Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaft1980 napisał(a):
Niedziela, 14:00, lasek Pilczycki :multi:

Gdzie dokładnie się spotykamy na jakimś przystanku na Dokerskiej/Gwareckiej i razem idziemy?? Proszę o dokładne wskazówk, bo to będzie nasz pierwszy raz. Mam nadzieję że Shirunia będzie grzeczna, jutro przyjeżdża do Wrocławia !!!!:multi:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Spotykacie się w moim lasku Pilczyckim akurat jak nas w weekend nie ma :mad::-( Przekaże to Cujowi i na kolejnym spacerze obszczeka Was wszystkich i to mocniej i głośniej niż zazwyczaj :diabloti:

Posted

agatanurek napisał(a):
Gdzie dokładnie się spotykamy na jakimś przystanku na Dokerskiej/Gwareckiej i razem idziemy?? Proszę o dokładne wskazówk, bo to będzie nasz pierwszy raz. Mam nadzieję że Shirunia będzie grzeczna, jutro przyjeżdża do Wrocławia !!!!:multi:

Halo czy ten spacerek jutro jest aktualny ???

Posted

Hej ja nie wiem czy dzisiaj nie spasuję, bo Shira na widok każdego psa ciągnie z taką siłą, że nie możemy nad nią zapanować, ale to dopiero kilka naszych wspólnych godzin:) nie znam jeszcze jej wszystkich odruchów, więc nie wiem czy by nie narozrabiała :( jak narazie ciągnie jak pies pociągowy :( ale i tak jest słodka

Posted

My tez nie damy rady. TŻ zabral auto :shake:
Wiec jestesmy uziemieni. No ale moze sie uda 11.11 w środe!
Koperek mi pisala ze w schronie duzo roboty i tez sie moze dzis nie wyrobic.Bros chyba w pracy wiec przepraszamy wszystkie dziewczyny ktorych jeszcze osobiscie nie znamy :) my generalnie jestescmy zorganizowani ale jakos dzis nam cos nie wyszlo :oops:

Posted

jaft1980 napisał(a):
To rozumiem, że dzisiaj nikogo nie będzie poza nami?

Ja bym strasznie chciała, ale trochę się boję jej zachowania, chyba musimy się lepiej poznać, ale myszę , że będzie jeszcze dużo okazji do spacerów

Posted

bros dziś nie pracuje :razz: i pewnie z musu , choć nie specjalnie mam siłe będę we Wschodnim w okolicy 15, tak na godzinkę chociaż. W tygodniu wybieram sie do schronu (oprócz wtorku) kto chętny ????

Posted

bros napisał(a):
bros dziś nie pracuje :razz: i pewnie z musu , choć nie specjalnie mam siłe będę we Wschodnim w okolicy 15, tak na godzinkę chociaż. W tygodniu wybieram sie do schronu (oprócz wtorku) kto chętny ????

Jak przed południem i oprócz poniedziałku,to ja chętnie.

Posted

graynew napisał(a):
Dziewczyny ale sroda to 11.11 jak schron jest czynny wtedy???

Czynny ;) P. Małgosia na dyrzuże wtedy i ja też będę!:)

A dzisiaj zamiast schronu to inna praca mnie dopadła- zgoła odmienna- normalnie robota mnie kocha! :evil_lol:

Posted

graynew było by świetnie , Koperku o Twojej obecności nie wspomnę :razz: pożyteczne z przyjemnym - ciotki czyli środa okolice 9.00-10.00 :multi:

a ja właśnie wróciłam ze Wschodniego , byłyśmy z Ulv, Kraksą i Piki :loveu: Kraksa ledwo wybiegana , Bros padł :evil_lol: Piki to cudny okruszek :loveu::loveu:

Kraksa na chwilkę staneła

reszta fotek wygląda tak

i okruszeczek

Posted

Graynew, Bros, Abilab - co ja się naszukałem kto robił zdjęcia naszemu potworowi w pierwszy dzień wiosny 2009 :evil_lol:. Pozdrawiam serdecznie :hand:

chyba Bros ??, spotkaliśmy się w parku wschodnim z dwa tyg. temu - zasugerowała Pani zabawę z frisbee - thx, kupiłem na razie małe i miękkie - uczymy się w domu - w parku woli wielkie kije ;)

Posted

QQk -greynew to chyba nie poznaliście ;) o frisbee to pewnie mówiła Ania-abilab (od labradorki Abi) :razz: a ja (mój jest wielgachny bros) no cóż ja jestem zakochana w Waszej małej Miśce z przecudnymi uszyskami , proponuję również przejśc na Ty , tak dogomaniacko :cool1:

Posted

kochane ciotki POMOCY , w naszym parku Skowronim ktoś pozbyl sie szczeniora, niestety maluch-suczka trafi jutro do schroniska :-( macie jakieś pomysły ????

Posted

[quote name='bros']QQk -greynew to chyba nie poznaliście ;) o frisbee to pewnie mówiła Ania-abilab (od labradorki Abi) :razz: a ja (mój jest wielgachny bros) no cóż ja jestem zakochana w Waszej małej Miśce z przecudnymi uszyskami , proponuję również przejśc na Ty , tak dogomaniacko :cool1:
greynew w marcu zrobiła tą fotkę chyba:
http://img13.imageshack.us/img13/5513/dsc0370y.jpg

dwa tyg. temu jak się spotkaliśmy labradorka niosła cegłę :evil_lol:
a Bros to cudo, siedział piękny jak posąg, bardzo nam się podoba :loveu:

Posted

QQk a to zwracam honor - zdięcie piękne :loveu: no ale przecież modelka piekna i ma cudny charakterek :bluepaw: napatrzeć się nie mogę

a jak już nas znaleźliście to nie pozostaje nic innego jak spacerowac razem z nami na dogomegaspacerach :razz: