i nie tylko, którzy chcieliby się z nami spotykać - np. w parku Szczytnickim, na wałach koło mostów warszawskich (WROCŁAW)- żeby moja mała mogła się z nimi pobawić, poskakać oraz uczyć się od nich. Chodzimy do Parku Szczytnickiego, ale tam są też dużo większe od niej psy, których się boi i nie ma zamiaru nawet podejść. Najbardziej pasują jej psy jej wielkości (czyli mniej więcej do kolana), ale chciałabym, żeby nauczyła się też komunikować z innymi psami.
Czy ktoś jest chętny na takie spotkania? Czy ktoś pomoże jej poznać smak prawdziwej psiej zabawy?
Z góry dziękuję