Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Podobno psy sie upodabniaja do wlascicieli :evil_lol:

Koperku nie rob ze mnie potwora. Zgadzam sie z Justyna :) zaproszenie wyslala a moj TŻ ma na tyle wolnosci, ze decyzje moze podjac sam :eviltong:
No a argument o mniej przyjaznym powitaniu ze strony Justyny napewno na niego odpowiednio podziala ;)

Posted

graynew napisał(a):
Podobno psy sie upodabniaja do wlascicieli :evil_lol:

buaaaaaaaa :grin: faktycznie! hehehe

graynew napisał(a):
Koperku nie rob ze mnie potwora. Zgadzam sie z Justyna :) zaproszenie wyslala a moj TŻ ma na tyle wolnosci, ze decyzje moze podjac sam :eviltong:
No a argument o mniej przyjaznym powitaniu ze strony Justyny napewno na niego odpowiednio podziala ;)

Żarty przecież, nie?! ;) Jakiego potwora, jaaaaaaaaa? no skądże taki wniosek?????:eviltong:
Więc oficjalnie piszę, że wysyłam zaproszenie- żeby później nie było hahaha

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
idz Koper lepiej se na grządkę :mad::mad:

Więcej nie urosnę, więc nie widzę takiej potrzeby :eviltong: A tymbardziej, że zimnooooo dzisiaj, jak cholera i... NIE PÓJDĘ!:diabloti:

Posted

Hmmm czy mamy rozumiec ze sie w ten weekend nie widzimy?? ;) skoro Koperek pisze, ŻE NIE BĘDZIE powtorki ze spaceru :eviltong:
Czy tylko my sie widzimy bez Koperka :evil_lol:no my jestesmy otwarci na propozycje ale godzina kolo 13 bo to nasza spacerowa. Miejsce i dzien dowolny. No to czekamy.

Posted

graynew napisał(a):
skoro Koperek pisze, ŻE NIE BĘDZIE powtorki ze spaceru :eviltong:
Czy tylko my sie widzimy bez Koperka :evil_lol:.

:eviltong: ależ niepotrzebne zaraz takie dociekanie! ...bez Koperka, z Koperkiem.... byle psy zadowolone były z obrotu sprawy! :evil_lol::lol:

Posted

Aga, ja nie wiem czy my możemy obie być na jednym spacerze, bo ja mam już dosyć gołębi, psów i nie wiadomo czego jeszcze:evil_lol: Dla mniejszego zła ja mogę zrezygnować :eviltong:

Żartuję sobie, ale to wcale nie jest śmieszne.

A czy i tym razem będzie park wschodni czy może jakieś inne rejony?

Posted

Halo, halo, witamy :-) Zachwycona ideą wspólnych spacerków, aż się zalogowałam na forum :p Można się dołączyć? :cool3:
A może ktoś z okolic Legnickiej chętny do spacerków w tygodniu? Sunia moja młoda i aktywna, dużo ruchu wymaga, a w pojedynkę to i jej i mi nieco smutno i monotonnie ;)

Posted

jaft w tygodniu wpadaj do Wschodniegoja z brosem i abilab z abi jesteśmy tam częściej niż często :) w godzinach 9.00-12.00 jaka ta Twoja sunieczka - wstaw foteczkę please :razz:

kochani a tak brosio spacerował jeszcze wczoraj

Posted

[quote name='bros']jaft w tygodniu wpadaj do Wschodniegoja z brosem i abilab z abi jesteśmy tam częściej niż często :) w godzinach 9.00-12.00 jaka ta Twoja sunieczka - wstaw foteczkę please :razz:

Wrzucę, wrzucę, jak tylko mi się z pracy uda wyrwać :razz:
W tygodniu w tych godzinach to raczej odpada - praca, praca :-( Do tego Park Wschodni kawał drogi od nas, więc nie wyrobię się, niestety. Ale może tak w weekend, co? :cool3: Suńka się ucieszy. Mieszanka husky, labradora i berneńczyka, wybitnie żywotna :p

Posted

[quote name='yakuszyn']Polecam wizytę w parku na Brochowie we Wrocławiu.. Psy naprawdę mogą się tam wyszaleć..
Wstaw proszę yakuszyn jakąś mapkę Brochowa z zaznaczonym tym parkiem, co?:p;) Tamtędy dość często przejeżdżam i mam najbliżej (jak do Wschodniego)..., ale nie znam tych okolic.