agatanurek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jaft1980 napisał(a):Niedziela, 14:00, lasek Pilczycki :multi: Gdzie dokładnie się spotykamy na jakimś przystanku na Dokerskiej/Gwareckiej i razem idziemy?? Proszę o dokładne wskazówk, bo to będzie nasz pierwszy raz. Mam nadzieję że Shirunia będzie grzeczna, jutro przyjeżdża do Wrocławia !!!!:multi: Quote
olinafm Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Spotykacie się w moim lasku Pilczyckim akurat jak nas w weekend nie ma :mad::-( Przekaże to Cujowi i na kolejnym spacerze obszczeka Was wszystkich i to mocniej i głośniej niż zazwyczaj :diabloti: Quote
agatanurek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 agatanurek napisał(a):Gdzie dokładnie się spotykamy na jakimś przystanku na Dokerskiej/Gwareckiej i razem idziemy?? Proszę o dokładne wskazówk, bo to będzie nasz pierwszy raz. Mam nadzieję że Shirunia będzie grzeczna, jutro przyjeżdża do Wrocławia !!!!:multi: Halo czy ten spacerek jutro jest aktualny ??? Quote
jaft1980 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Aktualne! Jutro o 14:00, może być na skrzyżowaniu Dokerskiej z Gwarecką :lol: Quote
graynew Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 JA sie dziewczyny jeszcze zastanawiam. Ale mysle ze do jutra dam znac. Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jakby się coś zmieniło, dajcie znać, bo my chętnie, kra niewybiegana i świruje :evil_lol: Quote
agatanurek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Hej ja nie wiem czy dzisiaj nie spasuję, bo Shira na widok każdego psa ciągnie z taką siłą, że nie możemy nad nią zapanować, ale to dopiero kilka naszych wspólnych godzin:) nie znam jeszcze jej wszystkich odruchów, więc nie wiem czy by nie narozrabiała :( jak narazie ciągnie jak pies pociągowy :( ale i tak jest słodka Quote
graynew Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 My tez nie damy rady. TŻ zabral auto :shake: Wiec jestesmy uziemieni. No ale moze sie uda 11.11 w środe! Koperek mi pisala ze w schronie duzo roboty i tez sie moze dzis nie wyrobic.Bros chyba w pracy wiec przepraszamy wszystkie dziewczyny ktorych jeszcze osobiscie nie znamy :) my generalnie jestescmy zorganizowani ale jakos dzis nam cos nie wyszlo :oops: Quote
jaft1980 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To rozumiem, że dzisiaj nikogo nie będzie poza nami? Quote
agatanurek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 jaft1980 napisał(a):To rozumiem, że dzisiaj nikogo nie będzie poza nami? Ja bym strasznie chciała, ale trochę się boję jej zachowania, chyba musimy się lepiej poznać, ale myszę , że będzie jeszcze dużo okazji do spacerów Quote
bros Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 bros dziś nie pracuje :razz: i pewnie z musu , choć nie specjalnie mam siłe będę we Wschodnim w okolicy 15, tak na godzinkę chociaż. W tygodniu wybieram sie do schronu (oprócz wtorku) kto chętny ???? Quote
agnieszkal2 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 bros napisał(a):bros dziś nie pracuje :razz: i pewnie z musu , choć nie specjalnie mam siłe będę we Wschodnim w okolicy 15, tak na godzinkę chociaż. W tygodniu wybieram sie do schronu (oprócz wtorku) kto chętny ???? Jak przed południem i oprócz poniedziałku,to ja chętnie. Quote
agnieszkal2 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 bros napisał(a):może być środa , np 9.00-10.00 ??? tak.może być:p Quote
graynew Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziewczyny ale sroda to 11.11 jak schron jest czynny wtedy??? Moze uda mi sie malego z TŻ zostawic to tez bym sie urwala z Wami. Quote
Koperek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 graynew napisał(a):Dziewczyny ale sroda to 11.11 jak schron jest czynny wtedy??? Czynny ;) P. Małgosia na dyrzuże wtedy i ja też będę!:) A dzisiaj zamiast schronu to inna praca mnie dopadła- zgoła odmienna- normalnie robota mnie kocha! :evil_lol: Quote
bros Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 graynew było by świetnie , Koperku o Twojej obecności nie wspomnę :razz: pożyteczne z przyjemnym - ciotki czyli środa okolice 9.00-10.00 :multi: a ja właśnie wróciłam ze Wschodniego , byłyśmy z Ulv, Kraksą i Piki :loveu: Kraksa ledwo wybiegana , Bros padł :evil_lol: Piki to cudny okruszek :loveu::loveu: Kraksa na chwilkę staneła reszta fotek wygląda tak i okruszeczek Quote
QQk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Graynew, Bros, Abilab - co ja się naszukałem kto robił zdjęcia naszemu potworowi w pierwszy dzień wiosny 2009 :evil_lol:. Pozdrawiam serdecznie :hand: chyba Bros ??, spotkaliśmy się w parku wschodnim z dwa tyg. temu - zasugerowała Pani zabawę z frisbee - thx, kupiłem na razie małe i miękkie - uczymy się w domu - w parku woli wielkie kije ;) Quote
graynew Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 My tez pozdrawiamy. CHociaz nie bardzo wiem o co chodzi :) A ten potwor to ktory ten z Avataru czy z podpisu??:evil_lol: Quote
bros Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 QQk -greynew to chyba nie poznaliście ;) o frisbee to pewnie mówiła Ania-abilab (od labradorki Abi) :razz: a ja (mój jest wielgachny bros) no cóż ja jestem zakochana w Waszej małej Miśce z przecudnymi uszyskami , proponuję również przejśc na Ty , tak dogomaniacko :cool1: Quote
bros Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kochane ciotki POMOCY , w naszym parku Skowronim ktoś pozbyl sie szczeniora, niestety maluch-suczka trafi jutro do schroniska :-( macie jakieś pomysły ???? Quote
QQk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='bros']QQk -greynew to chyba nie poznaliście ;) o frisbee to pewnie mówiła Ania-abilab (od labradorki Abi) :razz: a ja (mój jest wielgachny bros) no cóż ja jestem zakochana w Waszej małej Miśce z przecudnymi uszyskami , proponuję również przejśc na Ty , tak dogomaniacko :cool1: greynew w marcu zrobiła tą fotkę chyba: http://img13.imageshack.us/img13/5513/dsc0370y.jpg dwa tyg. temu jak się spotkaliśmy labradorka niosła cegłę :evil_lol: a Bros to cudo, siedział piękny jak posąg, bardzo nam się podoba :loveu: Quote
bros Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 QQk a to zwracam honor - zdięcie piękne :loveu: no ale przecież modelka piekna i ma cudny charakterek :bluepaw: napatrzeć się nie mogę a jak już nas znaleźliście to nie pozostaje nic innego jak spacerowac razem z nami na dogomegaspacerach :razz: Quote
Recommended Posts