NaamahsChild Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='ulvhedinn']Kobito i czego nie zadzwoniłaś, byłam dzis z Renią na ND, od razu bysmy wdrożyły poszukiwania!!!! No, wiem, że już się znalazła, ale jakby co, to dzwońcie do licha, identyczna sytuacja jak z tą akitą, zagineła koło mnie, a dowiedziałam się po kilku godzinach, im szybciej się dowiedzą ludzie z okolic, tym większa sznas na szybkie i szczęśliwe odnalezienie psa!!!![/QUOTE] Kurna, no nie wiedziałam, żeś się tam znalazła, obdzwaniałam znajomych z Kuźnik i okolic! Quote
Korenia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [SIZE="4"]Uwaga! :P Będę zamawiać z Magdą adresówki dla piesów, grawerowane. Cena za sztukę przy zamówieniu od 1-10 sztuk 5,50; 10-14 stuk 5,25; powyżej 15 sztuk 5 zł. Czy ktoś jest chętny? Na razie mamy zamówienie na 7 sztuk :) Takie są wzory: http://img36.imageshack.us/img36/7596/adreswka.jpg Tutaj przykładowe realizacje: http://www.kambitgraf.pl/adresow/psiak.jpg http://www.kambitgraf.pl/adresow/chmurka1.jpg http://www.kambitgraf.pl/adresow/kostka.jpg Quote
NaamahsChild Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ja zamówiłam 5 dni temu właśnie od niego.. Quote
bros Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 cioteczki życzę Wam Wesołych Świąt - sopokjnych i pogodnych :loveu: [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Korenia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wieczorkiem spiszę kto co chce z adresówek. Poproszę też na maila reniako@o2.pl co ma byc napisane, i który wzór został wybrany W zwrotnej wiadomości będzie napisany numer konta na który wpłacicie i ile :) Amensalizm napisała, że laminat jest beznadziejny, szybko się urywa, że lepsze metalowe. Widziałam na allegro, że są też metalowe, ale nie ma odbioru osobistego we Wro, są trochę droższe i dochodzi przesyłka. To jeszcze trza zagłosowac w takim razie czy laminat tańszy czy metal droższy. Proszę piszcie czy laminat czy metal :) Metalowe widziałam za 6,10zł + przesyłka 7,32 na głowe wyjdzie około złotówki ;) Tutaj bym zamawiała metalowy, są tylko kostki: http://www.allegro.pl/item973735270_metalowy_identyfikator_dla_psa_z_grawerem_kosc.html] Quote
Alusia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wracając do spaceru ... to ma ktoś ochotę gdzieś :D ? Quote
amensalizm Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Napisałam do tego sprzedawcy z pytaniem o rabat. Wzory sa takie: Gwiazdka (najdroższa, ale i najładniejsza, 7,32 zł ;) ) z mosiądzu Kostka (6,10 zł) z aluminium Kółko (6,10 zł) z aluminium Aluminiowe sa w czterech kolorach: Różowa kostka mnie kusi, ale jednak myślę, ze ten mosiężny będzie trwalszy. Quote
amensalizm Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Mamy - 10% czyli po 5,5 zł u tego Sprzedawcy ;) Quote
amensalizm Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Po 5,5 za te kosteczki i kółeczka, i 6,5 za gwiazdkę ;) Quote
akira Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='amensalizm']Dubel.......[/QUOTE] Ja też bym była chętna na 1 sztuke nr 1/ Quote
amensalizm Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 I tu się zapytam. Wiece może gdzie we Wrocławiu zrobić psu tanio morfologie ( z kreatyniną i mocznikiem)? Quote
Korenia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ostatnio jak się pytałam ile kosztuje morfologia Moledny, to powiedział, że oni nie robią, ale klinka obok, czyli albo Kumak albo Zwierzyniec robi za ok 50zł. Quote
amensalizm Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Korenia']Ostatnio jak się pytałam ile kosztuje morfologia Moledny, to powiedział, że oni nie robią, ale klinka obok, czyli albo Kumak albo Zwierzyniec robi za ok 50zł.[/QUOTE] Wszędzie chcą za tyle :roll: A ludzka może 20 zł kosztuje. Quote
graynew Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja zawsze robie jako moje badania :) Tanio i szybko :D Tylko jak cos to ide z psem na pobranie do weta bo nie kazdy umie sie wkuc zeby pobrac krew. Ale jesli ktos potrafi to sprawa banalna bo te aktualne strzykawki na badania to jedno klucie a potem sie tylko te miarki zmienia. Quote
amensalizm Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Panie z lab. zawsze wiedza ze to psie! Nie wiem skąd! Ale zawsze:evil_lol: Raz się ubłaga, ale jak jej 3 przyniosę, to już nie wiem. Quote
amensalizm Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wet, który ni umie pobrać krwi? No tak 5,5 roku studiów w końcu... Quote
amensalizm Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Aha, do bywalców wschodniego. Jest tam jakaś zwierzyna? Bo moje mają takie teraz hobby (sarny i bażant) i nie mam gdzie je spuszczać. Quote
friskdor Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 cześć :> chętnie przyłączę się do jakiegoś spaceru- piątek albo ten weekend? będę jechała z krzyków, tu u mnie nie ma chyba fajnych miejsc dla psów.. Quote
Korenia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jak nie będzie padac, to my się wybieramy na spacer! Godzina 17.00 zbiórka na przystanku "Zemska" po stronie osiedla na Nowym Dworze. Dojazd autobusami: 134,122,142,132,149, można też 409,609,109,126 i kawałek dojśc :) Quote
bros Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='friskdor']cześć :> chętnie przyłączę się do jakiegoś spaceru- piątek albo ten weekend? będę jechała z krzyków, tu u mnie nie ma chyba fajnych miejsc dla psów..[/QUOTE] nie ma fajnych ???????? gdzie dokładnie mieszkasz ? Quote
friskdor Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 mieszkam obok telewizji. do tej pory w okolicy byliśmy z Bodźcem w parku południowym i na nieużytkach na klecinie i za skarbowców. może są tu fajne miejsca, o których po prostu jeszcze nie wiem..? :> Quote
graynew Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amensalizm']Wet, który ni umie pobrać krwi? No tak 5,5 roku studiów w końcu...[/QUOTE] Hahaha Ja zdolna jestem :) brak przecinkowi sens sie rozmyl. Chodzilo mi o to, ze nie kazdy z nas umie pobrac psu krew. Ja jak mialam psy na Dt albopoprostu nowego ze schronu to szlam do weta. Jak tobyl moj psior to mu pobieralismy sami w domu. A co do pan z lab to owszem wiedza, ale to nie ich sprawa jest zlecenie platne i jest krew one maja wpisac wyniki :) My na spacer mozemy isc najdalej na waly :) ale mowia ze ma padac w sob i w niedziele. Quote
Recommended Posts