Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Oooo! Super, jakiego masz psiaka?
Jeśli nie jest duży i masywny, to chętnie umówię się na spacerek, im częściej tym lepiej:cool3:

Kundello 'do kolan' ;) Ani masywna, ani duża to ona nie jest ;)I na widok każdego psa jest pad do ziemi mówiący "albo się bawisz -albo uciekam":cool3:

Często chodzimy na spacerki na pola między osiedlem a wałami, także fajnie byłoby się umówić i pospacerować:)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć dziewczyny (i nie tylko, wiem), potrzebuję Waszej pomocy!
Może część z Was pamięta jeszcze sprawę czarnego spaniela Leona:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=134443
W dużym skrócie mówiąc, facet składa reklamacje i chce psa zwrócić w trybie natychmiastowym :angryy: Mamy już załatwione dla niego DT, tylko transportu brak :shake: A trzeba działać szybko, bo on cholera psa do schronu wywali i tyle... Dlatego pilnie potrzebujemy przewieźć Leona z Lubina do Opola.
Pomożecie??

Uru, dzięki wielkie, ale przyszła sobota to za późno - facet nie da nam tyle czasu :shake:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Super - w takim razie serdecznie zapraszamy do "nas" na spacerek:diabloti:
Tylko od razu mówię, że będę z Blanche (tak, to moja najdroższa sunia:loveu:) i Molly:cool3:

Suuuper! Nie wiem dokładnie, gdzie to jest, ale zaprzęgnę GPSa do pracy i będziemy :multi: Jakby coś się zmieniło, dajcie znać, bo to jednak dla nas mała eskapada.

Posted

Goś napisał(a):
Cześć dziewczyny (i nie tylko, wiem), potrzebuję Waszej pomocy!
Może część z Was pamięta jeszcze sprawę czarnego spaniela Leona:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=134443
W dużym skrócie mówiąc, facet składa reklamacje i chce psa zwrócić w trybie natychmiastowym :angryy: Mamy już załatwione dla niego DT, tylko transportu brak :shake: A trzeba działać szybko, bo on cholera psa do schronu wywali i tyle... Dlatego pilnie potrzebujemy przewieźć Leona z Lubina do Opola.
Pomożecie??

Uru, dzięki wielkie, ale przyszła sobota to za późno - facet nie da nam tyle czasu :shake:

Ja jadę do Opola (z Wrocławia oczywiście) w tą sobotę tj. 24-10-2009r i mogę oczywiście psiaka zabrać. Myślę, że mogła bym również ew. przenocować psiaka z piątku na sobotę, jeżeli wtedy miał by mieć transport z Lubina.

Posted

Jejku Justyniak rewelacja!! :multi: Natychmiast piszę do Aśki...
Tylko jak go do tego Wrocławia przetransportować... :/ Kurcze, a to tak blisko... Ale będziemy myśleć!

Posted

Justynak napisał(a):
Ja jadę do Opola (z Wrocławia oczywiście) w tą sobotę tj. 24-10-2009r i mogę oczywiście psiaka zabrać. Myślę, że mogła bym również ew. przenocować psiaka z piątku na sobotę, jeżeli wtedy miał by mieć transport z Lubina.

Justynak jesteś zbawieniem!

Dzisiaj pisałam do kolesia, powiedziałam, że mamy transport na poniedziałek i spytałam, czy może zawieźć Leona chociaż do Wrocławia. Gościu stwierdził, że po pierwsze pracuje, a po drugie nie ma transportu. Napisał też, że dał nam wystarczająco dużo czasu i jutro zawiezie Leona do schroniska (w Legnicy), bo działamy nieprofesjonalnie i on tę sprawę załatwi po swojemu. Dziwne, że do Legnicy akurat transport znajdzie...

Leonka trzeba zabrać od tego debila jak najszybciej! :placz:
Czy ktoś może pojechać po niego za zwrot kosztów transportu, nawet dzisiaj?
:modla: :help1:

Posted

Ja nie mialam czasu czytac calosci, ale gdzie on teraz jest?? Nie w Legnicy?? a nie w Lubinie ok juz mi sie kulki zderzyly :)
A gosc tak komukolwiek psa wyda?? I czemu chcecie jechac dzis a nie jutro skoro czas jest przez goscia wyznaczony do jutra. A Justyna zgadza sie go od jutra nocowac i zabrac dalej.
Nie ze sie tak wtykam, ale tak glosno mysle.

Posted

graynew napisał(a):
Ja nie mialam czasu czytac calosci, ale gdzie on teraz jest?? Nie w Legnicy?? a nie w Lubinie ok juz mi sie kulki zderzyly :)
A gosc tak komukolwiek psa wyda?? I czemu chcecie jechac dzis a nie jutro skoro czas jest przez goscia wyznaczony do jutra. A Justyna zgadza sie go od jutra nocowac i zabrac dalej.
Nie ze sie tak wtykam, ale tak glosno mysle.

Leonek już odebrany, pojechał na tymczas do Opola. "Właściciel" nawet nie wyszedł, tylko jego żona dała psa, książeczkę i poszła. Eh... żadnego sentymentu... a mieli go ponad 4 miesiące... :shake:

Ale najważniejsze, że nie wylądował w schronie. :multi:

Dziękujemy wszystkim za chęć pomocy. :Rose: :Rose: :Rose: