Gamba Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Żywy Aport wręcz nie może się doczekać :diabloti:. Jej wstrętny Pan z przyjemnością wystawi ją w formie uciekającego aportu za tego pilota,którego pipka zjadła wczoraj :evil_lol:. Niech sobie dziewczyna pobiega :loveu: Quote
graynew Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A czy Ulv ma juz neta?? Bo jak nie to moze ktos kto ja bedzie informowal o miejscu dacie i godzinie powie jej ze sie na 12 umowilismy??? To sie jej powinno udac dotrzec wtedy w miare na czas :) Bo wlasnie doszlam do tego, ze moja Bora to ie z Kraksa wlasciwie nie widuje z racji opoznien Ulv i tego, ze my wtedy juz sie musimy zawsze zbierac:D Quote
Gamba Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jeśli będzie taka pogoda jak dziś czy również sie spotykamy? My się deszczu nie boimy,więc bedziemy. Najwyżej w uboższym składzie,bo nie wiadomo czy Lalka będzie chciała wyjść z domu :p Quote
graynew Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jutro ma podobno od 12 nie padac :) Ja tak czy inaczej musze isc na spacer z malym wiec jest mi bez roznicy nawet jak pada. Bo albo bede moknac na Tołpy albo we wschodnim. No trzeba zabrac kurtki z kapturem, albo parasol i damy rade. Nam deszcze niestraszne :evil_lol: Quote
Gamba Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No to super ;) Czyli jutro na 13 w Parku Wschodnim ? Quote
Justynak Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Tak jest! Mam tylko nadzieję, że pogoda się choć trochę poprawi... Wysłałam Ulv SMS-a, że spacer jest o 12:30, może zdąży? ;) Quote
Koperek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie poprawi, będzie deeeeeeszcz! :diabloti: ...ale i my będziemy!!!:evil_lol: Quote
Korenia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jesooo jakie szaleństwo :evil_lol: Deszcz i psy idą na spacer! Nie wierze :eviltong: już wyobrażam sobie Jaśnie Panią Amy na deszczu, ba, na mokrej ziemi :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dlatego my też odpadamy :evil_lol: Dopiero teraz tu dotarłam, chętnie poznałabym spacerkową ekipę ale...... :scared: MOKRO BĘDZIE!!!!!!!!!! :grins: A na to ani ja, ani moja psica nie pójdziemy :lol: Tzn ja jeszcze tak, dla samej rekreacji, ale jak to będzie wyglądać... idzie taka i ciągnie zapierającego się psa za sobą :evil_lol: Quote
bros Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 czyli sami twardziele przybedą :diabloti::eviltong::mdrmed::bluepaw: Quote
abilab Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ciotka brosowa jak nie pojedziemy do lasu to przybęde ze swa lady oby tylko nie lało a tak na marginesie zmywajac dzis z niej ta padline myslalam ze padne trupem nawet szampon smierdział Quote
bros Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 a gdzie Ty po lesie w deszczu bedziesz łaziła :eviltong: Quote
Justynak Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A ICM mówi, że jutro padać nie będzie! :razz: Quote
Koperek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Justynak napisał(a):A ICM mówi, że jutro padać nie będzie! :razz: skomentuję to tak: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
graynew Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Czyli wszyscy w wysmienitych humorach oczekuja jutrzejszego deszczu :cool3: Szkoda, ze niektorzy skapitulowali, ale moze nastepnym razem sie poznamy. Teraz wpadla mi okropna mysl do glowy, ale chyba by mi moja Bora nie wybaczyla :diabloti: Ona ma taki kapok uszyty, jakbym jej go jutro ubrala to chyba byscie padli trupem, ale psica napewno by mi nie utonela w tych strugach deszczu :eviltong: Jakis mam okropny humor na okropne zarty i dokuczanie :roll: No to do jutra!! Quote
Korenia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Greynew - wiesz taki zwkła derka to luz bluz :evil_lol: Moja ma między innymi taką: Ma też inne - które kocha :diabloti: Quote
bros Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 byliśmy !!!! wróciliśmy !!!! :multi: było i słonko i deszcz i cała sworka fantastycznych piesów i ich przesympatyczni właściciele :multi:. Teraz jesteśmy po obiadku , nóżki niektórym weszły w doooopsko i leżą pokotem :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich dzisiejszych i niedzisiejszych spacerodogomaniaków :bluepaw: Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Zdjęcia super. Taka Złota Polska Jesień !!!! Ja moje dopiero wrzuciłam jak je obrobie to też oczywiście wstawie. Powiem wam, ze z cudów zdjeciowych jest jedno gdzie sie Abi załpała w locie :razz: zresztą sami zobaczycie. Mam nadzieje, że przed śniegami jeszcze sie widzimy!! Quote
bros Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 na razie wrzucę dwa , od ciotci abilab , nie wiem które Ania sama doda a przed tymi nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: bros próbował uciekać na 2 łapach :) Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wypaśny spacer mieliście :multi: Więcej zdjęć poproszę ;) Quote
graynew Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No dobra udalo mi sie :) wiec zaczynamy wstawke :D Jedne z moich ulubienic Funia: Zostaw jej to. Zawsze nam zabierasz!!! Funia: A Ty co sie patrzysz?? Nie widziałeś przemocy w rodzinie :) Quote
Recommended Posts