Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Aloha :D

Świeże fotki z ostatniego spacerku nad Odrą :D 15 LUTY 2004

OTO GAJA :

_215205_n.jpg

_215202_n.jpg

A TO PAŃSTWO GAJI I MOZARTA

_215204_n.jpg

A TO JA I KOFI ( zaznaczam od razu,że Marta też ma swoje fotki, ale ich nie przesłała do mnie!!!!!!)spryciula.... :evilbat:

_215210_n.jpg

A TO KOFULKA W NAMORDNIKU BO SAME DZIEWCZYNKI BYŁY I JEDEN FACET

_215207_n.jpg

OTO MOZART

_215208_n.jpg

A NA TYM ZDJĘCIU SUCZKI MARTY MOLESTUJA BIEDNEGO MOZARTA, SZCZEGOŁNIE PUDLICA MAJKA...DOBRZE ZE BYLIŚMY BO BY JESZCZE DO GWAŁTU DOSZŁO :evilbat:

_215217_n.jpg

A OTO I POLKA W PIĘKNYM I GUSTOWNYM UBRANKU 8)

_215213_n.jpg

_215212_n.jpg

A TO MY :D BEZE MNIE, PO PRAWEJ STRONIE SŁYNNA MARTA :D OPATULONA, ZE JEJ NIE WIDAC !

_215218_n.jpg

I NA KONIEC...

_215220_n.jpg

I ja tych zdjec wczesniej nie widzialam :-? Sliczne zdjecia.. :iloveyou: Martus kiedy Ty sie lepiej nam pokazesz?? :D Olciaa ohh! Dawajcie wiecej zdjec.. :lilangel:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rodzinkę wywietrzyć z domciu, szefa zamknąć w piwnicy i dawać na wały!! :wink: :lol: Jeśli jutro bedzie tak piękna pogoda jak dzisiaj to byłoby cudownie. Niedługo będzie można w końcu zrealizować :drinking: na wałach... 8)

Ja będę tradycyjnie już w niedzielę, o godzinie 12:00, z dwiema, może trzema sukami. Jagoda, Olcia, wpadnijcie. Tzn. na wały, a nie tak w ogóle :wink: Zuza nie idzie.

Ach, Agguś, jak chcesz mnie zobaczyć na żywca, w następną niedzielę widzę cię na dworcu we Wrocku :wink: :lol:

Posted

w mordę jeża, ale mam dylemat. iść czy nie iść... słoneczka dziś nie ma, zimno i buro, a ja marznąć nienawidzę. a poza tym dopiero w piątek wyszłam z łóżka po niezbyt ciekawym przeziębieniu i chyba jeszcze nie jest z moim zdrówkiem najlepiej. no zobaczę, jeszcze mam całą godzinę na zastanawianie. :)

Posted

Marta halooo co sie z Tobą dzieje, to juz weekend idzie kolejny a zdjecia jeszcze nie wstawione! jak masz jakies problemy to przeslij mi fotki a ja zamieszcze je na forum.

Buuuziaki

Posted

witam :)

tak sobie od pewnego czasu sledze te wasze odpowiedzi i stwierdzilam ze w koncu sie ujawnie :) tez mieszkam we wro wiec tak sobie mysle ze tez moglabym czasem przyjsc na t wasze spotkania. ( jelsi oczywiscie moge) tylko ze najpierw musze nauczyc moja mala sunie jezdzic tramwajami i autobusami ( jak narazie nie za dobrze jej to idzie... )

pozdrawiam

Posted

Uuuu a ja we wrocku nie mieszkam :( :cry: shangri naewmo mala sie szybko nauczy.. Mejk lubi patrzec przez okno jak jedziemy (juz jechal z 6 razy ;) hehe ). Nio a zdjecia?? Gdzie sa?? Olciaa idz do Marty po zdjcia ;)

• 1 month later...
Posted
wybiera się ktoś dzisiaj nad Odrę?

Witam wszystkich... to mój pierwszy post w tej dyskusji, dopiero trzeci na całym forum.

Mam dwa pytania do tej dyskusji - po pierwsze, czy można się czasem dołączyć do spacerów?

Po drugie (jeśli tak na pierwsze) - gdzie nad Odrą się spotykacie? Ja mieszkam na Kozanowie, więc nad Odrą i są tam świetne tereny na spotkania. Z kolei nie dojeżdżam nigdzie, bo na razie średnio nam wychodzi jeżdżenie...

Posted

Jak ide z Azja tam na spacer to przechodze przez ten jaz zielony,pozniej przez sluze i juz jestesmy na lakach 8) A ostatnio pogoda taka ladna,ze szkoda nie wykapac suczyska w Odrze 8)

Posted

heheh wiesz agacia mysle ze mieszkamy baardzo blisko siebie bo ja jakbym iala isc tam na łąki to tez od tej samej strony co ty :) rzeczywiscie jest to super miejsce na spacery i czesto tam chodze z moja sunka :)

mysle ze jak ozdrowieje to sie jakos ustawimy na ten spacerek psiaki sie wybiegaja :) czy ktos jeszcze popiera to miejsce spacerow?

agacia jakiego masz psa???

• 2 weeks later...
  • 1 month later...