Koperek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No pięknie, a ja w ogóle zapomniałam o tych RYBKACH!!!! Jesoooo dziewczyny- dajcie mi wszystko na maila!! plisss bo mnie zakatrupią za brak wpłaty :( Quote
anhan1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Cześć Mam nadzieję, że ujęłyście i mnie w tej spólnej paczce wrocławskiej.. pozdrawiam Wrocławiaków :) Quote
graynew Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Koper ty jaj nie rob bo nam paczki nie posla :) Kurier zamowiony na jutro wiec w piatek powinien byc u mnie :D wplata nr konta i adres jest na pierwszej stronie watku rybnego. Ujelysmy wszytskich kto chcial wiec Koperek Ulv Bros ja i anhan1 Quote
anhan1 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Super Czekam w takim razie na wiadomość kiedy i gdzie odebrać rybki, oraz jak rozliczamy się za przesyłkę. Quote
Koperek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 graynew napisał(a):Koper ty jaj nie rob bo nam paczki nie posla :) No to już nie żyję :D :D :D Quote
Gamba Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dobry wieczór :), No to kiedy jakiś spacerek ? ;) Quote
Korenia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Małopsy umówiły się na sobotę w parku tysiąclecia między ND, a Muchomorem Wielkim:) Quote
NaamahsChild Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Korenia napisał(a):Małopsy umówiły się na sobotę w parku tysiąclecia między ND, a Muchomorem Wielkim:) Z jednym większym osobnikiem w postaci labradora, będzie drobna grzeczna collie i dwie małe jazgoty z naszej "muchoborskiej" strony:) Zapraszamy inne:) Z uwagi na Korenię lepiej, żeby małopsy były w większości:) Quote
NaamahsChild Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jak będziecie grzeczni to zapraszamy, hihi;) Quote
Korenia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Moja boi się dużych i strasznie drze papę. Nie zawsze tak jest, ale jak jakiś pies jej nie podpasuje to jazgocze i jazgocze ;) Kenzika Kenzowej zaakceptowała na przykład bez problemów, Kraksę Ulv też toleruje, ale nie zawsze jest tak kolorowo :P Ale zapraszamy oczywiście wszystkich :) Quote
ulvhedinn Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 O której bedzie spacerek? My się pewnie nie załapiemy, pracuję.... :( Za to dziś byłyśmy we Wschodnim, KrA zainaugurowała sezon pływacki. Co z tego, że śnieg pada, skoro lód już zlazł? Quote
NaamahsChild Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Koło południa.. A ja tymczasem lecę na zajęcia (nie wiem kto stworzył takie godziny..).. Quote
iskra_wroc Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 W którym konkretnie miejscu spotkanie? I czy mogłabym prosić do kogoś kontakt telefoniczny gdybyśmy zbłądziły? ;) Quote
NaamahsChild Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 No właśnie, w którym miejscu, Korenia? Mój nr kom: 509 759 692:) Quote
graynew Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Sluchajcie ryby i olej dotarly. Mozna odbierac w sobote lub niedziele.W tyg trzeba sie umowic od razu mowie, ze nie wieczorem czyli do 18.30 jak cos Potem kapiel i mlody idzie spac :) Koszt 3zl za przesylke trzeba miec ze soba dla mnie :D Quote
Korenia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja bym chciała się spotkać na przystanku Rogowska-działki, dokładnie przy wejściu na działki, od strony Nowego Dworu, jeśli nie był by to kłopot;) Bo moja jakby miała dojść na Muchobur to już by nie miała siły potem spacerować :P (mieszkam prawie przy pętli na ND ;)) a co do godziny - 13? Quote
NaamahsChild Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Korenia napisał(a):Ja bym chciała się spotkać na przystanku Rogowska-działki, dokładnie przy wejściu na działki, od strony Nowego Dworu, jeśli nie był by to kłopot;) Bo moja jakby miała dojść na Muchobur to już by nie miała siły potem spacerować :P (mieszkam prawie przy pętli na ND ;)) a co do godziny - 13? Będę musiała podjechać z Blanche autobusem, bo jak pójdziemy pieszo to zdążę wymarznąć.. Widziałyście co dzieje się za oknem? Myślałam, że w weekend sobie pospacerujemy, a tu wygląda na to, że dogospacer będzie krótki.. Quote
Korenia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Widziałam... dzisiaj w ciągu mojego wykladu napadało chyba gdzies z 5 cm :P Quote
iskra_wroc Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ehhh już się cieszyłam, że Kreska sobie pobiega z psami a tu klops... Okazało się że jutro siedzę na uczelni od 8 do 20 :(((((( Quote
gayka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kochani, też bym chciała żeby mój małopies miał taka spacerogrupę! Przyjmujecie starszuki z młodym jamnikiem do grona?? Co prawda ND to dla Nas daleko, ale na Krzykach moja sunia nikogo do zabaw nie ma.... Quote
gayka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 yuki napisał(a):A gdzie mieszkasz na Krzykach :) okolice Pl.Powst. Sl i Pl. Hirszfelda . Quote
yuki Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To w takim razie możemy się kiedyś szybko zgadać, bo ja na Komandorskiej. Namówimy jeszcze Brosową i Abilab i mozemy się przejść do Skowroniego albo Wschodniego :) Quote
Recommended Posts