Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Korenia']Babeczka mi napisała, że przeprasza za opóźnienie, ale zamówienie było wyjątkowo duże ;)[/QUOTE]

To nie dlatego- powód taki, że Koper się spóźnił!!! :D

Posted

Sluchajcie moze jakis spacer w weekend. Do mnie maja przyjechac rodzice to zostana z mlodym :) a ja moze sie urwe z Bora na dogospacer.
Tylko gdzie na ktora i kto???
Wychodzi na to, ze to moja jedyna szansa w tym miesiacu. WIec licze na was!!!!!!!

Posted

graynew napisał(a):
Sluchajcie moze jakis spacer w weekend. Do mnie maja przyjechac rodzice to zostana z mlodym :) a ja moze sie urwe z Bora na dogospacer.
Tylko gdzie na ktora i kto???
Wychodzi na to, ze to moja jedyna szansa w tym miesiacu. WIec licze na was!!!!!!!

Dla mnie jedynie niedziela... Niestety resztę dzionków mam zajętą ;/

Posted

No mnie niedziela tez troch bardziej pasuje. WIec niech bedzie niedziela park wschodni. Jak z godzina Koperek???

No i co z Wami jak reszta gromadki??? Bros, Justyna, i kto jeszcze moze chce i bywa!!!!!

Posted

amenasalizm suer. Milo bedzie Cie poznac.
ULV Ty dostaniesz godzine spotkania smsem :P specjalna dla Ciebie :D

No czekamy na reszte ekipy!!!!! Moze uda sie powtorzyc spacer jak w zeszlym roku na 15 psow :)

Posted

graynew napisał(a):
amenasalizm suer. Milo bedzie Cie poznac.
ULV Ty dostaniesz godzine spotkania smsem :P specjalna dla Ciebie :D

No czekamy na reszte ekipy!!!!! Moze uda sie powtorzyc spacer jak w zeszlym roku na 15 psow :)

ZAMORDUJĘ!!!!! Zołza!!!!!

Posted

jutro raniutko zaraz po pracy pędzę do Wschodniego z Brosem , nawet jeśli bedzie troszkę padało, jeśli będzie lało mocno odpuszczam. NIedziela mozliwa jedynie jeśli będzie mozliwie sucho , prognozy jednak nie pocieszają ;(

Posted

Ok czyli o 13 jutro jakby co to mamy numer swoje. Koperek bedziesz???
Magda przepraszam, ze nie odpisalam, alezostawilam tel w domu dopiero teraz widze Twojego smsa.
Jutro po 10 prosze jeszcze raz wpisac sie CI ktorzy mysla zeby jednak byc :)

Posted

graynew napisał(a):
Koperek bedziesz???

Będę, bo i tak z psami muszę gdzieś wyjść, a przynajmniej godzinkę socjalki zaliczą ;) NIEWAŻNA POGODA- w śnieg też się wybiorę :D

Napiszę do Gamby- może wpadnie, jak nie ma pracy...

Posted

Wygląda na to, że chyba sie nam uda. To ja w takim razie pisze do Bros jeszcze raz i do Justyny napisze bo jej 100 lat nie widzialam. A co z Naa i Gosik itd????
Ktoś coś wie, albo ma namiary?