Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koper ty jaj nie rob bo nam paczki nie posla :)
Kurier zamowiony na jutro wiec w piatek powinien byc u mnie :D
wplata nr konta i adres jest na pierwszej stronie watku rybnego.
Ujelysmy wszytskich kto chcial wiec Koperek Ulv Bros ja i anhan1

Posted

Korenia napisał(a):
Małopsy umówiły się na sobotę w parku tysiąclecia między ND, a Muchomorem Wielkim:)

Z jednym większym osobnikiem w postaci labradora, będzie drobna grzeczna collie i dwie małe jazgoty z naszej "muchoborskiej" strony:)
Zapraszamy inne:) Z uwagi na Korenię lepiej, żeby małopsy były w większości:)

Posted

Moja boi się dużych i strasznie drze papę. Nie zawsze tak jest, ale jak jakiś pies jej nie podpasuje to jazgocze i jazgocze ;) Kenzika Kenzowej zaakceptowała na przykład bez problemów, Kraksę Ulv też toleruje, ale nie zawsze jest tak kolorowo :P

Ale zapraszamy oczywiście wszystkich :)

Posted

O której bedzie spacerek? My się pewnie nie załapiemy, pracuję.... :(

Za to dziś byłyśmy we Wschodnim, KrA zainaugurowała sezon pływacki. Co z tego, że śnieg pada, skoro lód już zlazł?

Posted

Sluchajcie ryby i olej dotarly.
Mozna odbierac w sobote lub niedziele.W tyg trzeba sie umowic od razu mowie, ze nie wieczorem czyli do 18.30 jak cos Potem kapiel i mlody idzie spac :)
Koszt 3zl za przesylke trzeba miec ze soba dla mnie :D

Posted

Ja bym chciała się spotkać na przystanku Rogowska-działki, dokładnie przy wejściu na działki, od strony Nowego Dworu, jeśli nie był by to kłopot;) Bo moja jakby miała dojść na Muchobur to już by nie miała siły potem spacerować :P (mieszkam prawie przy pętli na ND ;)) a co do godziny - 13?

Posted

Korenia napisał(a):
Ja bym chciała się spotkać na przystanku Rogowska-działki, dokładnie przy wejściu na działki, od strony Nowego Dworu, jeśli nie był by to kłopot;) Bo moja jakby miała dojść na Muchobur to już by nie miała siły potem spacerować :P (mieszkam prawie przy pętli na ND ;)) a co do godziny - 13?

Będę musiała podjechać z Blanche autobusem, bo jak pójdziemy pieszo to zdążę wymarznąć..
Widziałyście co dzieje się za oknem? Myślałam, że w weekend sobie pospacerujemy, a tu wygląda na to, że dogospacer będzie krótki..

Posted

Kochani, też bym chciała żeby mój małopies miał taka spacerogrupę! Przyjmujecie starszuki z młodym jamnikiem do grona??
Co prawda ND to dla Nas daleko, ale na Krzykach moja sunia nikogo do zabaw nie ma....

Posted

To w takim razie możemy się kiedyś szybko zgadać, bo ja na Komandorskiej. Namówimy jeszcze Brosową i Abilab i mozemy się przejść do Skowroniego albo Wschodniego :)