Koperek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dzisiaj godz. 13 lub kilka minutek po będę w Parku Południowym z Buńciem :) Jak ktoś chce dołączyć to mój kom: 605095144. Pozdrówka! Quote
diuna_wro Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 co mam zrobić? [URL="http://www.dogomania.184846-Honda"]LINK W SYGNATURZE[/URL][URL="http://www.dogomania.184846-Honda"] [/URL] Quote
Korenia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Nie, jeszcze nie ma. Jak dojdą zaraz dam znac :) Babeczka mi napisała, że przeprasza za opóźnienie, ale zamówienie było wyjątkowo duże ;) Quote
Koperek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Korenia']Babeczka mi napisała, że przeprasza za opóźnienie, ale zamówienie było wyjątkowo duże ;)[/QUOTE] To nie dlatego- powód taki, że Koper się spóźnił!!! :D Quote
Korenia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Koperek']To nie dlatego- powód taki, że Koper się spóźnił!!! :D[/QUOTE] Tooo też :P Quote
bros Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ZAPRASZAM na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/185281-WSZYSTKO-DLA-PSA-posłania-ubranka-zabawki-do-25-MAJA-na-dwie-onki-TOSIE-I-WENĘ Quote
graynew Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Sluchajcie moze jakis spacer w weekend. Do mnie maja przyjechac rodzice to zostana z mlodym :) a ja moze sie urwe z Bora na dogospacer. Tylko gdzie na ktora i kto??? Wychodzi na to, ze to moja jedyna szansa w tym miesiacu. WIec licze na was!!!!!!! Quote
Koperek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 graynew napisał(a):Sluchajcie moze jakis spacer w weekend. Do mnie maja przyjechac rodzice to zostana z mlodym :) a ja moze sie urwe z Bora na dogospacer. Tylko gdzie na ktora i kto??? Wychodzi na to, ze to moja jedyna szansa w tym miesiacu. WIec licze na was!!!!!!! Dla mnie jedynie niedziela... Niestety resztę dzionków mam zajętą ;/ Quote
Hitoshi Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja mogę i w sobotę i w niedzielę :) najchętniej w Parku Wschodnim :) Godzina obojętnie która :) Quote
graynew Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 No mnie niedziela tez troch bardziej pasuje. WIec niech bedzie niedziela park wschodni. Jak z godzina Koperek??? No i co z Wami jak reszta gromadki??? Bros, Justyna, i kto jeszcze moze chce i bywa!!!!! Quote
amensalizm Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jeżeli mi pies da rade psychiczne (burze go wykańczają) to pisałabym się na wschodni. Quote
graynew Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 amenasalizm suer. Milo bedzie Cie poznac. ULV Ty dostaniesz godzine spotkania smsem :P specjalna dla Ciebie :D No czekamy na reszte ekipy!!!!! Moze uda sie powtorzyc spacer jak w zeszlym roku na 15 psow :) Quote
ulvhedinn Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 graynew napisał(a):amenasalizm suer. Milo bedzie Cie poznac. ULV Ty dostaniesz godzine spotkania smsem :P specjalna dla Ciebie :D No czekamy na reszte ekipy!!!!! Moze uda sie powtorzyc spacer jak w zeszlym roku na 15 psow :) ZAMORDUJĘ!!!!! Zołza!!!!! Quote
yuki Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dobra to ja się też wstępnie piszę na tą niedzielę i tez nbajchętniej we wschodnim :) Quote
bros Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jutro raniutko zaraz po pracy pędzę do Wschodniego z Brosem , nawet jeśli bedzie troszkę padało, jeśli będzie lało mocno odpuszczam. NIedziela mozliwa jedynie jeśli będzie mozliwie sucho , prognozy jednak nie pocieszają ;( Quote
graynew Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Bros w deszczu nikt sie nie bedzie ciagnal. Umowmy sie kolo 12 lub 13 jak wam bardziej pasuje a okolo 10 kazdy wpisuje co mysli tzn czy bedzie. Quote
ulvhedinn Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 O 13, coo? Jakby strasznie nie lało, bo jak będzie kropić to my i tak idziemy (jak nie wybiegam Kry to ktos zwariuje). Quote
graynew Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ok czyli o 13 jutro jakby co to mamy numer swoje. Koperek bedziesz??? Magda przepraszam, ze nie odpisalam, alezostawilam tel w domu dopiero teraz widze Twojego smsa. Jutro po 10 prosze jeszcze raz wpisac sie CI ktorzy mysla zeby jednak byc :) Quote
Koperek Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 graynew napisał(a): Koperek bedziesz??? Będę, bo i tak z psami muszę gdzieś wyjść, a przynajmniej godzinkę socjalki zaliczą ;) NIEWAŻNA POGODA- w śnieg też się wybiorę :D Napiszę do Gamby- może wpadnie, jak nie ma pracy... Quote
graynew Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Wygląda na to, że chyba sie nam uda. To ja w takim razie pisze do Bros jeszcze raz i do Justyny napisze bo jej 100 lat nie widzialam. A co z Naa i Gosik itd???? Ktoś coś wie, albo ma namiary? Quote
Recommended Posts