Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żywy Aport wręcz nie może się doczekać :diabloti:. Jej wstrętny Pan z przyjemnością wystawi ją w formie uciekającego aportu za tego pilota,którego pipka zjadła wczoraj :evil_lol:.
Niech sobie dziewczyna pobiega :loveu:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A czy Ulv ma juz neta?? Bo jak nie to moze ktos kto ja bedzie informowal o miejscu dacie i godzinie powie jej ze sie na 12 umowilismy??? To sie jej powinno udac dotrzec wtedy w miare na czas :)
Bo wlasnie doszlam do tego, ze moja Bora to ie z Kraksa wlasciwie nie widuje z racji opoznien Ulv i tego, ze my wtedy juz sie musimy zawsze zbierac:D

Posted

Jeśli będzie taka pogoda jak dziś czy również sie spotykamy? My się deszczu nie boimy,więc bedziemy. Najwyżej w uboższym składzie,bo nie wiadomo czy Lalka będzie chciała wyjść z domu :p

Posted

Jutro ma podobno od 12 nie padac :)
Ja tak czy inaczej musze isc na spacer z malym wiec jest mi bez roznicy nawet jak pada. Bo albo bede moknac na Tołpy albo we wschodnim. No trzeba zabrac kurtki z kapturem, albo parasol i damy rade. Nam deszcze niestraszne :evil_lol:

Posted

Jesooo jakie szaleństwo :evil_lol: Deszcz i psy idą na spacer! Nie wierze :eviltong: już wyobrażam sobie Jaśnie Panią Amy na deszczu, ba, na mokrej ziemi :eviltong:

Posted

Dlatego my też odpadamy :evil_lol: Dopiero teraz tu dotarłam, chętnie poznałabym spacerkową ekipę ale...... :scared: MOKRO BĘDZIE!!!!!!!!!! :grins: A na to ani ja, ani moja psica nie pójdziemy :lol: Tzn ja jeszcze tak, dla samej rekreacji, ale jak to będzie wyglądać... idzie taka i ciągnie zapierającego się psa za sobą :evil_lol:

Posted

ciotka brosowa jak nie pojedziemy do lasu to przybęde ze swa lady oby tylko nie lało a tak na marginesie zmywajac dzis z niej ta padline myslalam ze padne trupem nawet szampon smierdział

Posted

Czyli wszyscy w wysmienitych humorach oczekuja jutrzejszego deszczu :cool3:
Szkoda, ze niektorzy skapitulowali, ale moze nastepnym razem sie poznamy.
Teraz wpadla mi okropna mysl do glowy, ale chyba by mi moja Bora nie wybaczyla :diabloti: Ona ma taki kapok uszyty, jakbym jej go jutro ubrala to chyba byscie padli trupem, ale psica napewno by mi nie utonela w tych strugach deszczu :eviltong: Jakis mam okropny humor na okropne zarty i dokuczanie :roll:
No to do jutra!!

Posted

byliśmy !!!! wróciliśmy !!!! :multi: było i słonko i deszcz i cała sworka fantastycznych piesów i ich przesympatyczni właściciele :multi:. Teraz jesteśmy po obiadku , nóżki niektórym weszły w doooopsko i leżą pokotem :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich dzisiejszych i niedzisiejszych spacerodogomaniaków :bluepaw:

Posted

Zdjęcia super. Taka Złota Polska Jesień !!!!
Ja moje dopiero wrzuciłam jak je obrobie to też oczywiście wstawie. Powiem wam, ze z cudów zdjeciowych jest jedno gdzie sie Abi załpała w locie :razz: zresztą sami zobaczycie.
Mam nadzieje, że przed śniegami jeszcze sie widzimy!!

Posted

na razie wrzucę dwa , od ciotci abilab , nie wiem które Ania sama doda a przed tymi nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:

bros próbował uciekać na 2 łapach :)

Posted

No dobra udalo mi sie :) wiec zaczynamy wstawke :D

Jedne z moich ulubienic
Funia: Zostaw jej to. Zawsze nam zabierasz!!!

Funia: A Ty co sie patrzysz?? Nie widziałeś przemocy w rodzinie :)