Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie wiem, czy nam się w tygodniu uda (zależy od nawału pracy w pracy :cool3:), ale spróbujemy. Zwłaszcza że Park Tysiąclecia nie jest daleko od nas. Czekamy na więcej szczegółów co do godziny.
No a w weekend to spacer zamawiam obowiązkowo!! :eviltong:

Posted

[quote name='Korenia']Naaa a może park tysiąclecia miedzy ND, a Muchomorem? Taki spacer dla młopsów ;p bo moja dużych się boi ;)[/QUOTE]

Dzięki za uznanie mnie za jedną ze spacerujących. Pozdrówka! :D :D :D

Posted

haha no wlasnie jak przeczytalam o tylko malych gabarytach to tak sobie pomyslalam, ze nas z Koperkiem i Brosowa ladnie delikatnie wyeliminowalyscie :D
No nic ja tak tylko wkladam kij w mrowisko :P bo to dla nas daleko ja juz w pracy a Bora boi sie nowych psow ( nie wazne jakiej wielkosci a najbardziej to jorkow i bigli :D )

No wiec milego spacerowania i chetnie zobaczymy foty :)

Posted

[quote name='Koperek']Dzięki za uznanie mnie za jedną ze spacerujących. Pozdrówka! :D :D :D[/QUOTE]

Ja zapraszam :evil_lol: tylko moja będzie się drzeć przez cały spacer jakby ją ze skóry obdzierali :evil_lol: a co do godziny - może 12sta? Czy za wcześnie?

Amy z trudem zaakceptowała Krę... więc z rottkiem czy pełnowymiarowym łowczarkiem może być nie lada problem....

Posted

[quote name='ulvhedinn']Wiesz, Bruno jej jednak nie przejedzie......[/QUOTE]
:D hahaha no raczej!!

Ale chwilka, momencik... Jutro o 12??? Bo kto ma ferie to ma, ja pracuję :)

Posted

Koperek bo my stare dupy jestesmy :P
Mnie sie ferie kojarza tylko z nawalem pracy :)

A tak poza tematem to ULv Koperek pamietacie o piatku??!! Bo to juz ten i tez na 12. No moze 12.30.

Posted

jaft1980 napisał(a):
12? No to rzeczywiście przejaw dyskryminacji ludu pracującego oraz psów ludu pracującego :eviltong: O tak wczesnych porach to tylko w weekendy możemy brykać.

DOKŁADNIE! :) I sobota i niedziela mi pasują- a chętniej mogę w oba te dni ;) Kto się przyłączą?? Na godz. 12 w zwyż??

Posted

Spotkajmy się na przystanku Rogowska-działki, może być? W razie czego napisz mi smsa, bo mój net chodzi jakby chciał, a nie mógł, a nawet gorzej - mój nr 889570461.

Posted

Naa dziekuje bardzo, ale z tego co wiem Ulv dzis pisala do Koperka, ze zapomniala jakie przedszkole i na jakiej ulicy :D
Normalnie rece opadaja :) No ale Ulv to Ulv specjalny osobnik tak jak Kraksa :p

Zdjecia beda w weekend :)