olinafm Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Zorganizujmy w końcu jakiś spacer. To już chyba jeden z ostatnich ciepłych weekendów w tym roku. Quote
Hitoshi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No właśnie ;) Ja bym wzięła Nema i Alaske ze sobą :p Quote
Justynak Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dobry pomysł! Może w Parku Wschodnim? Miejsce ładne i nieprzeludnione. Koperek i Bros mają blisko, Graynew może spacerować z wózkiem, Ulv z Kraksą, spóźniona bo spóźniona :evil_lol:, dojedzie wszędzie a reszta chyba też powinna sobie poradzić. Co Wy na to? :razz: Quote
Hitoshi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja jak najbardziej tak ;p mimo, że z dwoma psami:evil_lol: może mój tz się załapie i nas przywiezie :evil_lol: kiedy i o której? Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 hehe Super Justynak- nasza organizatorka!:loveu: No jeśli już tak mnie ktoś wspomniał ;) to soboty odpadają z czasu wolnego- została mi tylko TA NAJBLIŻSZA niedziela. Quote
Justynak Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Oj, Koperek czy Ty aby sobie ze mnie nie dworujesz? ;) Nam niedziela pasuje (byle tylko nie jakims bladym świtem! ;)), a reszcie? Quote
gosikf & dogs Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja niestety nadal nie wiem gdzie jest ten park wschodni, jeśli mi ktoś powie, to może nawet siostrę namówię z jej wspaniałą Bambaryłką;) Quote
Malwi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 okolice krakowskiej ;) wpisz sobie w google "wrocław park wschodni" to bedziesz miala na mapce ;) Quote
Koperek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Justynak napisał(a):Oj, Koperek czy Ty aby sobie ze mnie nie dworujesz? ;) Nawet nie przyszło mi to do głowy :shake: Po prostu ucieszyłam się, że ktoś w końcu chce wziąć ogranizację spaceru na swoje "barki"- ot i wsio! Quote
graynew Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Bro chyba kiedys wkleala link. No mnie niedziele tez pasuje moze tak na 13??? :cool3: Tylko sie szybko decydujcie bo musze z mezem samochod wywalczyc bo on na paintballa jezdzi w niedziele. Widze,ze sie szykuje calkiem fajne stadko.Bora bedzie w niebo wzieta ( to sie pisze razem czy osobno?? :roll:) Quote
Justynak Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No to niedziela (11-10-2009r), godz. 13:00, Park Wschodni, polanka na wprost zejścia z mostku. :razz: p.s. Koperek, doprawdy jestem szczerze wzruszona Twoją postawą! ;) Quote
NaamahsChild Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nam pasuje i sb i nd, ale raczej w około 14-15 (muszę odespać nockę w pracy);). Quote
bros Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 My w niedzielę pewnikiem też damy radę :) szykuje się niezłe stadko :bluepaw: Quote
graynew Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No to jestesmy umowieni. Ja juz auto pertraktuje :) Fajowo, ze sie nam przed zima jeszcze uda spotkac. Quote
Gamba Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No to w takim razie do stadka dojdą jeszcze dwie sztuki :cool3: i ja :diabloti: Quote
Koperek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Gamba napisał(a):No to w takim razie do stadka dojdą jeszcze dwie sztuki :cool3: i ja :diabloti: :multi: Chyba Cię telepatycznie ściągnęłam, bo tak sobie myślałam, gdzie to się podziewasz :diabloti: To nas trrrrochę będzie :) Ciekawie sie robi! Quote
Gamba Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Krążę po okolicy :diabloti: A na poważne to mój wspaniały net odmawia czasem posłuszeństwa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kochani nie możemy nikogo znaleźć na wizytę przed adopcyjną w Środzie Śląskiej - może ktoś z Was bywa tam, albo zna kogoś? Proszę o pomoc bo domek przejdzie koło nosa a to dla sunie od missieek - u niej teraz 30 psów z Olkusza jest i kazdy jeden mniej to wielka ulga - proszę pomyślcie kogo bym mogła poprosić :modla: Quote
Justynak Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wiem, że to pewnie dziwnie zabrzmi, ale Gamba nawet nie wiesz jak się cieszę, że też się pojawisz!!! :multi: Żeby nikt nie miał jakiś dwuznacznych skojarzeń, to od razu wyjaśniam, że tak naprawdę to egoistycznie raduje mnie obecność Madi czyli żywego aportu Kraksy :evil_lol:. Dzięki Twojej suczycy, moje kurduple (a dokładniej tchórz Tośka, bo Funia ze swoim nieustraszonym, terrierzym charakterem takimi detalami się nie przejmuje), nie będą musiały, w takim popłochu, umykać przed tym, próbującym je zdominować, Strrrasznym Potworem na Rydwanie ;). Quote
bros Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 eee a Bros bardzo lubi Kraksie :) traktuje ją jak zupełnie sprawnego piesa z którym można poszaleć :) Quote
graynew Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Hmmm nie wiedziałam, że Kraksa aż taki popłoch robi. Moja Bora która ogólnie boi sie wszystkiego i wszystkich akurat Kraksy sie nie boi. Chyba, że sama nie wiem a mój pies też cały w strachu :D Quote
bros Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 potwór na rydwanie :evil_lol: świetne , ale Kra faktycznie potrafi taranować :diabloti: nie mniej swoim wigorem i siłą budzi zachwyt :multi::razz: Quote
Justynak Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja też uwielbiam Kraksę :loveu:(no może poza chwilami kiedy taranuje mi nogi :evil_lol:). Funia nie zwraca na nią, jak i zresztą na większość innych psów, szczególnej uwagi. Tośka niestety jest inna, mimo, że mieszka z nami już dwa lata, to np. w dalszym ciągu, z przerażeniem w oczach, ekspresowo, ewakuuje się w najdalszy kąt przedpokoju, jak tylko w zasięgu jej wzroku pojawi się deska do prasowania albo suszarka do prania. Ponad to nie lubi, a raczej boi się, wszystkich psów poza Funią. Kraksa zaś stanowi zestawienie wszystkich tośkowych lęków :diabloti:. Nie dość, że pies (i to większy i silniejszy, zwłaszcza psychicznie, od niej) to jeszcze zaopatrzony w skrzyżowanie suszarki na pranie z Bóg wie czym, ale strrrasznie strrrasznym!!! Należy więc unikać jej jak ognia!!! Krak zaś oczywiście, jak na inteligentnego psa przystało, to wykorzystuje i im bardziej Tośka przed nią ucieka, tym bardziej Kraksa ją goni, im bardziej Kraksa ją goni, tym bardziej Tośka ucieka i tak w kółko ;). Na domiar złego nawet koło Pani nie można się skryć, bo jak Potwór Na Rydwanie nadbiega to i Pani ucieka (żeby ratować nogi ;)), co oczywiście tym bardziej świadczy o potworności Potwora!!! Tak więc nie ma się co dziwić, że gdy pojawia się pies taki jak Madi, któremu ucieczki przed Krą sprawiają dziką radość, to zarówno ja (bo mam szanse na całe kostki) jak i Tośka, jesteśmy szczęśliwe :lol: Quote
Recommended Posts