graynew Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Podobno psy sie upodabniaja do wlascicieli :evil_lol: Koperku nie rob ze mnie potwora. Zgadzam sie z Justyna :) zaproszenie wyslala a moj TŻ ma na tyle wolnosci, ze decyzje moze podjac sam :eviltong: No a argument o mniej przyjaznym powitaniu ze strony Justyny napewno na niego odpowiednio podziala ;) Quote
Koperek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 graynew napisał(a):Podobno psy sie upodabniaja do wlascicieli :evil_lol: buaaaaaaaa :grin: faktycznie! hehehe graynew napisał(a):Koperku nie rob ze mnie potwora. Zgadzam sie z Justyna :) zaproszenie wyslala a moj TŻ ma na tyle wolnosci, ze decyzje moze podjac sam :eviltong: No a argument o mniej przyjaznym powitaniu ze strony Justyny napewno na niego odpowiednio podziala ;) Żarty przecież, nie?! ;) Jakiego potwora, jaaaaaaaaa? no skądże taki wniosek?????:eviltong: Więc oficjalnie piszę, że wysyłam zaproszenie- żeby później nie było hahaha Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 kiedy powtorka ze spaceru ? :mad::mad::mad: Quote
Koperek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']kiedy powtorka ze spaceru ? :mad::mad::mad: NIE BĘDZIE!!!:diabloti: Quote
Justynak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 graynew napisał(a):No a argument o mniej przyjaznym powitaniu ze strony Justyny napewno na niego odpowiednio podziala ;) Ma się ten dar przekonywania!!! :mad::evil_lol:;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Koperek']NIE BĘDZIE!!!:diabloti: idz Koper lepiej se na grządkę :mad::mad: Quote
Justynak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):idz Koper lepiej se na grządkę :mad::mad: Hehehe... Uśmiałam się do łez!!! :roflt: Quote
Koperek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):idz Koper lepiej se na grządkę :mad::mad: Więcej nie urosnę, więc nie widzę takiej potrzeby :eviltong: A tymbardziej, że zimnooooo dzisiaj, jak cholera i... NIE PÓJDĘ!:diabloti: Quote
graynew Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Hmmm czy mamy rozumiec ze sie w ten weekend nie widzimy?? ;) skoro Koperek pisze, ŻE NIE BĘDZIE powtorki ze spaceru :eviltong: Czy tylko my sie widzimy bez Koperka :evil_lol:no my jestesmy otwarci na propozycje ale godzina kolo 13 bo to nasza spacerowa. Miejsce i dzien dowolny. No to czekamy. Quote
abilab Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Matko Broska o dzieki za wstawienie fotek mnie sie tu nie udaje :shake: a wszystkim dziekujemy za przemiły spacer i czekamy na nastepny oczywiscie z Abusia Quote
Koperek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 graynew napisał(a):skoro Koperek pisze, ŻE NIE BĘDZIE powtorki ze spaceru :eviltong: Czy tylko my sie widzimy bez Koperka :evil_lol:. :eviltong: ależ niepotrzebne zaraz takie dociekanie! ...bez Koperka, z Koperkiem.... byle psy zadowolone były z obrotu sprawy! :evil_lol::lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 My się dostosujemy i oczywiście będziemy.:multi: Gut już cieszy miche. Quote
gosikf & dogs Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Aga, ja nie wiem czy my możemy obie być na jednym spacerze, bo ja mam już dosyć gołębi, psów i nie wiadomo czego jeszcze:evil_lol: Dla mniejszego zła ja mogę zrezygnować :eviltong: Żartuję sobie, ale to wcale nie jest śmieszne. A czy i tym razem będzie park wschodni czy może jakieś inne rejony? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Hahaha, Gosik - jak tylko zobaczyłam Twój wpis na tym wątku odrazu pomyslalam "Ja + Gosia? o nie, beda klopoty":evil_lol: A swoja droga Gutek nawet sie nie spodziewa zaszyty pod koldra, ze znow bedzie mial ta przyjemnosc Aze poterroryzowac:diabloti: Quote
Goś Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Oooo widzę, że u Was jesień już pełną gębą! A u nas o dziwo na razie całkiem jeszcze ciepło :cool3: Tylko dość często mało słonecznie :eviltong: Jeśli ktoś ma ochotę przypomnieć sobie jak wygląda Frycia, to zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f626/oto-frytka-_-131846/index14.html Bo ja Was obserwuję cały czas :diabloti: Quote
gosikf & dogs Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1155/akcja-poszukiwawcza-dwoch-szkieletorow-dolacz-do-nas-147807/#post13072103 Quote
bros Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ciotki potrzebna chętna do sprawdzenia domku we Wrocku CoolCaty: Szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej we Wrocławiu dla jamnikopodobnego Pinokia z Boguszyc. Proszę bardzo o pomoc, bardzo http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-ostatniej-szansy-pomoc-wciaz-potrzebna-131337/index270.html Quote
graynew Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Brosik, ale wiesz cos wiecej?? Gdzie to ma być we Wrocku?? Bo mieszkamy tak, ze pewnie ktoras bedzie miec blisko tylko niech dadza adres. Quote
Koperek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 My już dawno po bieganiu i śladziku, więc jakby ktoś się jednak wybierał na spacerową socjalkę to życzymy dobrych wiatrów i ciepłego deszczu! :) Quote
jaft1980 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Halo, halo, witamy :-) Zachwycona ideą wspólnych spacerków, aż się zalogowałam na forum :p Można się dołączyć? :cool3: A może ktoś z okolic Legnickiej chętny do spacerków w tygodniu? Sunia moja młoda i aktywna, dużo ruchu wymaga, a w pojedynkę to i jej i mi nieco smutno i monotonnie ;) Quote
bros Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jaft w tygodniu wpadaj do Wschodniegoja z brosem i abilab z abi jesteśmy tam częściej niż często :) w godzinach 9.00-12.00 jaka ta Twoja sunieczka - wstaw foteczkę please :razz: kochani a tak brosio spacerował jeszcze wczoraj Quote
yakuszyn Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Polecam wizytę w parku na Brochowie we Wrocławiu.. Psy naprawdę mogą się tam wyszaleć.. Quote
jaft1980 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='bros']jaft w tygodniu wpadaj do Wschodniegoja z brosem i abilab z abi jesteśmy tam częściej niż często :) w godzinach 9.00-12.00 jaka ta Twoja sunieczka - wstaw foteczkę please :razz: Wrzucę, wrzucę, jak tylko mi się z pracy uda wyrwać :razz: W tygodniu w tych godzinach to raczej odpada - praca, praca :-( Do tego Park Wschodni kawał drogi od nas, więc nie wyrobię się, niestety. Ale może tak w weekend, co? :cool3: Suńka się ucieszy. Mieszanka husky, labradora i berneńczyka, wybitnie żywotna :p Quote
Koperek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='yakuszyn']Polecam wizytę w parku na Brochowie we Wrocławiu.. Psy naprawdę mogą się tam wyszaleć.. Wstaw proszę yakuszyn jakąś mapkę Brochowa z zaznaczonym tym parkiem, co?:p;) Tamtędy dość często przejeżdżam i mam najbliżej (jak do Wschodniego)..., ale nie znam tych okolic. Quote
Recommended Posts