graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Tosia: Who is the boss?? :p Abi :Taka jestem śliczna Boskie umaszczenie " Na językach " :) Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nasza nowa koleżanka zwana Bułka I drugie ujęcie a co tam :D I co z tego, że jesteś duży. My jesteśmy dwie i tak Cie zjemy :eviltong: Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Było nas trochę nawet z poza dogo. Najbardziej grupowe jakie udało sie nam zrobić. To też fajne Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No i obiecane. Kto znajdzie latającego psa??? Koperek i jej cuda dwa :p Kąpiele też były Quote
Koperek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nooo graynew tą fotę "Koperek i ..." to normalnie se wstawię na NK- mogę??? :cool3::cool3::cool3: ..bo normalnie takiego to nikt mi nie zrobił i już raczej nie doczekam hahahaha:evil_lol: Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No i żeby nie było tym razem nie przespałem całego spaceru :evil_lol: I zgłaszam sie na ochotnika na następny :cool3: No i to by było na tyle ;) Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Koperku jasne, że możesz :) prawa własności należa do osobników obfotografowanych róbta z tymi zdjeciami co chceta :evil_lol: Quote
Gamba Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 To teraz kilka moich wspaniałych zdjęć :evil_lol: Quote
bros Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kopereczku to Tyjesteś na NK a ja Cię jeszce nie mam w znajomych - fe nieładnie :evil_lol: na jednym ze zdięć widać jak ciotka abilab usiłuje wrzucić moje osobiste dziecko do wody !!!!!!! a pies latający już zlokalizoawny :razz: Abi we własnej psiej osobie Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Brawo ciotka Brosowa :) specjalnie wstawilam to zdjecie z Asia bo sie zastanawiałam czy Ty to widziałaś :D A co do Abi to fajne ujęcie wyszło. A jak chodzi o NK to ja nie mam ani Ciebie ani Agnieszki :mad: Quote
Gamba Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Moczenie tyłków :cool3: Co ona tam do mnie gada ? :evil_lol: Pasterz zaprowadził swą trzodkę do wodopoju :diabloti: Quote
bros Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Gamba miło mi było poznać i pancia i obie super sunie :) :bluepaw: moi drodzy szybciorem mi tu na PW dane do waszych profili na NK ;) Quote
Gamba Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mnie rownież bylo bardzo miło :p Muszę chyba czesciej wybierać sie do Wschodniego.Daleko nie mam,a zawsze jakos celowałem w Mokry Dwór ;) Quote
Koperek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='bros']Kopereczku to Tyjesteś na NK a ja Cię jeszce nie mam w znajomych - fe nieładnie :evil_lol: Ładuj się do mnie na gg- se pogadamy:diabloti: A może tak do wszystkich chętnych- 13140537- ZAPRASZAM KOCHANYCH SPACERKOWICZÓW!!!:) graynew, Gamba- DZIĘKUJEMY naszym, dogomaniackim fotografom za fotencje! :) :) :) Quote
Justynak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja również bardzo wszystkim dziękuję za udany spacer i piękne zdjęcia! :lol: P.s. Dzięki pomocy Karoliny Brosowej (bardzo dziękuję!!!) udało mi się znaleść kilkoro z Was na NK! :multi: Quote
Koperek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Justynak napisał(a):Dzięki pomocy Karoliny Brosowej (bardzo dziękuję!!!) udało mi się znaleść kilkoro z Was na NK! :multi: hehe Dzięx za zaproszenie!:p A kogóż jeszcze, bo ja mam tylko 3 baby:evil_lol: Więcej Was jest???:diabloti: Quote
Justynak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A ja jeszcze znalazłam Milana (TZ graynew)! :razz: Quote
Koperek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Justynak']A ja jeszcze znalazłam Milana (TZ graynew)! :razz: No to :klacz: za odwagę Justynak!!! hehehe ja za cienka w uszach jestem, żeby po nich od graynew obrywać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. ...jak mi pozwoli oficjalnie dołączyć TZ do znajomych to się ucieszę, a tak to siedzę cicho i nie przeginam hahahahaha A tak na marginesie... To ja dogomaniak jestem pełną gębą, a woreczków na coopę, na spacer nie wzięłam echhh... Wstyd tylko i podziękowania dla graynew właśnie, co mi swojego specjalistycznego oddała :) i dla bros, co nieczystości mojego osobistego psa z pełnym poświęceniem chciała sprzątać :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A ja w tym czasie bylam na wykladach !! :mad::mad::mad: to kiedy powtorka z rozrywki?? Quote
Justynak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Koperek']No to :klacz: za odwagę Justynak!!! hehehe ja za cienka w uszach jestem, żeby po nich od graynew obrywać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jaka to odwaga? ;) Przecież dyskryminacją by było, gdybym zaprosiła Gray a Milana nie, skoro też go znam. A jak nie będzie chciał (albo mu szanowna małżonka nie pozwoli :evil_lol:), to zaproszenia nie przyjmie i też będzie ok (nawet dalej będę mu się kłaniała na spacerach, tyle że ozięblej :eviltong:). Quote
bros Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 obiecane :razz: dawaj mała smakola bo się niecierpliwa robię Quote
bros Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 u góry: skaczmy do góry jak fajowskie psiury ;) dziewczyna Cujo, czyli Crashtest :razz: spokojna , śliczna i grzeczniusia Funia :loveu: niech zgadnę Tosia ? podejmuje natychmiastową ucieczkę z niebezpiecznej linii Quote
Hitoshi Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 szkoda, że my nie mieliśmy jak się zjawić :-( Quote
bros Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 wyłazisz czy mam Ci pomóc ???? :mad: docierają w strugach deszczu posiłki - cztery laseczki Quote
Recommended Posts