Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nooo graynew tą fotę "Koperek i ..." to normalnie se wstawię na NK- mogę??? :cool3::cool3::cool3:
..bo normalnie takiego to nikt mi nie zrobił i już raczej nie doczekam hahahaha:evil_lol:

Posted

Kopereczku to Tyjesteś na NK a ja Cię jeszce nie mam w znajomych - fe nieładnie :evil_lol:
na jednym ze zdięć widać jak ciotka abilab usiłuje wrzucić moje osobiste dziecko do wody !!!!!!!
a pies latający już zlokalizoawny :razz: Abi we własnej psiej osobie

Posted

Brawo ciotka Brosowa :) specjalnie wstawilam to zdjecie z Asia bo sie zastanawiałam czy Ty to widziałaś :D

A co do Abi to fajne ujęcie wyszło.

A jak chodzi o NK to ja nie mam ani Ciebie ani Agnieszki :mad:

Posted

[quote name='bros']Kopereczku to Tyjesteś na NK a ja Cię jeszce nie mam w znajomych - fe nieładnie :evil_lol:

Ładuj się do mnie na gg- se pogadamy:diabloti:

A może tak do wszystkich chętnych- 13140537- ZAPRASZAM KOCHANYCH SPACERKOWICZÓW!!!:)

graynew, Gamba- DZIĘKUJEMY naszym, dogomaniackim fotografom za fotencje! :) :) :)

Posted

Ja również bardzo wszystkim dziękuję za udany spacer i piękne zdjęcia! :lol:
P.s.
Dzięki pomocy Karoliny Brosowej (bardzo dziękuję!!!) udało mi się znaleść kilkoro z Was na NK! :multi:

Posted

Justynak napisał(a):
Dzięki pomocy Karoliny Brosowej (bardzo dziękuję!!!) udało mi się znaleść kilkoro z Was na NK! :multi:

hehe Dzięx za zaproszenie!:p A kogóż jeszcze, bo ja mam tylko 3 baby:evil_lol: Więcej Was jest???:diabloti:

Posted

[quote name='Justynak']A ja jeszcze znalazłam Milana (TZ graynew)! :razz:
No to :klacz: za odwagę Justynak!!! hehehe ja za cienka w uszach jestem, żeby po nich od graynew obrywać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

p.s. ...jak mi pozwoli oficjalnie dołączyć TZ do znajomych to się ucieszę, a tak to siedzę cicho i nie przeginam hahahahaha

A tak na marginesie... To ja dogomaniak jestem pełną gębą, a woreczków na coopę, na spacer nie wzięłam echhh... Wstyd tylko i podziękowania dla graynew właśnie, co mi swojego specjalistycznego oddała :) i dla bros, co nieczystości mojego osobistego psa z pełnym poświęceniem chciała sprzątać :)

Posted

[quote name='Koperek']No to :klacz: za odwagę Justynak!!! hehehe ja za cienka w uszach jestem, żeby po nich od graynew obrywać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jaka to odwaga? ;) Przecież dyskryminacją by było, gdybym zaprosiła Gray a Milana nie, skoro też go znam. A jak nie będzie chciał (albo mu szanowna małżonka nie pozwoli :evil_lol:), to zaproszenia nie przyjmie i też będzie ok (nawet dalej będę mu się kłaniała na spacerach, tyle że ozięblej :eviltong:).

Posted

u góry: skaczmy do góry jak fajowskie psiury ;)

dziewczyna Cujo, czyli Crashtest :razz:

spokojna , śliczna i grzeczniusia Funia :loveu:

niech zgadnę Tosia ? podejmuje natychmiastową ucieczkę z niebezpiecznej linii